Blogs2018-09-11T14:49:14+02:00

Blogs

Provada 2019

Voor de elfde keer alweer zijn wij van dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni 2019 aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA. Bezoek onze stand voor een goed gesprek, de nieuwste ontwikkeling in vastgoedreclame en maak kans op een GRATIS TROTTER VOOR EEN JAAR!

Lees verder »

Dit wist je nog niet over vastgoedcommunicatie!

Bij Image Building hebben wij alles in huis om jouw project volledig te verzorgen; van aanvraag tot verwijdering. In een reeks interviews met onze collega’s leer je het team kennen. In dit team van specialisten bevindt zich ook de afdeling Vastgoed & Bouw, die jouw vastgoed communicatie wensen weten te vertalen naar de meest geschikte oplossing. Hoe ze dat doen? Collega Janne Woltman geeft je graag een kijkje in de keuken van vastgoed communicatie.

Lees verder »

Buitenreclame, is het nog wel relevant in deze tijd?

Met de komst van digitale-, online- en sociale mediakanalen is de vraag of buitenreclame nog wel relevant is, op zijn plaats. Want; hoe relevant is buitenreclame nog tegenwoordig? Om deze vraag te beantwoorden lichten we de belangrijke aspecten van outdoor media voor je uit. Ontdek de kracht van buitenreclame!

Lees verder »

One way vision folie: 5 voordelen van deze nieuwe trend!

One way vision folie is raamfolie of bestickering waar je, zoals de naam al doet vermoeden, van één kant doorheen kan kijken. Geperforeerd vinyl met een witte én een donkere kant maakt dit mogelijk. Op de witte kant printen we jouw boodschap, de donkere kant laten we leeg. Zo valt jouw boodschap op voor passanten aan de buitenkant en heb jij geen hinder van je uitzicht. Klinkt goed toch? We hebben nog meer voordelen van one way vision folie voor je op een rij gezet. Ontdek ze in deze blog!

Lees verder »

‘Trotter expo’ op Museum Vakdagen

De Museum Vakdagen en Image Building. Op het eerste gezicht een vreemde combinatie. Of toch niet? Want al sinds de ontwikkeling van de Trotter zijn we betrokken bij het plaatsen van culturele en maatschappelijke exposities door het hele land. Vandaar dat wij dit jaar voor het eerst op de Museum Vakdagen in het Evoluon te Eindhoven staan. We heten je daarom van harte welkom bij de ‘Trotter expo’ een tentoonstelling over de Trotter!

Lees verder »

Retail marketing, ken je deze topper al?

Bij Image Building hebben wij alles in huis om jouw project volledig te verzorgen; van aanvraag tot verwijdering. In een reeks interviews met onze collega’s leer je het team kennen. In dit team van specialisten bevindt zich ook de afdeling Retail, die jouw wensen weten te vertalen naar de meest geschikte oplossing. Hoe ze dat doen? Collega Fleur Beekman geeft je graag een kijkje in de keuken van retail marketing.

Lees verder »