Automotive signing voor een premium uitstraling

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in de vorm van automotive signing.

 • Zowel ín als rondom jouw pand als gevelreclame;
 • Mét volledig behoud van je eigen corporate identity;
 • Op deze manier creëer je niet alleen awareness voor nieuwe modellen of scherpe acties;
 • Maar werk je als autobedrijf ook aan de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw merknaam. Win-win toch?!

Ontdek alle toepassingen.

Specialist in automotive signing

Je wil dus opvallen rondom jouw dealerbedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We inventariseren de locatie, brengen een gedegen advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering; van productie tot montage en de verwijdering van de objecten. Als specialist in tijdelijke buitenreclame met ruime ervaring in de automotive branche zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze branche. Hierdoor kunnen wij ook meedenken met campagnes die inspelen op de actualiteit. Doordat wij binnen circa 5 werkdagen de producten kunnen plaatsen is jouw uiting altijd up-to-date.

“We hebben een Trotter bij één van onze klanten geplaatst om met tijdelijke buitenreclame een premium uitstraling te realiseren. Door de snelheid van Image Building met het plaatsen en  het wisselen van de Trotters en doeken, verrassen ook wij van Deal Development onze klanten elke keer weer. Wij ervaren een zeer plezierige en professionele samenwerking met Image Building!”

Edwin Dijkgraaf, Deal Development

Ik help je graag met het realiseren van jouw premium uitstraling! Bel of mail me gerust!

Of vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan.

JurriaanJurriaan Otting, accountmanager automotive
VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Project uitgelicht

Showroom raamstickers lexus eindhoven 1000x1000

^ klik op afbeelding en ontdek het project

Hoge mediawaarde

Onze producten hebben een hoge mediawaarde. Dit houdt in dat de impact van de uitingen op de producten groot is. Ben jij je er bijvoorbeeld van bewust dat bij autobedrijven met een zichtlocatie dagelijks gemiddeld 15.000 passanten/potentiële klanten langsrijden? Ter vergelijking: met één krantenadvertentie in een lokaal huis-aan-huisblad bereik je eenmalig 15.000 potentiële klanten. Voor gemiddeld dezelfde kosten kun je op locatie voor 6 maanden lang elke dag deze aantallen bereiken!

Hierbij is het product ondergeschikt aan de uiting maar zorgt er wel voor dat de uiting een zo optimaal mogelijk bereik haalt. Hierin kunnen wij adviseren hoe je, met behulp van automotive signing, maximale aandacht voor jouw product of dienst kunt krijgen. Afhankelijk van jouw doelstelling, geven wij een concreet en compleet advies. Jouw belang is natuurlijk om de hoogst haalbare aandacht te genereren voor je campagne. Dit bereik je met een mediamix die perfect op elkaar is afgestemd. een combinatie tussen on- en offline reclame. In deze missie kan buitenreclame niet ontbreken; door de signing goed in te zetten is jouw boodschap zichtbaar voor een groot publiek.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

“Lexus Nederland werkt al jaren nauw samen met Image Building om de meeste actuele en mooiste Lexus uitingen op de Lexus dealerbedrijfspanden te laten zien. Wat me vooral opvalt aan de samenwerking is dat ze meedenken en dat ze enorm snel kunnen schakelen, erg fijn als je snel wil maar toch de kwaliteit van je merkuitingen wil waarborgen.”

Alexandra de Vries, Campagnemanager Lexus

.

Toepassingen automotive communicatie

Image Building is dé organisatie voor toepassingen van communicatie in de automotive branche. Onze communicatiedragers zijn stuk voor stuk ontworpen om jouw campagnes, zoals bijvoorbeeld rondom het nieuwe E-aanbod, de aandacht te geven die ze verdienen.

“De belangstelling voor elektrische auto’s is onder leaserijders toegenomen. In Nederland zijn elektrische auto’s zakelijk heel interessant vanwege de lage bijtelling.”- Ivo Lissone, Alphabet Nederland

Communicatie in deze vorm is krachtig, effectief en bij uitstek geschikt als POS-materiaal. Het genereert exposure en heeft impact. Met de inzet van het juiste product op de juiste plaats kun je mensen informeren, inspireren en aanzetten tot koop. Bijvoorbeeld:

Ik adviseer je graag in de keuze van een geschikt communicatie medium passend bij jouw campagne! Bel of mail me gerust

JurriaanJurriaan Otting, accountmanager automotive

(E-)Modelintroductie

automotive marketing met een premium uitstraling

Naamsbekendheid

automotive marketing naamsbekendheid vergroten

Uniformiteit

automotive marketing uniformiteit creatie trotter billboard

Marketingacties

automotive marketing ondersteuning lopende marketing acties

Aankleding

automotive marketing aankleding showroom of werkplaats

Werkwijze

 • Advies gewenst? We bezichtigen je locatie(of we kijken mee via Streetview)
 • Binnen 24 uur ontvang je een offerte én een ontwerp
 • Na goedkeuring van de opdracht gaan wij over tot productie (in eigen huis)
 • De montage vindt plaats in ca. 5 werkdagen
 • Tijdens het hele proces heb je een vast aanspreekpunt, die het hele traject vanaf de aanvraag tot en met de nazorg begeleidt.
VRAAG OFFERTE AAN

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
voor de automotive branche

ACTIES, TIPS EN ONTWIKKELINGEN

Ontvang de Automotive Brochure

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang GRATIS de automotive brochure van Image Building. In deze brochure vind je alle informatie over onze producten en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de brochure kunnen vinden wat je zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van de opdrachtgever altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

  Offline in een online tijdperk

  Waarschijnlijk heb je het allang gemerkt: de verschuiving naar online marketing. Steeds meer potentiële klanten hebben je ‘showroom in hun broekzak’. Logisch gevolg is dan dat je veel aandacht aan online automotive marketing besteedt: e-mails, responsive websites, SEO en SEA. Ga vooral zo door! Want als automotive bedrijf moet je in dit online tijdperk zeker vindbaar zijn op het internet. Maar raak offline automotive reclame zeker niet uit het oog. Want het kan je bedrijf nog altijd veel opleveren!

  Mogelijk herken je het volgend wel: je hebt je laptop of smartphone nog niet geopend of de banners, Google Ads advertenties en Facebook advertenties vliegen je om de oren. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten online vaak voorbij advertenties scrollen en massaal advertenties wegklikken. Hierdoor is het voor jouw als adverteerder lastig is om online op te vallen. Het is daarom óók heel verstandig om naar je online activiteiten, offline automotive marketing in te zetten. Bijvoorbeeld een Trotter die de eerder genoemde 15.000 passanten dagelijks bereikt. Kijk, dat is pas opvallen!

  JA, IK WIL OPVALLEN!

  Voor ieder project een geschikte oplossing

  Recente projecten

  Advies nodig?

  Wij helpen je graag!

  NEEM CONTACT OP

  Enkele van onze opdrachtgevers