Bedrukt steigerdoek als alternatief voor steigernet

Als geen ander weet Image Building hoe je krachtig kunt communiceren rondom bouw- en renovatieprojecten. We houden van praktisch, we houden van grafisch en we houden ervan die zaken te combineren tot creatieve oplossingen. Om die reden adviseren wij degene die op zoek is naar een steigernet altijd om gebruik te maken van een steigerdoek. En dit is waarom!

Steigernet steigerdoek aluminium frame Image Building

Veiligheid met grafische impact

Een steigernet om een steiger is verplicht met het oog op veiligheid. Dit voorkomt dat er puin, voorwerpen of zelfs personen van de steiger vallen, zeer cruciaal dus. Maar naast veiligheid wil het oog van passanten en omwonenden toch ook wat. Een steigerdoek is gemaakt van een dichter geweven materiaal dan steigernet. Daardoor is het te bedrukken en kun je er op grafisch gebied dus alle kanten mee op. Van de traditionele projectinformatie en logovermeldingen tot volledige 1:1 impressies van het eindresultaat waar achter de steiger aan gewerkt wordt. Onze designers maken de krachtigste ontwerpen en draaien hun hand niet om voor jouw creatieve uitdaging. En het allermooiste is… het grafisch ontwerp van een steigerdoek zit bij Image Building standaard bij de prijs inbegrepen!!

Steigernet met hangend frame

Is de steiger al gehuld in een steigernet, maar wil je toch nog iets toevoegen op grafisch en/of communicatief gebied? Kies dan voor een hangend frame tegen de voorzijde van de steiger.

Meer weten over de mogelijkheden?
We vertellen je graag wat we voor jouw project kunnen betekenen. Vraag advies op maat aan via dit formulier!

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Steigernet steigerdoek bouw infra renovatie Image Building
Steigernet steigerdoek bouw infra renovatie Image Building

Alternatief steigernet snel regelen

Regel je steigerdoek eenvoudig en snel bij Image Building. Wij nemen je na akkoord op de opdracht al het werk uit handen. Van het grafisch ontwerp tot printen, transport en leveren en inhangen op locatie. En dat alles doen wij altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

En mocht je tussentijds toch nog met vragen zitten, dan kan je die stellen aan je vaste contactpersoon. Hij of zij begeleidt de gehele opdracht en is dus continue op de hoogte van de actuele status van je project.

Meer mogelijkheden voor de bouwplaats

Met onze kennis en ervaring op het gebied van tijdelijke buitenreclame zijn wij al jaren de one-stop-shop voor creatieve communicatie-oplossingen voor bouwplaatsen en -projecten. We leveren ook:

Op zoek naar buitenreclame voor de bouwplaats?

Dankzij 30 jaar ervaring ontzorgt Image Building haar relaties volledig op het gebied van creatieve bouwplaats communicatie.

  • We komen langs voor vrijblijvend advies op locatie. Om snel te kunnen schakelen wanneer we samen aan de slag gaan, meten wij uit voorzorg direct in.
  • Onze vormgevers weten informatie of reclame sterk over te brengen dankzij een grafisch design. En… hun grafische designs zitten standaard inbegrepen bij de offerte!
  • Je vaste contactpersoon binnen Image Building begeleidt het gehele proces. Zo wordt het altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen geplaatst!
  • Geen omkijken naar de plaatsing op locatie. Onze monteurs kennen de regels op de bouwplaats en beschikken over de benodigde beschermende kleding en certificaten.

Buitenreclame bouwplaats brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Advies en/of steigerdoek op maat nodig?

Met een klik op de onderstaande button neem je eenvoudig en snel contact op met onze accountmanager Vastgoed & Bouw!

NEEM CONTACT OP