Blogs2018-09-11T14:49:14+02:00

Blogs

De opkomst van LED reclame

LED reclame is een ware opgang aan het maken. Daarnaast is LED verlichting ook nog eens duurzaam! Bij Image Building zitten we ook niet stil. Met onze LED Trotter ben ook jij klaar voor de toekomst. We hebben de voordelen van LED reclame voor je op een rij gezet. Lees je mee?

Lees verder »

Informatie bij wegwerkzaamheden: doe jij het goed?

Wegwerkzaamheden leveren vrijwel altijd verkeershinder op. Om verkeershinder te verzachten is informatie bij wegwerkzaamheden van groot belang om weggebruikers goed te informeren over de aankomende of gaande werkzaamheden. Zo kun je hen met de juiste communicatie bijvoorbeeld aansporen om goed voorbereid de weg op te gaan. Dit voorkomt irritatie en zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer. Benieuwd of jij jouw weggebruiker wel op de juiste manier informeert? Lees dan snel verder!.

Lees verder »

Kunst en Cultuur als buitententoonstelling

Onze eigen Wendy van Leeuwen had de eer om gastredacteur te zijn op cultuurmarketing.nl, hét kennis en inspiratieplatform voor de cultuurbranche. Daar schrijft zij haar heldere visie over kunst en cultuur als buitententoonstelling. Haar focus voor de toekomst bij Image Building ligt steeds meer op reizende tentoonstellingen, wereldwijd. In deze blog neemt Wendy je mee binnen de wereld aan mogelijkheden van exposeren in de buitenlucht.

Lees verder »

Creatief DTP, een team van alleskunners

Bij Image Building is alles in huis om jou volledig te ontzorgen; van aanvraag tot verwijdering. In een reeks interviews met collega’s leer je ons team kennen. In dit team van specialisten bevindt zich ook een afdeling vol creatievelingen die jouw wensen omzetten in een krachtig beeld dat impact heeft. Hoe ze dat doen? Collega Danny Wolswijk geeft je graag een kijkje in de keuken van een creatief DTP’er.

Lees verder »

Spandoekframe: 5 redenen om er vandaag nog een in te zetten

Het aluminium buizenframe of ook wel spandoekframe is door haar robuuste en industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de markt van buitenreclame. Image Building is de grondlegger van dit aluminium buizenframe. De vele voordelen en het gunstige prijskaartje hebben dit product na introductie zo succesvol gemaakt. Wij hebben de grootste voordelen van een spandoekframe voor je op een rij gezet. Vooral nummer 4 zal je verbazen!

Lees verder »

“Het belang van vastgoedmarketing op locatie wordt nog onderschat”

In dit artikel, mogelijk gemaakt door Dynamis, geeft Michael Truijen, directeur eigenaar van Image Building, zijn visie op de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en de buitenreclame. Ook vertelt hij waarom Image Building de Dynamis 'Go to EXPO' sponsort. Deze wielrentocht van Heerlen naar de EXPO REAL in Munchen vindt plaats van 5 t/m 9 oktober. Het Leontienhuis is het goede doel waarvoor gefietst wordt.

Lees verder »