Uitstraling is key binnen de automotive branche. Je wilt je onderscheiden van de concurrent die verderop zit, je wilt voorbijgangers het gevoel van je merk meegeven, diezelfde voorbijgangers moeten erdoor de behoefte krijgen je showroom te bezoeken en je wilt laten weten dat je een goed aanbod hebt. Met automotive reclame, een combinatie van (buiten)reclame toepassingen rondom én in je pand, bereik je al deze doelen én meer!

automotive reclame raamfolie raamsticker gevelreclame Image Building

Gevelreclame voor merkuitstraling

De gevel van je pand als ‘uithangbord’? Jazeker! Met de juiste keuze van buitenreclame toepassingen is jouw dealership in één klap je grootste canvas. Gaaf campagne- en/of sfeerbeeld van jouw merken en modellen komt fantastisch en vooral stijlvol tot zijn recht wanneer je gebruik maakt van gevelreclame. Dealerframes bedekken de kale stukken muur en raamfolie de glazen geveldelen. Met simpele oplossingen ademt je pand in één keer de sfeer uit van de merken die je verkoopt.

automotive reclame dealerframe gevelreclame Image Building

Showroom aankleding met automotive reclame

Goed… de buitenkant ziet er aantrekkelijk uit en je potentiële klant heeft besloten een bezoek aan je showroom te brengen. Dan wil je dat bij hem/haar het gevoel dat je buiten hebt gecreëerd ook blijft hangen én wordt versterkt. Een kale showroom met ‘alleen’ maar auto’s bereikt dit effect zeker niet. Vergelijk het maar als: koude douche versus warm bad.

Gelukkig zijn de meeste van onze buitenreclame toepassingen ook gewoon binnen te gebruiken. Heb je glazen wanden in je showroom? Besticker ze net als de buitengevel met raamfolie. En wat dacht je van dealerframes tegen de wand of op staanders? Door het frame ‘voeten’ te geven, biedt het je de mogelijkheid om een sfeervolle scheidingswand in je showroom te creëren. Zo geef je bijvoorbeeld extra aandacht aan één specifiek model of creëer je voor je verschillende merken hun eigen mini showroom.

automotive reclame dealerframe indoor shoowroom aankleding Image Building

Campagne- én actiematige automotive reclame

Campagnematige boodschappen communiceer je vaak voor een langere periode. Met oplossingen als raamfolie en dealerframes creëer je ‘vaste’ vlakken die je hiervoor prima kunt inzetten. Maar… what about je actiereclame.

Om tijdelijk extra aandacht te geven aan een actiematige boodschap, adviseren wij je Trotters in te zetten. Deze mobiele billboards plaats je op eigen terrein voor alleen die periode waarin jij extra wilt communiceren. Van een dag of een week met dezelfde boodschap tot perioden van maanden of jaren waarin je de campagne uiting zo vaak kunt wisselen als nodig is. Wisselen van doeken (zowel in Trotters als ook de andere soorten frames) is eenvoudig en snel op locatie te realiseren.

automotive reclame Trotter buitenreclame Image Building

Sfeervolle automotive reclame: een combinatie van factoren

Het is een gegeven: de kracht zit ‘m altijd in de herhaling. En je leest: met een juiste combinatie van reclame toepassingen creëer je deze herhaling op je eigen terrein. De mogelijkheden zijn (nagenoeg) eindeloos. Wij zetten onze top drie van toepassingen voor automotive reclame voor het gemak nog even voor je op een rij.

  • Dealerframe: voor strakke, stijlvolle communicatievlakken zonder frame. Geschikt voor gebruik binnen en buiten en bijna ieder formaat is mogelijk.
  • Raamfolie: je glazen gevel tover je om tot een megagrote uiting met raamstickers. Geschikt voor binnen en buiten en op elk gewenst formaat te maken.
  • Trotter: mobiele abriborden voor op je eigen terrein. Ideaal voor het bereiken van langsrijdend verkeer. In vier formaten beschikbaar.

Image Building; denkt mee in automotive reclame

Door onze jarenlange ervaring in reclame voor de automotive branche weten wij wat werkt voor jouw dealership! Heb je een project voor ons, wil je meer weten over onze producten of wil je dat we langs komen voor een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Wij bekijken graag samen de mogelijkheden voor jouw locatie(s).

NEEM CONTACT OP