Blogs2018-09-11T14:49:14+02:00

Blogs

Duurzaamheid bij Image Building, de weg naar groen!

Duurzaamheid, een woord dat vaak voorbij komt maar eigenlijk nooit écht concreet wordt toegelicht.  Wat houdt duurzaamheid precies in en waarom is het zo belangrijk dat we er iets aan doen? In deze blog staan we stil bij dit sociaal-economische aspect. Immers, bij Image Building vinden wij duurzaamheid een belangrijk item en dragen dan ook zeer ons steentje bij. Dus tuimel, samen met ons, in de wereld van de duurzaamheid en ontdek wat jij kan doen en wat wij hier reeds aan doen. 

Lees verder »

Stage bij Image Building is werken aan jezelf!

Bij Image Building vinden wij het belangrijk om de wereld te bekijken met een frisse blik. Het is daarom van belang om stagiaires het werkveld van dichtbij te laten ervaren zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Stage bij Image Building is dan ook werken aan jezelf! De afgelopen 10 weken heeft Lars de Wit stage gelopen op de (online) marketingafdeling. In deze blog vertelt hij over zijn ervaringen van deze stage bij Image Building. Dus, zit je er aan te denken of stage bij Image Building wel iets voor jou is? Je ontdekt het hier!

Lees verder »

Leer in het verkeer, de weg naar een veilige schoolomgeving

Kinderen zijn een zeer kwetsbare groep in de drukke wereld van het verkeer. Vooral na de zomervakantie vallen er extra veel verkeersslachtoffers onder scholieren ten opzichte van de rest van het jaar. Om deze reden is het interessant om de kans op ongevallen te verkleinen. Niet alleen de kinderen moeten we voorlichten maar ook alle andere weggebruikers. In samenwerking met Tjinco en hun “wij gaan weer naar school” campagne van het educatieve Leer in het verkeer programma, helpen wij u graag met de verkeersveiligheid in uw gemeente!

Lees verder »

De 10 meest gestelde vragen aan Image Building

Bij Image Building ontzorgen wij je graag. Daarom hebben we voor jou een handig overzicht gemaakt met de veel gestelde vragen; de zogenaamde FAQ. We geven je antwoord op de 10 meest gestelde vragen zoals ‘wat is een Trotter?’, ‘Wat zijn de specificaties?’, ‘Wat is de prijs van een Trotter?’ en ‘Hoe snel kunnen jullie plaatsen?’. Geen paniek als jouw vraag er niet tussen staat. Ons team staat natuurlijk klaar voor al je vragen!

Lees verder »

Ontdek interactieve buitenreclame; eenvoudig en toekomstgericht

Ben je op zoek naar eenvoudige manieren om je doelgroep meer actief te laten zijn met jouw merk? Met slechts een klein beetje creativiteit kun je buitenreclame al snel en eenvoudig interactief maken. Ben jij al klaar voor de toekomst? Lees dan deze vier eenvoudige en toekomstgerichte manieren van interactieve buitenreclame.

Lees verder »

Provada 2019

Voor de elfde keer alweer zijn wij van dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni 2019 aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA. Bezoek onze stand voor een goed gesprek, de nieuwste ontwikkeling in vastgoedreclame en maak kans op een GRATIS TROTTER VOOR EEN JAAR!

Lees verder »