Bouwhek spandoeken voor buitenreclame & afscherming bouwput   

Meer en meer bouwputten worden afgeschermd met prachtig bedrukte spandoeken. Volkomen te begrijpen. Immers bouwhekken en dranghekken zijn van zichzelf niet heel mooi en lenen zich uitstekend om er grote spandoeken aan op te hangen. Het zicht op de spandoeken is vaak optimaal. De spandoeken dienen meerdere doelen. Ten eerste zijn ze ideaal om opvallende reclame of project-informatie te delen met wie dan ook voorbijkomt. Ten tweede schermen de spandoeken de bouwplaats mooi af van de omgeving. Omwonenden waarderen dit bijzonder! Een met doeken omhulde bouwput staat echt netter. Al met al helemaal logisch dus dat Image Building dagelijks bouwhekken met spandoek plaatst, door heel Nederland en daarbuiten.

Wat komt er kijken bij het regelen van bouwhek spandoeken?

Gelukkig, Image Building ontzorgt volledig en regelt het bedrukken van bouwhek spandoeken van A tot Z. Immers, wij weten als geen ander dat men in de bouw geen tijd heeft om zich hier zelf over te buigen. Het enige wat je zelf zult moeten doen, is een offerte aanvragen.

  • Image Building zal binnen 48 uur een offerte terugsturen, inclusief een gratis en vrijblijvend grafisch voorstel. Het eigen, unieke grafische voorstel geeft meteen een beeld van hoe de spandoeken eruit gaan zien op de bouwhekken.
  • Het is aan jouzelf of je hier dan wél of géén akkoord op geeft …
  • Bij akkoord gaat Image Building verder voor je aan de slag. Wij regelen alles van A tot Z. En zorgen ervoor dat binnen circa 5 werkdagen het spandoek hangt, waar in Nederland dan ook!
Bouwcommunicatie Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building
Bouwcommunicatie Bouwbord Trotter buitenreclame Image Building

Makkelijk een offerte en grafisch voorstel aanvragen

Wil je een spandoek ophangen om je bouwput af te schermen? Ideaal om omwonenden alvast een impressie te geven van het eindresultaat. Ook kun je via de bouwhekken een overzicht geven van alle onderaannemers. Of informatie over het project verstrekken zodat omwonenden steeds weer kunnen zien wat de verwachte opleverdatum gaat worden. Tenslotte kunnen spandoeken op de bouwhekken zéker ook een commercieel doel dienen. Zijn bijvoorbeeld nog niet alle woningen binnen het nieuwbouwproject verkocht, dan gaat opvallende buitenreclame op de bouwhekken, afrastering of bouwschutting zeker helpen!

Heb je interesse in een offerte en eigen grafisch voorstel? Klik dan door naar het aanvragen van een offerte op maat.

Ik wil een offerte aanvragen!

Bouwcommunicatie projectbord Image Building
Klik naar portfolio Bouw & Infra

Benieuwd naar de mogelijkheden …

Image Building plaatst al 30 jaar buitenreclame, borden, signing en vele andere uitingen rondom bouwplaatsen. Vele aannemers gingen je al voor en lieten ons bouwborden, bouwschuttingen, projectborden, bedrukte steigerdoeken en bouwhekken plaatsen. Daarom heeft Image Building ongekend veel voorbeelden van eerdere werken.

Benieuwd naar ons portfolio? Klik dan door op de button hiernaast.

Full Service van Image Building bij projecten in de Bouw & Infra

Image Building is al voor veel aannemers dé partner voor buitenreclame, voor bouw- en projectborden.

Onze accountmanager Vastgoed en Bouw geeft graag advies op maat.

  • Vlotte service: Image Building is niet afhankelijk van externe partijen: wij kunnen dus snel schakelen.
  • Image Building regelt alles van A tot Z, ongeacht of het nu gaat om bedrukte spandoeken, steigerdoeken, bouw-of projectborden.
    Wij plaatsen alles binnen circa 5 tot 10 werkdagen, in heel Nederland.
  • Duurzaamheid en circulariteit staat bij ons hoog in het vaandel.
  • De monteurs van Image Building kennen de regels van de bouwplaats en beschikken over de benodigde certificaten en beschermende kleding. Onze opdrachtgevers hebben zo geen omkijken naar plaatsing en montage.
NEEM CONTACT OP

Zij gingen je al voor