Trotter; de nieuwe generatie bouwcommunicatie

We begrijpen dat het indelen van je bouwomgeving een lastige taak is. Laat staan dat je zit te wachten op niet te verplaatsen bouwborden. Om deze reden bieden wij een unieke oplossing. Het eerste mobiele bord voor de bouw; de Trotter. We horen je denken: “maar wat levert mij dit dan op?”

  • Allereerst brengt het je mobiliteit.
  • Omdat het billboard mobiel is, kan je hem te allen tijde verplaatsen.
  • Staat ‘ie ergens in de weg? Dan pak je hem op met een kraan en zet je hem op een andere plek. Simpel toch?
  • Daarnaast is het mobiele bouwbord aan twee zijden zichtbaar.

Zo kun je dus gemakkelijk op de ene kant communiceren naar passanten wat er gebouwd wordt. En aan de andere kant plaats je bijvoorbeeld veiligheidsinstructies voor de harde werkers op de bouwplaats. Iets met twee vliegen en een klap!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Zorgeloze bouwcommunicatie

Ontzorgen is onze basis. We nemen graag van je uit handen waar jij je liever niet mee bezighoudt. Daardoor verzorgen wij het gehele traject voor je; van productie, (ver)plaatsing tot en met verwijdering. Daarnaast heb je tijdens het proces een vast aanspreekpunt die het gehele traject tot en met de nazorg voor je begeleidt. Wel zo fijn om steeds iemand te spreken die weet waar het over gaat, toch?

DIRECT CONTACT

Duurzame bouwcommunicatie

De levensduur van de Trotter is zeer lang. Dit zorgt ervoor dat we gezamenlijk het milieu zo min mogelijk belasten. Deze vorm van mobiele bouwcommunicatie bestaat uit verschillende materialen, waaronder hoogwaardig staal en gehard kunststof. Kunststof is lichtgewicht. Dit zorgt voor lagere transportkosten en minder CO2-uitstoot. Het is sterk, dus schade en productverlies voorkomen we gemakkelijk. Daarnaast is kunststof eenvoudig recyclebaar, zodat we er altijd weer nieuwe producten van kunnen maken. Buiten dat is de hal waar we de Trotters opslaan voorzien van ‘slimme’ LED-verlichting. Deze verlichting detecteert beweging en gaat aan waar en wanneer er behoefte is aan licht. Het systeem schakelt de verlichting ook weer uit wanneer er geen beweging meer gedetecteerd wordt.

We leveren dus geen wegwerpproducten, maar een duurzaam alternatief met een lange levensduur. Dat is dan weer goed voor het milieu!

HOE DUURZAAM IS JOUW BOUWPLAATS?
Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord, verkiezingsbord 500x500

Trotter bouwcommunicatie cases

Interesse in een Trotter als bouwcommunicatie?

Vraag via onderstaande button snel en gemakkelijk een offerte aan. We helpen je graag!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN