Wat is er nou makkelijker dan je eigen pand gebruiken als medium om (potentiële) klanten te bereiken? Precies, bijna niks toch! In deze blog geven we je 5 redenen waarom je vandaag nog kan kiezen voor gevelreclame. Maak jij al gebruik van gevelreclame? Zo niet, dan hopen wij door middel van deze blog te laten zien waarom ook jij gebruik moet maken van gevelreclame.

gevelreclame image building retail vastgoed automotive

1) Snel en eenvoudig een nieuwe uiting

Een groot voordeel van gevelreclame, op de manier dat wij het plaatsen, is dat de uiting eenvoudig is te wisselen. Wil je de gevel van jouw pand bijvoorbeeld gebruiken om een tijdelijke actie te promoten dan kan dat. Of je er nou voor kiest om stickers te gebruiken of een buizenframe,  de uitingen kunnen veranderd worden wanneer je maar wilt. Dit zorgt er voor dat je nergens aan vast zit en dat je relevant kan blijven voor de buitenwereld. Image Building is niet voor niks dé specialist in tijdelijke buitenreclame!

2) Dé volgende stap voor jouw pand uitstraling

Kan je pand wel wat opfrissing gebruiken, kies dan ook voor gevelreclame! Door het logo van het bedrijf, of een ander beeld dat de huisstijl versterkt, op de vestiging te plaatsen krijgt het pand al snel een hele andere uitstraling. Daarnaast creëert het ook herkenbaarheid voor mensen van buitenaf. Iets wat je zeker wilt bij een winkel bijvoorbeeld! Ook een tijdelijke actie op de gevel van je pand geeft al snel meer leven aan het gebouw. Iets dat zeker niet onderschat mag worden. het voorbeeld hieronder laat zien dat gevelreclame zelfs gebruikt kan worden om een heel gebouw te voorzien van een nieuwe, frisse uitstraling!

gevelreclame woonstore image building buizenframe

3) Extreem groot bord nodig? Geen probleem!

Heb je nou een ontzettend groot pand en denk je dat gevelreclame te klein is om daar op te plaatsen, dan heb je het mis! Aan gevelreclame zitten bij ons geen grenzen aan de maatvoering. Ideaal dus voor opdrachten die niet om standaardmaten vragen. Weet je zelf niet zo goed welke maten geschikt zijn voor jouw project, dan kunnen wij je altijd helpen. We komen graag langs om advies te geven!

4) 24/7 zichtbaar met verlichte gevelreclame

Een ander pluspunt van gevelreclame is dat het verlicht kan worden. Het is natuurlijk vervelend als je een mooie uiting laat ophangen, maar dat deze in het donker dan helemaal niet te zien is. Verlichting zorgt er voor de boodschap die jij wilt uitdragen 24/7 zichtbaar is. Op deze manier kun je dus het maximale bereik uit je gevelreclame halen! Uiteindelijk is dat toch vaak het doel van gevelreclame.

gevelreclame sticker folie image building vastgoed

5) Gevelreclame, perfect voor langdurig gebruik

Ben je na het lezen van deze blog overtuigd geraakt van de voordelen die gevelreclame te bieden heeft, maar denk je dat je dit alleen maar voor korte duur kan ophangen? Dan heb je het niet juist! De uitingen die wij op gevels monteren kunnen er in principe zo lang hangen als dat je zelf wilt. Kies je voor een buizenframe dan zal dit wel altijd in ons bezit blijven omdat je het frame van ons huurt. Maar of je er nou voor kiest om het frame voor 3 jaar te huren of voor 3 weken, dat maakt voor ons niet uit. Bij ons kan het allemaal.

Advies op maat

Nu kun je echt niet meer om gevelreclame heen! Met ruim 25 jaar ervaring helpen wij je graag je op weg. Neem contact met ons op voor een advies op maat. En wie weet komen wij binnenkort bij je langs om een mooie uiting te plaatsen.

IK WIL GRAAG ADVIES OP MAAT