Dealerframe; voor sterke uitstraling

Een campagneboodschap overbrengen, je pand een frisse uitstraling geven, je merk groots communiceren… Image Building weet als geen ander hoe je deze drie doelen (en meer!) bereikt met één oplossing. Onze dealerframes zijn al ruim 25 jaar een begrip binnen de automotive branche. Strak, stijlvol, op ieder gewenst formaat (ja, écht op ieder gewenst formaat) te maken, flexibel én van duurzaam materiaal. Met dealerframes plaatsen wij buitenreclame waarmee je pand een hoogwaardigere uitstraling krijgt die het verdient.

Dealerframe blindframe gevelreclame Automotive Image Building

Altijd actueel met een dealerframe

Door een dealerframe aan de gevel te bevestigen, creëer je een vast communicatievlak. Maar… uiteraard wel met behoud van de flexibiliteit om op ieder gewenst moment de boodschap te wisselen. Bij een dealerframe spannen we een doek over het blindframe. Dit zetten we op zo’n manier vast dat een doek altijd eenvoudig en snel gewisseld kan worden.

Wisselen gebeurt uiteraard gewoon op locatie. En we regelen dit altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen. Dus ook die last minute bedachte actieboodschap communiceer je zonder probleem groots aan je gevel met een dealerframe.

Dealerframe voor buiten én binnen

Met buitenreclame heb je je pand voorzien van een strakke uitstraling. Het gevoel van je merk straalt er vanaf en trekt bezoekers aan. Versterk je communicatie nóg meer door die sfeer ook aan de binnenkant van je pand te creëren. Dealerframes zijn zowel buiten als binnen te gebruiken voor signing. Die strakke uitstraling van buiten breng je zo dus één op één naar binnen.

Ik wil advies op maat!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Dealerframe raamfolie gevelreclame Automotive Image Building
Dealerframe blindframe gevelreclame Trotter Automotive Image Building

Combineer dealerframes met buitenreclame

Dealerframes zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld om actieboodschappen op te communiceren. Maar je kunt er ook voor kiezen om het dealerframe in te zetten als vaste uiting voor merkuitstraling en je acties te communiceren met andere buitenreclame op het terrein. Een goede mix van diverse tijdelijke buitenreclame toepassingen versterkt je boodschap. Naast dealerframes van hoge kwaliteit leveren wij ook:

  • De Trotter; dit dubbelzijde mobiele billboard plaatsen we op je eigen terrein.
  • Ideaal voor panden met veel glas; raamfolie (op groot formaat).
  • Aluminium buizenframes; het industriëler ogende alternatief voor een dealerframe.

Laat je inspireren!

Door de jaren heen hebben wij al heel wat buitenreclameprojecten gerealiseerd voor relaties in de Automotive branche. Bekijk ons portfolio eens ter inspiratie. Zie je iets wat je aanspreekt of heb je juist een andere uitdaging voor ons? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van automotive buitenreclame.

Bekijk portfolio

Image Building; voor een premium dealerframe

Al ruim 30 jaar is Image Building dé partner voor tijdelijke buitenreclame. Omdat we de Automotive branche al bijna net zo lang bedienen, kennen wij de wensen en mogelijkheden van onze relaties als geen ander. Wij ontzorgen hen dan ook volledig. Onze vormgevers verzorgen de krachtigste ontwerpen of maken bestaand promotiemateriaal op maat voor de opdracht. We printen én plaatsen en ook het tussentijds wisselen van uitingen is geen probleem. Dit doen we zelfs altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Meer Automotive signing inspiratie in onze brochure

Benieuwd naar ons volledige aanbod op het gebied van Automotive signing? Laat je gegevens achter via dit formulier en ontvang onze digitale brochure. En vind je niet precies wat je zoekt? Laat het ons weten! We zijn altijd bereikbaar voor meer informatie en advies op maat.

Laat je inspireren

"*" geeft vereiste velden aan

Heb jij ook een gaaf dealerframe project klaar liggen?

Onze accountmanager Automotive & Retail helpt graag met een advies op maat. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN

Zij gingen je al voor