Blogs2019-09-18T13:36:12+02:00

Blogs

Waarom het billboard een groeiend massamedium blijft

8 januari 2020 -“In een wereld die steeds meer wordt gedomineerd door Google en Facebook, blijft één traditioneel medium koppig groeien: het billboard.” Zo begon Trouw op 4 januari met hun artikel over de groei van het billboard. Wij vroegen ons af waar deze groei vandaan komt en zochten het uit! Conclusie: het lijkt er niet op dat het medium binnenkort zal verdwijnen.

Lees verder »

Buitenreclame trends: focus voor 2020

18 december 2019 - Het jaar is weer bijna rond. Dus is het tijd om de balans op te maken. Maar vooral ook de tijd om vooruit te blikken. Want bestaat buitenreclame nog wel in 2020? En zo ja, hoe ziet buitenreclame er volgend jaar dan uit? Tijd dus om de buitenreclame trends voor 2020 te bekijken! In dit artikel beschrijven we wat je kan verwachten voor het nieuwe jaar zodat je jouw marketing en communicatiestrategie hier op kunt afstemmen.

Lees verder »

Steel de show met buitenreclame!

9 december 2019 - Wist jij dat niet alleen planten en bomen goed groeien in de buitenlucht? Jouw merk doet dat namelijk ook! Als ondernemer ben je eigenlijk constant bezig om je concurrentie voor te blijven en je eigen bedrijf of merk in de markt te zetten. Met buitenreclame blijf je de concurrentie een stap voor omdat je daarmee de aandacht van passanten weet te vangen én vasthouden. Hoe je dat doet? Hier zijn tips om met buitenreclame de show te stelen!

Lees verder »

Zo draagt buitenreclame bij aan de feestdagen!

29 november 2019 - Buitenreclame tijdens de feestdagen? Essentieel als je het ons vraagt! Want misschien heb je wel andere openingstijden met de feestdagen. Of een scherpe Kerstaanbieding, leuke extra activiteiten bij jou in het centrum of wellicht een tijdelijk assortiment zoals vuurwerk. Daar wil je jouw bezoekers of klanten wel van op de hoogte stellen natuurlijk. Hoe je dat het beste doet? Dat ontdek je in deze blog!

Lees verder »

Eindelijk! Het antwoord op de vraag: Wat is creativiteit?

11 november 2019 - Creativiteit. Een begrip zonder een duidelijk afgebakende betekenis. Hierdoor kan een ieder er een eigen invulling aan geven. De een vindt het een talent, de ander weer een trucje. Maar wat is creativiteit eigenlijk? En wanneer ben je creatief? In deze blog gaan we op zoek naar de definitie van creativiteit. En wat is de connectie tussen Image Building en creativiteit? Je ontdekt het hier!

Lees verder »

Zien we jou op de Tankstation Vakbeurs?

24 oktober 2019 - De Expo Houten staat op woensdag 6 en donderdag 7 november in het teken van de Tankstation Vakbeurs. Misschien wel het grootste evenement voor de tankstationbranche in Nederland en België! Twee dagen vol brandstoffen, carwash en convenience. Maar ook aan marketing en reclame moet gedacht worden. Daarom is Image Building tijdens deze beurs met haar meest innovatieve product dat bij uitstek geschikt is voor de Petrol branche aanwezig. Waarom? Dat lees je in deze blog!

Lees verder »