Image Building plaatst jouw projectbord in Oost-Nederland

Zoek je een betrouwbare en vooral snel schakelende leverancier van projectborden in Oost-Nederland? Look no further, je hebt ons gevonden! Image Building levert haar projectborden altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen. Door heel Nederland, dus ook in Oost-Nederland, en ver daarbuiten zelfs! Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen, vraag via dit formulier je offerte aan!

Daarom een projectbord van Image Building

  • Vragen van passanten en omwonenden vang je af met actieve informatie verstrekking.
  • Een projectbord huren past in een circulaire economie en brengt je gemak. Wij halen het borden aan het eind van het project weer op.
  • Op ieder gewenst formaat leverbaar en op nagenoeg iedere ondergrond te plaatsen.
  • Snel geregeld én geleverd, altijd binnen circa tien werkdagen.
  • Dankzij onze all-in tarieven zijn de kosten relatief laag.
  • Veilig, stevig, weer- en windbestendig en eenvoudig actueel te houden met een doekwissel.

Vraag offerte aan

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Mogelijkheden projectborden Oost-Nederland

projectbord oost-nederland buizenframe image building
BUIZENFRAME
projectbord oost-nederland blindframe image building
BLINDFRAME
projectbord oost-nederland trotter image building
TROTTER
projectbord oost-nederland aluminium buizenframe Image Building
projectbord oost-nederland informatiebord Trotter Image Building

Duurzaam projectbord Oost-Nederland

Toen wij 30 jaar geleden Image Building oprichtten stond duurzaamheid al hoog op onze prio-lijst. En dat is vandaag de dag nog altijd zo! We zijn continu bezig met het verder verduurzamen van ons productassortiment, ons productieproces en onze bedrijfsvoering. We verhuren in plaats van verkopen, zodat wij de regie over de levensloop van onze producten behouden én voorkomen we dat het wegwerpmaterialen worden.

Onze borden zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardig recyclebaar aluminium en/of hard kunststof. Daardoor zijn onze borden lichter en hebben wij minder CO2-uitstoot bij productie en transport. De levensduur van deze materialen is aanzienlijk langer en ze zijn aan het eind ervan alsnog volledig te recyclen. En daar maken wij dan gewoon weer nieuwe projectborden (voor o.a. Oost-Nederland) van.

Meest mobiele projectbord: de Trotter

Wordt je project opgeleverd in verschillende fases of verplaatsen de werkzaamheden zich gaandeweg langs een route? Dan ben je op zoek naar een mobiel projectbord! Onze Trotter is een mobiel billboard dat bestaat uit één stuk (dus geen stellage met koppelingen). Daardoor is hij gemakkelijk in zijn geheel te verplaatsen met een kraan. Daarnaast is hij ook nog eens dubbelzijdig.