Het spandoekframe of ookwel aluminium buizenframe is door haar robuuste en industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de markt van buitenreclame. Image Building is de grondlegger van dit aluminium buizenframe. De vraag ontstond om een goedkopere en meer duurzame variant te bedenken op het bestaande logge houten bord dat makelaars gebruikten. Een nieuwe variant ontstond: een lichtgewicht aluminium frame met daarin een gespannen doek van pvc. De vele voordelen en het gunstige prijskaartje hebben dit product na introductie zo succesvol gemaakt. Wij hebben de grootste voordelen van een spandoekframe voor je op een rij gezet. Vooral nummer 4 zal je verbazen!

productfoto_aluminium_spandoekframe_staand_enkel_blog

1) Oneindige variatie met een spandoekframe

Een spandoekframe is toepasbaar in verschillende vormen en maten. Van vierkant tot rond en van klein tot groot. Het formaat en de vorm worden per project op maat gemaakt waardoor de zichtbaarheid en daarmee de impact zo optimaal mogelijk is. Of je nou op zoek bent naar een banier aan je gevel of op grootse wijze een heel flatgebouw in wilt laten pakken; met een aluminium spandoekframe kan het allemaal!

2) Altijd actueel

Doordat de doeken snel, gemakkelijk en veilig te wisselen zijn, kan er snel geschakeld worden tussen verschillende boodschappen. Zo heb je altijd een actuele uiting hangen. Bij Image Building kunnen we vaak al binnen circa vijf werkdagen leveren waardoor jij altijd een actuele boodschap communiceert naar je doelgroep. Als bedrijf laat je hiermee zien dat je up-to-date bent en dat is natuurlijk weer positief voor je imago!

product - aluminium spandoekframe - hangend - enkel - blog

3) Duurzaamheid van een spandoekframe

Aluminium gaat tientallen jaren mee. Naast dat aluminium lang meegaat is deze metaalsoort onderhoudsarm in tegenstelling tot andere metalen of hout. De buizen en koppelingen die zich in het spandoekframe bevinden kunnen hergebruikt worden. Aan het eind van de levensloop wordt het aluminium bij Image Building gerecycled. Aluminium is een product dat zich gemakkelijk laat recyclen zonder kwaliteitsafname. Dat maakt dit product zeer duurzaam.

4) Huur in plaats van koop

Dit voordeel borduurt eigenlijk voort op het duurzame aspect zoals beschreven bij punt 3. Om dit te benadrukken maken wij bij Image Building gebruik van het huurprincipe in plaats van het koopprincipe. Doordat je bij ons een spandoekframe huurt ben jij goedkoper uit én kan het aluminium hergebruikt of gerecycled worden. Met een spandoekframe van Image Building stimuleer je dus duurzaamheid én ben je geen dief van je eigen portemonnee. Een win-win situatie dus!

5) Mobiliteit

Spandoekframes zijn super mobiel. Doordat ze licht zijn van gewicht, het doek opgerold kan worden en de frames volledig te demonteren zijn, zijn spandoekframes in de vorm van bijvoorbeeld een display uitermate geschikt voor events en beurzen. Het transport van spandoekframes is dus zeer gemakkelijk!

product - aluminium spandoekframe - display - blog

Advies op maat

Dus, wil je groots uitpakken en jouw bedrijf, boodschap of event opvallend promoten? Onze technische specialisten komen graag vrijblijvend langs op locatie om de situatie te bekijken en een passend advies uit te brengen. Al meer dan 25 jaar brengen wij de beste buitenreclame mogelijkheden in kaart voor diverse organisaties binnen vele verschillende branches. Wij nemen het traject, van inmeten tot plaatsing, volledig uit handen.

IK WIL GRAAG ADVIES OP MAAT