Wij leveren je bord bouwplaats op elk gewenst formaat

Image Building weet als geen ander hoe te communiceren op en rondom de bouwplaats. Wij bieden diverse vormen van bouwplaatsborden en kunnen deze in nagenoeg elk gewenst formaat leveren. En we leveren deze altijd inclusief opvallende grafische designs! Dankzij onze jarenlange ervaring in buitenreclame weten wij wat werkt voor de bouwsector.

Bord bouwplaats bouwbord blindframe Image Building

Duurzaam en circulair met aluminium

Al sinds het ontstaan van het bedrijf Image Building zijn duurzaamheid en circulariteit ons streven. Wij zijn de enige partij in tijdelijke buitenreclame die volledig houtvrij werkt. Al onze bouwplaats oplossingen maken wij van hoogwaardig recyclebaar aluminium.

Met een aluminium buizenframe of blindframe kun je alle kanten op. Deze maken we volledig op maat en deze frames zijn zowel als staand bord of hangend aan een gevel te gebruiken. Ook dubbelzijdigheid is hiermee geen probleem. Met een staand V-bord of een hangend V-bord bereikt je boodschap de passanten vanuit meerdere richtingen.

De Trotter is ons mobiele billboard. Dit dubbelzijdige bouwplaatsbord is ideaal voor kleinere of binnenstedelijke bouwterreinen. Maar ook op grotere bouwplaatsen wordt hij steeds vaker ingezet, omdat hij gemakkelijk zelf te verplaatsen is. Naast aluminium bestaat de Trotter ook uit hard kunststof, wat eveneens volledig recyclebaar is. Daarnaast is het ook nog eens oersterk, waardoor schade en daaruit volgend snel productverlies wordt voorkomen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Vraag advies op maat aan via dit formulier!

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Bord bouwplaats bouwbord aluminium buizenframe Image Building
Bord bouwplaats bouwbord Trotter Image Building

Bord bouwplaats snel geregeld

Een bord voor de bouwplaats is bij Image Building zo geregeld.

  • We komen op locatie langs voor advies en meten direct in.
  • Binnen 48 uur ontvang je de offerte inclusief een grafisch ontwerp.
  • Opdracht akkoord? Dan gaan we aan de slag met productie.
  • Met ca. 5 tot 10 werkdagen monteren en plaatsen wij alles op locatie.

Je hele opdracht wordt bij ons door je eigen contactpersoon begeleid. Zo heb jij je er geen omkijken meer naar, direct nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp. Ook niet bij de plaatsing en montage, want onze mensen zijn bekend met de regelgeving die geldt op bouwplaatsen en ze beschikken over de benodigde certificaten en beschermende kleding.

Meer buitenreclame voor op de bouwplaats

Een bouwplaats biedt altijd meer mogelijkheden voor communicatie dan je in eerste instantie denkt. Maak ook kennis met onze andere oplossingen voor buitenreclame op bouwplaatsen/-projecten,  zoals bouwschutting, bouwhekdoek en steigerdoek. Of neem eens een kijkje in ons portfolio: ons werk binnen de Bouw & Infra

Image Building; partner in bouwplaats reclame

Strakke en krachtige reclame rondom de bouwplaats, met 30 jaar ervaring op het gebied van tijdelijke buitenreclame regelt Image Building dit vakkundig en altijd snel. Binnen ca. 5 tot 10 werkdagen verzorgen wij je volledige communicatie op de bouwplaats. Van vormgeving tot print en van montage tot plaatsing op locatie. Dit alles doen we volledig met eigen mensen, die uiteraard beschikken over de juiste kennis en certificaten voor op de bouwplaats.

Meer bouwplaats reclame in onze brochure

Benieuwd geworden naar wat wij naast bouwborden nog meer kunnen bieden? Vraag onze digitale brochure aan en ontvang ‘m zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Vraag de brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan