Automotive signing voor een premium uitstraling

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in de vorm van automotive signing. Zowel ín als rondom jouw pand als gevelreclame, met volledig behoud van je eigen corporate identity. Op deze manier creëer je niet alleen awareness voor nieuwe modellen of scherpe acties maar werk je als autobedrijf ook aan de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw merknaam. Win-win toch?!

Je wil dus opvallen rondom jouw dealerbedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We inventariseren de locatie, brengen een gedegen advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering; van productie tot montage en de verwijdering van de objecten. Als specialist in tijdelijke buitenreclame met ruime ervaring in de automotive branche zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze branche. Hierdoor kunnen wij ook meedenken met campagnes die inspelen op de actualiteit. Doordat wij binnen circa 5 werkdagen de producten kunnen plaatsen is jouw uiting altijd up-to-date.

Hoge mediawaarde

Onze producten hebben een hoge mediawaarde. Dit houdt in dat de impact van de uitingen op de producten groot is. Ben jij je er bijvoorbeeld van bewust dat bij autobedrijven met een zichtlocatie dagelijks gemiddeld 15.000 passanten/potentiële klanten langsrijden? Ter vergelijking: met één krantenadvertentie in een lokaal huis-aan-huisblad bereik je eenmalig 15.000 potentiële klanten. Voor gemiddeld dezelfde kosten kun je op locatie voor 6 maanden lang elke dag deze aantallen bereiken!

Hierbij is het product ondergeschikt aan de uiting maar zorgt er wel voor dat de uiting een zo optimaal mogelijk bereik haalt. Hierin kunnen wij adviseren hoe je, met behulp van automotive signing, maximale aandacht voor jouw product of dienst kunt krijgen. Afhankelijk van jouw doelstelling, geven wij een concreet en compleet advies. Jouw belang is natuurlijk om de hoogst haalbare aandacht te genereren voor je campagne. Dit bereik je met een mediamix die perfect op elkaar is afgestemd. een combinatie tussen on- en offline reclame. In deze missie kan buitenreclame niet ontbreken; door de signing goed in te zetten is jouw boodschap zichtbaar voor een groot publiek.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Toepassingen

Image Building is dé organisatie voor toepassingen van communicatie in de automotive branche. Onze communicatiedragers zijn stuk voor stuk ontworpen om jouw campagnes de aandacht te geven die ze verdienen. Ze genereren exposure en hebben impact. Communicatie in deze vorm is krachtig, effectief en bij uitstek geschikt als POS-materiaal. Met de inzet van het juiste product op de juiste plaats kun je mensen informeren, inspireren en aanzetten tot koop. Bijvoorbeeld:

Werkwijze

  • Advies gewenst? De locatie wordt bezichtigd (of we kijken mee via Streetview)
  • Binnen 24 uur ontvang je een offerte én een ontwerp
  • Na goedkeuring van de opdracht gaan wij over tot productie (in eigen huis)
  • De montage vindt plaats in ca. 5 werkdagen
  • Tijdens het hele proces heb je een vast aanspreekpunt, die het hele traject vanaf de aanvraag tot en met de nazorg begeleidt.
VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
voor de automotive branche

ACTIES, TIPS EN ONTWIKKELINGEN

Ontvang de Automotive Brochure

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang GRATIS de automotive brochure van Image Building. In deze brochure vind je alle informatie over onze producten en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de brochure kunnen vinden wat je zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van de opdrachtgever altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

Voor ieder project een geschikte oplossing

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers