Ben jij ook klaar met grijze, saaie gebiedsontwikkeling omgevingen? Dat is nu verleden tijd! Want met behulp van bouwplaats signing ziet elk bouwterrein er gelikt uit. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om diverse boodschappen te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan looproutes, omleidingen of beeldimpressies van het eindresultaat. Maar ook storytelling is hierbij interessant, vertel de geschiedenis van de omgeving of de tijdlijn van het bouwproject. Je leest het al; de mogelijkheden zijn eindeloos. In deze blog vind je alles wat je wil weten over bouwplaats communicatie. Checken of jouw wensen mogelijk zijn? Lees dan snel verder!

bouwplaats communicatie bouwhekdoeken image building amsterdam

Bouwhekken als bouwplaats communicatie

Bouwhekken en cityfence zijn natuurlijk niet te missen op een bouwplaats, je hebt ze gewoon nodig als afbakening van je terrein. Maar hoe zorg je ervoor dat je de loze ruimtes op deze bouwhekken nuttig inzet? Simpel! Hiervoor maak je natuurlijk gebruik van bouwhekdoeken. Op de bouwhekdoeken printen wij iedere gewenste boodschap, Denk hierbij aan de verschillende partijen die meewerken aan het project of informatie voor bijvoorbeeld omwonenden. Zo geef je jouw bouwterrein, met behulp van bouwplaats communicatie, een gezicht voor de buitenwereld. Bouwhekdoeken lijken in eerste instantie klein en ogen vrij simpel, maar ze vervullen een zeer belangrijke rol en zorgen zeker voor de nodige impact!

Trotters

Op het eerste gezicht misschien een gek idee; mobiele billboards op een bouwplaats? Maar denk er eens wat langer over na, dan maakt het eigenlijk steeds meer ‘sense’. Trotters zijn, zoals gezegd, namelijk mobiel. Dat betekent dat ze dus niet vast staan in de grond. Wat natuurlijk zeer prettig is voor bouwplaatsen, waar de situatie nogal eens verandert. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Trotters uit te rusten met interne verlichting zodat jouw boodschap zelfs in het donker zichtbaar is. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereik dus! De mobiele billboards leveren we dan uiteraard stekkerklaar aan je op. Daarbij is de reclamedrager dubbelzijdig. Dit betekent dat je van de bouwplaats af voorbijgangers kan informeren en de bouwplaats in bijvoorbeeld veiligheidsvoorschriften kan communiceren. Win-win dus!

Leuke bijkomstigheid is dat er sinds kort voor bouwplaats communicatie zogenaamde Run-Out modellen beschikbaar zijn. Dit zijn wat oudere modellen van de Trotter waarbij het geen probleem is als die op de bouwplaats een kleine kras of deuk oploopt. De Run-Out modellen bieden we aan tegen een zeer aantrekkelijk gereduceerd tarief en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Meer informatie over Run-Out modellen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist in bouwplaats communicatie Esther.

Ontdek meer informatie over bouwborden!

Bouwplaats communicatie trotter image building blog

Aluminium bouwbord, duidelijk én duurzaam!

Lekker robuust, industrieel én ook nog eens goed voor het milieu. Dat is het bouwbord in de vorm van een Aluminium Buizenframe en modernere broertje Blindframe. Daarnaast is het grote voordeel van deze bouwborden dat je er oneindig mee kan variëren. In principe is dus elk formaat bouwbord mogelijk! Doordat de aluminium buizen en -koppelingen geschikt zijn voor hergebruik, zijn deze producten dus ook zeer duurzaam. Via een Aluminium Bouwbord of Blindframe communiceer je jouw boodschap op de bouwplaats dus groots naar het publiek.

De modulaire bouwschutting als bouwplaats communicatie

De modulaire bouwschutting is een innovatief product en heeft een strakke en stijlvolle afwerking. Een bouwschutting wordt altijd volledig op maat gemaakt. Modulaire bouwschuttingen zijn te bedrukken met vrijwel iedere gewenste uiting. Zoals bijvoorbeeld impressies of verwijzingen naar een online omgeving waar men meer informatie vindt over het betreffende project. Een bouwplaats is dus bij uitstek dé locatie om je doelgroep te bereiken.

Bouwplaats communicatie trotter image building blog

Advies op maat

Op onze website vind je nog veel meer inspiratie voor communicatie rondom gebiedsontwikkeling! Neus eens rond en laat je inspireren. Iets gevonden waar je meer over wilt weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies op maat!

IK WIL GRAAG ADVIES OP MAAT

Geheel vrijblijvend!