Bouwhek spandoek, buitenreclame rondom bouwprojecten

Op een bouwplaats zijn altijd heel wat boodschappen te communiceren. Logovermelding van alle stakeholders, promotie voor verhuur/verkoop, tijdelijke routing, impressies van het eindresultaat… Maar als je al die boodschappen op één bouwbord moet plaatsen, wordt dat er één van enorm formaat. Ons advies? Zet het toch al verplichte bouwhek dat rondom de bouwplaats staat ook in voor je communicatie.

Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building Image Building

Voordelen van bouwhek spandoek

  • Een bouwhek met spandoek schermt de bouwplaats af en verfraait de omgeving;
  • De spandoeken bieden voldoende ruimte voor communicatie naar omwonenden en passanten;
  • Deze ruimte is in te zetten voor zowel informatieve en promotionele doeleinden;
  • Bouwhek spandoeken zijn gemakkelijk en snel te plaatsen door Image Building;
  • Wij vervangen de spandoeken makkelijk en snel: zo blijft de informatie altijd up-to-date.

Image Building; one-stop-shop voor bouwprojecten

Al ruim 30 jaar is Image Building dé partner voor tijdelijke buitenreclame. Die kennis en ervaring delen wij graag zodat we samen een passende, creatieve oplossing bedenken voor jou uitdaging. En uiteraard ontzorgen we je vervolgens volledig in de uitvoer van die oplossing. Van grafisch tot print en van planning en logistiek tot montage en plaatsing op locatie… Wij regelen het allemaal met eigen mensen en doen dat altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Vraag een offerte aan via dit formulier!

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building
Steigerdoek Bouwhek spandoek Image Building

Grafische opmaak voor spandoeken

Wij printen spandoeken voor bouwhekken op ieder gewenst formaat en met iedere opdruk. Daarmee zorgen wij ervoor dat kale bouwhekken in één klap aangekleed én extra functioneel zijn. Grafisch gezien kun je er alle kanten mee op.

Wil je jouw bouwhek aankleden met een prachtig opgemaakt spandoek, maar heb je nog geen ontwerp paraat? Ook dat is bij Image Building geen probleem! Onze grafische afdeling verzorgt binnen 48 uur na aanvraag van de offerte een designvoorstel. En dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen!

Steigerdoeken

Om te voorkomen dat er voorwerpen, puin of personen van een bouwsteiger naar beneden vallen, is het verplicht deze te omspannen met doeken of netten. Deze doeken zijn, net als bouwhek spandoeken, te bedrukken met ieder gewenst ontwerp. Creëer een optische illusie door het doek te bedrukken met een impressie van het eindresultaat of verfraai de buurt tijdelijk met street art op jouw steigerdoek.

Bekijk onze mogelijkheden voor steigerdoeken.

Image Building; al 30 jaar partner voor de bouw

Image Building kent de wensen en uitdagingen van onze relaties in de bouw branche. Met onze ervaring op het gebied van tijdelijke buitenreclame beantwoorden wij niet alleen al hun vragen, wij denken direct mee in nieuwe mogelijkheden. Van grafisch tot print en van planning en logistiek tot montage en plaatsing op locatie, we regelen het allemaal met eigen mensen en altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Bekijk meer mogelijkheden in onze brochure

Benieuwd geworden naar ons volledige aanbod op het gebied van bouwplaats communicatie? Vraag onze digitale brochure aan en ontvang ‘m zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Meer inspiratie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Heb jij een spandoek nodig voor jouw bouwhek?

Onze accountmanager Vastgoed & Bouw helpt graag met een advies op maat. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN

Zij gingen je al voor