24 uur bereik met lichtreclame

Met een assortiment van meerdere merken is het soms zoeken naar de manier om ze allemaal even vaak en gelijkwaardig te promoten. Want welk merk of welke campagne krijgt de meest prominente reclame op het terrein of aan de gevel? En hoe regel ik het zo dat de mijn pand een stijlvolle uitstraling behoudt? Goed nieuws van Image Building… met lichtreclame op een LED Trotter is die zoektocht verleden tijd! De LED Trotter draagt met zijn hoogwaardige uiterlijk bij aan de uitstraling van iedere dealership of showroom en toont zoveel boodschappen als je maar wilt.

Automotive lichtreclame LED Trotter buitenreclame Image Building

Daarom LED lichtreclame

LED lichtreclame inzetten voor jouw automotive campagnes biedt heel wat voordelen:

  • Je boodschap is 24 uur van de dag zichtbaar.
  • De uiting of video is eenvoudig te wijzigen.
  • Je kunt met je communicatie real time inspringen op actualiteit.
  • LED Trotters zijn zowel buiten als binnen te gebruiken.
  • Het LED scherm is zeer energiezuinig.
  • Je actieve (reclame)boodschap met video’s, wisselende afbeeldingen of een aftelklok trekt meer aandacht.
  • Door een geïntegreerd tijdschema in te stellen, kun je gerichter adverteren op verschillende momenten van de dag of specifieke doelgroepen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Ben jij benieuwd of dit LED lichtreclamebord past binnen de mogelijkheden voor jouw locatie? Vraag een offerte aan bij onze specialist automotive signing.

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Automotive lichtreclame LED Trotter buitenreclame Image Building
Automotive lichtreclame LED Trotter buitenreclame Image Building

Duurzame lichtreclame met LED

De LED Trotter is de nieuwste variant van de door Image Building zelf ontwikkelde Trotter billboard. Net als de reguliere Trotter is deze LED billboard flexibel inzetbaar en door ons eenvoudig te (ver)plaatsen. Hij is dubbelzijdig en beschikbaar in de formaten Large (twee beeldvlakken à 335 x 230 cm) en Medium (twee beeldvlakken à 230 x 170 cm). Eén van de zijdes bevat het LED scherm, de andere zijde voorzien we van een bedrukt doek met een uiting naar keuze. Door de interne verlichting is uiteraard ook de doekzijde van jouw LED lichtreclame 24/7 zichtbaar. Ultrahoge attentiewaarde dus!

Het kan zijn dat 24-uurs lichtreclame op jouw locatie niet is toegestaan. Bijvoorbeeld wanneer je je in de nabijheid van woningen bevindt. Indien de omstandigheden dat vragen is de LED Trotter zo te programmeren dat hij tussen bepaalde uren geen beeld vertoont en geen licht afgeeft en zichzelf weer inschakelt wanneer dat tijdvak voorbij is.

Lichtreclamebord voor de automotive branche

De LED Trotter draagt bij aan de uitstraling van je dealership of showroom. Wil je weten welke mogelijkheden dit LED lichtreclamebord voor jouw locatie biedt? Onze specialist automotive signing adviseert je graag.

Image Building; ervaren leverancier van lichtreclame

Bijna direct vanaf het ontstaan van Image Building bedienen wij de automotive branche. We kennen de wensen van en mogelijkheden voor onze relaties als geen ander. Wij ontzorgen hen dan ook volledig. Onze vormgevers verzorgen de stijlvolle grafische ontwerpen of maken bestaand promotiemateriaal passend voor de opdracht. We printen én plaatsen alles zelf en ook het tussentijds wisselen van beeld is geen probleem. Dit doen we zelfs altijd binnen circa 5 tot 10 werkdagen!

Meer automotive signing inspiratie in onze brochure

Benieuwd naar ons volledige aanbod op het gebied van automotive signing? Laat je gegevens achter via dit formulier en ontvang direct digitaal onze brochure. En vind je niet precies wat je zoekt? Laat het ons weten! We zijn altijd bereikbaar voor meer informatie en advies op maat.

Vraag meer inspiratie aan

"*" geeft vereiste velden aan