Zet je bouwschutting in voor reclameboodschappen en informatie

Het afschermen van een bouwproject is verplicht. Voor de veiligheid, maar ook zodat de buurt er zo netjes mogelijk uit blijft zien. Gelukkig zijn saaie grijze hekken allang niet meer van deze tijd! Met een geprinte bouwschutting wordt de noodzakelijke omheining hét informatiecentrum van je project. Zo zet je al die strekkende meters in als ruimte voor de betrokken partijen om op te communiceren.

Zoek jij ook een strakke bouwschutting mét uitstraling. Van inmeten en advies op locatie tot grafisch ontwerp en montage op locatie… wij nemen je alles uit handen én verzorgen het volledige project in eigen beheer. Vraag je offerte aan via dit formulier en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.

Blindframe panelen als bouwschutting

Heb je nog gebruikte of beschadigde houten bouwschuttingpanelen liggen? Gooi die zeker niet weg, maar gebruik ze als ondergrond voor blindframe bouwschutting panelen. Zo creëer je niet alleen een extra stevige bouwschutting, maar ook een strak afgewerkt grafisch vlak voor alle communicatie. En het voordeel van werken met doeken is dat de boodschap eenvoudig op locatie te vervangen is.

Vraag offerte aan

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

City fence buitenreclame bouwschutting Image Building

Aankleding cityfence panelen

Gun jij passanten meer inkijk in de vorderingen van het project door gebruik van een cityfence? Laat de damwanden dan niet ongebruikt (en saai). Blindframes of met folie beplakte panelen geven je grafisch alle mogelijkheden, zowel op het gebied van aankleding als in het faciliteren van communicatieruimte voor alle stakeholders. Vraag direct een offerte aan voor de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Bouwplaats buitenreclame; bouwschuttingen en meer!

Al 30 jaar is Image Building dé specialist in buitenreclame. Wij kennen de uitdagingen, maar vooral de mogelijkheden van de bouwplaats en adviseren je graag op locatie over alle mogelijke communicatiemiddelen. Onze collega’s kennen de regelgeving die geldt op de bouw en ze beschikken over de benodigde beschermende kleding en veiligheidscertificaten.

Naast bouwschuttingen leveren wij ook projectborden, bouwborden, bouwhekdoeken, bekleding voor cityfence panelen, steigerdoeken en meer!

Benieuwd naar wat wij allemaal al hebben gerealiseerd voor de bouw? Bekijk ons portfolio of vraag hiernaast onze brochure bouwcommunicatie aan.

Vraag de brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw bouwschutting snel geregeld! Binnen ca. 5 tot 10 werkdagen geplaatst

Van ontwerp tot printen en van confectioneren tot monteren op locatie… onze specialisten nemen je het volledige proces uit handen. Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen, vraag snel en eenvoudig je offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG OFFERTE AAN

Zij gingen je al voor