Bouwcommunicatie slim geregeld met de oplossingen van Image Building

Informatie op de juiste manier verschaffen is rondom een bouwplaats cruciaal, maar ook een uitdaging. Geen dag is immers hetzelfde in de bouw en daar waar op de ene dag prima een bord kan staan, staat het de volgende dag volledig in de weg. Bouwcommunicatie moet dus vooral slim geregeld zijn. Ons assortiment bevat een breed scala aan oplossingen. Of je nu zoekt naar bouwhekdoeken, bouwborden of volledige bouwschuttingen. De specialisten van Image Building adviseren en ontzorgen je graag!

Bouwcommunicatie Bouwbord Trotter buitenreclame Image Building

Mobiele bouwcommunicatie

Niets zo vervelend als een onverplaatsbaar bouwbord dat precies daar staat waar gewerkt moet worden. Image Building heeft dé uitkomst voor dit probleem! Onze Trotter is een mobiel billboard dat met een kraan eenvoudig te verplaatsen is. En… de Trotter is ook nog eens het meest duurzame mobiele billboard van Nederland en dus een verantwoorde keuze.

Image Building; een duurzame keuze

Of je nu kiest voor de Trotter, het aluminium buizenframe of het blindframe… met de bouwcommunicatie van Image Building kies je voor duurzaam en circulair materiaal. Onze producten en materialen zijn recyclebaar waardoor we er telkens weer nieuwe borden van produceren. De doeken worden hergebruikt en in het atelier van Mijn Buuf vermaakt tot tassen en ander gebruiksvoorwerpen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan via dit formulier!

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Bouwcommunicatie projectbord Image Building
Bouwcommunicatie Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building

Toepassingen van bouwcommunicatie

De oplossingen passen wij het meeste toe voor onze opdrachtgevers. Maar nieuwe uitdagingen gaan we niet uit de weg. Integendeel zelfs! Die uitdagingen maken ons werk stiekem het allerleukst. Leg ze dus vooral aan ons voor.

Ervaren in bouwcommunicatie

We zijn trots op ieder project dat we voor onze opdrachtgevers neerzetten. Meer mogelijkheden en praktijkcases van tijdelijke bouwcommunicatie vind je in ons portfolio. Neem eens een kijkje!

Bekijk portfolio

Image Building; je partner in buitenreclame

Al ruim 30 jaar is Image Building dé specialist in tijdelijke buitenreclame. Met onze kennis en ervaring hebben we in de loop der jaren heel wat branche specifieke oplossingen ontwikkeld. Zo ook op het gebied van bouwcommunicatie. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig, van het inmeten op locatie tot vormgeving en van printen tot plaatsing en montage op de bouwplaats. Onze mensen kennen de regels en restricties die gelden rondom een bouwplaats en beschikken over de juiste certificaten en kleding op het gebied van veiligheid.

Vraag onze brochure aan voor meer inspiratie

Benieuwd wat we allemaal kunnen leveren op het gebied van buitenreclame en signing voor de bouw? Vraag onze brochure aan en ontvang ‘m in je mailbox.

Meer inspiratie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

We adviseren je graag over