Automotive2018-12-12T15:20:40+00:00

Automotive signing voor een premium uitstraling

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in de vorm van automotive signing, zowel ín als rondom jouw pand, met volledig behoud van je eigen corporate identity. We inventariseren de locatie, brengen een gedegen advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering; van productie tot montage en de verwijdering van de objecten. Als specialist in tijdelijke buitenreclame met ruime ervaring in de automotive branche zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze branche. Hierdoor kunnen wij ook meedenken met campagnes die inspelen op de actualiteit. Doordat wij vaak al binnen 5 werkdagen de producten kunnen plaatsen is jouw uiting altijd up-to-date.

Voor ieder project een geschikte oplossing

Hoge mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Dit houdt in dat de impact van de uitingen op de producten groot is. Hierbij is het product ondergeschikt aan de uiting maar zorgt er wel voor dat de uiting een zo optimaal mogelijk bereik haalt. Hierin kunnen wij adviseren hoe je, met behulp van automotive signing, maximale aandacht voor jouw product of dienst kunt krijgen. Afhankelijk van jouw doelstelling, geven wij een concreet en compleet advies. Jouw belang is natuurlijk om de hoogst haalbare aandacht te genereren voor je campagne. Dit bereik je met een mediamix die perfect op elkaar is afgestemd. een combinatie tussen on- en offline reclame. In deze missie kan buitenreclame niet ontbreken; door de signing goed in te zetten is jouw boodschap zichtbaar voor een groot publiek.

NEEM CONTACT OP

Toepassingen

Image Building is de organisatie voor toepassingen van reclame in de automotive branche. Onze producten zijn stuk voor stuk unieke en opvallende objecten met als paradepaardje ons mobiele billboard; Trotter. De producten genereren exposure en publiciteit en zijn uitermate geschikt als POS-materiaal, bijvoorbeeld:

Werkwijze

  • Advies gewenst? De locatie wordt bezichtigd (of we kijken mee via Streetview)
  • Binnen 24 uur ontvang je een offerte én een ontwerp
  • Na goedkeuring van de opdracht gaan wij over tot productie (in eigen huis)
  • De montage vindt plaats in ca. 5 werkdagen
  • Tijdens het hele proces heb je een vast aanspreekpunt, die het hele traject vanaf de aanvraag tot en met de nazorg begeleidt.
VRAAG OFFERTE AAN

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
voor de automotive branche

ACTIES, TIPS EN ONTWIKKELINGEN

Ontvang de Automotive Brochure

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang GRATIS de automotive brochure van Image Building. In deze brochure vind je alle informatie over onze producten en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de brochure kunnen vinden wat je zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van de opdrachtgever altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers