Bouwhek met bouwhekdoek, voor veiligheid én communicatieruimte

Rondom bouwprojecten staat één ding met stip voorop: veiligheid. Veiligheid van medewerkers en de veiligheid van iedereen in de omgeving. Met een bouwhek omhein je het project, zodat onbevoegde personen niet zomaar op het bouwterrein kunnen komen. Veilig en praktisch. Maar heb je ook al eens aan de communicatieve mogelijkheden van een bouwhek gedacht? Door de kale hekken te voorzien van bouwhekdoeken creëer je ruimte voor allerlei vormen van communicatie. Denk aan logovermelding voor betrokken partijen, verkooppromotie, routing, impressies van het eindresultaat. Met bouwhekdoeken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building Image Building

Bouwhek met doeken: de voordelen

  • Je creëert ruimte voor communicatie naar passanten;
  • Gebruik de ruimte voor informatieve en/of promotionele doeleinden;
  • Met bouwhekdoek onttrek je de bouwplaats aan het zicht;
  • Een bouwhek met doek verfraait de omgeving waar gebiedsontwikkeling plaatsvindt;
  • Bouwhekdoeken plaatsen én vervangen wij binnen ca. 5 tot 10 werkdagen.

Image Building; one-stop-shop voor bouwprojecten

Al ruim 30 jaar is Image Building dé partner voor tijdelijke buitenreclame. Wij de kennen de wensen en uitdagingen van onze relaties en delen graag onze kennis en ervaring om samen een passende, creatieve oplossing te bedenken. En belangrijker nog: wij verzorgen hen volledig in de uitvoer ervan. Wij hebben alle disciplines in eigen huis. Van grafisch tot print en van planning en logistiek tot montage en plaatsing op locatie, dit regelen wij allemaal met eigen mensen. En ook nog eens altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Waar kunnen we je mee helpen?
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw project? Vraag een offerte aan via dit formulier!

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

bouwhek bouwschutting blindframe Image Building
Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building

Bouwhek combineren met bouwborden

Op een met doeken behangen bouwhek kun je alle denkbare communicatieboodschappen kwijt. Maar toch is het soms duidelijker om per soort boodschap een ander communicatiemiddel te kiezen. Wij adviseren daarom altijd om bouwhekken te combineren met één of meerdere bouwborden. Dit creëert een duidelijke splitsing tussen de essentiële projectinformatie (bouwbord) en de praktische/creatieve aankleding (bouwhekdoek).

Bouwschutting als alternatief voor het bouwhek

Heb je geen bouwhekken, maar nog wel gebruikte en/of beschadigde schuttingpanelen? Gooi ze niet weg, hergebruik ze als schutting en verfraai ze met onze frame-oplossing voor bouwschuttingen. Wij plaatsen aluminium blindframes tegen de panelen en spannen bedrukte doeken daar strak omheen. Grafisch en communicatief gezien kun je hier alle kanten mee op en je behoudt maximale flexibiliteit in je communicatie doordat we de doeken eenvoudig en snel tussentijd kunnen wisselen.

Voor praktijkcases en meer mogelijkheden van tijdelijke buitencommunicatie rondom bouw- en infraprojecten, verwijzen we je graag naar ons portfolio. Neem eens een kijkje en laat je inspireren.

Image Building; partner voor de bouw

Image Building heeft 30 jaar ervaring op het gebied van tijdelijke buitenreclame. Wij kennen de wensen en uitdagingen van onze relaties en door onze ervaring specifiek te vertalen naar de branches ontzorgen wij hen zo volledig mogelijk. Alle benodigde disciplines hebben we in eigen huis. Van grafisch tot print en van planning en logistiek tot montage en plaatsing op locatie. We regelen het allemaal met eigen mensen en altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Bekijk meer mogelijkheden in onze brochure

Benieuwd geworden naar ons volledige aanbod op het gebied van buitenreclame en signing voor op de bouwplaats? Vraag onze digitale brochure aan en ontvang ‘m zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Meer inspiratie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Heb jij ook bouwhekdoek nodig?

Onze accountmanager Vastgoed & Bouw helpt graag met een advies op maat. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN

Zij gingen je al voor