Bedrukt meshdoek voor reclame op de bouwplaats

Een rommelig bouwterrein aan het oog onttrekken en gelijktijdig de omgeving voorzien van de nodige communicatie, informatie of reclame? Met bedrukt meshdoek bekleed je gemakkelijk bouwhekken en bouwsteigers en sla je deze twee vliegen dus in één klap. De weving van meshdoek is dicht genoeg om een print duidelijk op af te beelden en de bouwput volledig af te schermen, maar tegelijk luchtdoorlatend zodat je hekken nagenoeg geen last ondervinden van de wind.

meshdoek bouw infra bouwhekdoek Image Building

Gebruik meshdoek in de bouw

Bouwprojecten kennen regelmatig een lange looptijd. Het is dus van belang dat je bouwplaats communicatie, indien nodig, jaren mee kan. Meshdoek is geweven van sterk PVC-materiaal. Jarenlange trouwe dienst verzekerd dus! Heb je tussentijds toch een wijziging in de communicatie? Een simpele logo-aanpassing of uitbreiding in de informatie naar omwonenden. Met meshdoek (en met de service van doekwissel van Image Building) is een wissel in uiting geen enkel probleem.

Flexibel aan te passen

Er zijn zelfs meerdere opties. Is de wissel van invloed op een groot deel van de uiting? Dan is een nieuw doek zo geprint en gewisseld op locatie. Is het een kleine wijziging? Dan is meshdoek ook een prima basismateriaal voor stickerfolies. Wij denken in zo’n geval altijd met je mee, zodat je verzekerd bent van de voordeligste optie.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van bouwplaats aankleding? Vraag advies op maat aan van de accountmanager Vastgoed & Bouw via dit formulier!

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Meshdoek aluminium frame Image Building
Meshdoek steigerdoek bouw infra renovatie Image Building

Duurzame buitenreclame voor de bouw

Naast meshdoek voor bouwhekken en steigers levert Image Building nog meer benodigde communicatiemiddelen voor de bouwplaats. Onze bouwborden en bouwschuttingen maken wij van hoogwaardig recyclebaar aluminium en onze Trotter bestaat daarnaast voornamelijk uit hard recyclebaar kunststof. Omdat wij enkel werken op basis van de verhuur van onze producten, blijven wij zelf in charge over de levensloop van onze materialen. Daarmee dragen wij zoveel mogelijk bij aan de circulaire economie.

Benieuwd welke producten wij allemaal leveren voor bouwplaats communicatie? Bekijk ons portfolio en laat je inspireren!

Meshdoek hergebruiken

Meshdoek van PVC-materiaal? Hoe zit dat dan met circulariteit en duurzaamheid? Die vraag krijgen we vaker en beantwoorden wij graag! Image Building werkt al jaren samen met Mijn Buuf, een atelier dat zich richt op (migranten)vrouwen die sociaal geïsoleerd zijn. Deze vrouwen maken van allerlei gebruikte materialen verkoopbare producten en producten voor andere goede doelen. Gebruikte doeken van Image Building vinden zoveel mogelijk een tweede leven in de vorm van tassen. Omdat het doekmateriaal zo sterk is, zijn die tassen niet stuk te krijgen.

Image Building is expert in bouwplaats reclame

In de afgelopen 30 jaar heeft Image Building veel ervaring opgedaan op het gebied van creatieve bouwplaats buitenreclame. Daarmee ontzorgen wij onze relaties volledig in het proces.

  • Tijdens een afspraak voor vrijblijvend advies op locatie meten wij uit voorzorg direct in. Zo schakelen we sneller wanneer we samen aan de slag gaan.
  • Onze vormgevers leveren krachtige grafische designs. Zij combineren moeiteloos het grafische met het informatieve!
  • Je vaste contactpersoon binnen Image Building regelt alles en altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!
  • Onze monteurs plaatsen alles op locatie. Zij zijn bekend met de regels op de bouwplaats en beschikken over de benodigde certificaten en beschermende kleding.

Vraag de brochure aan voor meer inspiratie

"*" geeft vereiste velden aan

Op zoek naar een bedrukt meshdoek?

Onze accountmanager Vastgoed & Bouw stuurt je graag een offerte. Met een klik op onderstaande button vraag je die in maar een paar stappen aan.

VRAAG OFFERTE AAN

Zij gingen je al voor