Blogs2018-09-11T14:49:14+00:00

Blogs

Spandoekframe: 5 redenen om er vandaag nog een in te zetten

Het aluminium buizenframe of ook wel spandoekframe is door haar robuuste en industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de markt van buitenreclame. Image Building is de grondlegger van dit aluminium buizenframe. De vele voordelen en het gunstige prijskaartje hebben dit product na introductie zo succesvol gemaakt. Wij hebben de grootste voordelen van een spandoekframe voor je op een rij gezet. Vooral nummer 4 zal je verbazen!

Lees verder »

“Het belang van vastgoedmarketing op locatie wordt nog onderschat”

In dit artikel, mogelijk gemaakt door Dynamis, geeft Michael Truijen, directeur eigenaar van Image Building, zijn visie op de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en de buitenreclame. Ook vertelt hij waarom Image Building de Dynamis 'Go to EXPO' sponsort. Deze wielrentocht van Heerlen naar de EXPO REAL in Munchen vindt plaats van 5 t/m 9 oktober. Het Leontienhuis is het goede doel waarvoor gefietst wordt.

Lees verder »

Sponsor de Go to Expo en steun het Leontienhuis

Go to Expo is een initiatief van Dynamis. Van 5 t/m 9 oktober fietst Dynamis vanuit Heerlen naar de Expo in München. Het team fietst zo'n 200 kilometer per dag. De fakkel uit het Dynamis-logo wordt meegenomen tijdens deze tour. De totale opbrengst van de sponsoractie gaat naar het Leontienhuis.

Lees verder »

Maatschappelijk partner Mijn Buuf

Sinds enkele weken heeft Image Building een maatschappelijk partner: Mijn Buuf. Dit initiatief van Stichting Dutch Integration Group richt zich op empowering van buitenlandse vrouwen in Nederland. In het atelier worden reclamedoeken vermaakt tot tassen en andere accessoires.

Lees verder »

Collega Mark op avontuur voor het goede doel!

Het avontuur begon maanden geleden toen collega Mark een promo van de European 5000 adventure rally voorbij zag komen. Deze race, opgezet voor het goede doel, wordt gestart in München en gefinisht in Amsterdam. De twaalf dagen tellende reis wordt afgelegd zonder GPS, zonder gebruik te maken van snelwegen – en in een auto die ouder is dan 20 jaar.

Lees verder »

Provada 2018

Na een lange aanloop met vele voorbereidingen en drie warme beursdagen is de Provada 2018 nu echt ten einde. We kijken terug met een voldaan gevoel en bedanken de organisatie en de standbezoekers!

Lees verder »