Signing AH Pick Up Points 2017-12-05T16:01:06+00:00

Project Description

SIGING AH PICK UP POINTS

Herhaling is de kracht van de boodschap!

AH PICK UP POINTS

Case
Signing AH Pick Up Points Nederland

Opdrachtgever:
Albert Heijn

Omvang:
Tientallen locaties in Nederland

Omschrijving project:
Voor de dagen dat je geen tijd hebt om boodschappen te doen, heeft Albert Heijn AH Pick Up Points opgericht. Zo kun je je boodschappen online bestellen en oppikken bij een Pick Up Point. Ideaal als je toch onderweg bent en je daardoor niet thuis hoeft te blijven wachten op je bestelling. De AH Pick Up Points zijn door heel Nederland te vinden, op locaties direct aan de snelweg of juist bij je vertrouwde winkel. 

Om de Pick Up Points bij het brede publiek bekend te maken heeft Image Building de opdracht gekregen om de signing voor tientallen van deze vestigingen te verzorgen. Aan de hand van de aluminium frames, blindframes, raamfolies en Trotters van Image Building, zal het niemand ontgaan waar de AH Pick Up Points in Nederland gevestigd zijn. Juist door verschillende van onze producten te combineren per locatie, worden de uitingen bekrachtigd.

DE KRACHT VAN HERHALING

Herhaling is de kracht van de boodschap, wordt vaak gezegd, en het blijkt maar al te vaak dat hier niets aan gelogen is. Een boodschap moet maar liefst drie keer worden gezonden voordat deze blijft hangen. Dit wordt nog eens bekrachtigd door de beroemde woorden van Benjamin Franklin: “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

Neem de tijd om een boodschap te communiceren en wees niet bang voor herhaling. Gebruik diverse kanalen om te zenden en prikkel verschillende zintuigen. Niet voor niets pakken grote bedrijven uit met reclamecampagnes; deze worden vaak online en offline gelanceerd en versterkt door een tv- en/of radiospot. Binnen ieder kanaal kan ook weer gecombineerd worden. Denk hierbij online bijvoorbeeld aan het inzetten van je website, social media, een mailing en een campagne op Google Adwords. Bij offline reclame kun je een splitsing maken tussen binnen- en buitenreclame en vervolgens zijn hier verschillende toepassingen voor.

Bedenk goed welke boodschap je wilt communiceren en aan wie. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies!

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN