Cultureel verhaal in de buitenruimte

Hoe je publiek trekt naar exposities, tentoonstellingen, voorstellingen en andere culturele events, dat weet Image Building als geen ander. We creëren opvallende grafische designs waarmee wij op alle vlakken aandacht voor de culturele sector verzorgen. Van cultuurmarketing tot buitenexposities, onze oplossingen voor buitenreclame zijn voor ieder cultureel doel inzetbaar. Want reclame in de buitenruimte werkt… zeker voor de kunst- en cultuursector!

Duurzame expositieborden voor kunst en cultuur

Wij verzorgen naast culturele outdoor reclame ook exposities voor onze relaties. Onze oplossingen voor buitenreclame zijn namelijk uitermate geschikt voor het neerzetten van een cultureel krachtige boodschap in de openbare ruimte. Denk hierbij aan initiatieven als op zichzelf staande foto exposities over maatschappelijke thema’s of het naar buiten brengen van een deel van een binnententoonstelling.

Onze stijlvolle producten trekken publiek aan, zonder de aandacht van de boodschap van de expositie af te leiden. Daarnaast zijn onze expositieborden allemaal gemaakt van duurzame materialen zoals hoogwaardig en recyclebaar aluminium en kunststof.

Ontvang advies op maat

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Expositieborden: ontwikkeld voor boodschappen met een cultureel karakter

Ons assortiment biedt diverse oplossingen voor expositieborden. Niet alleen voor het vertonen van de expositie, maar ook voor de feestelijke opening van je expositie of cultureel evenement bieden wij mogelijkheden. Of ben je alsnog op zoek naar iets anders? Dan zoeken we graag samen naar een oplossing op maat. Neem hiervoor contact op met onze specialist op het gebied van culturele outdoor reclame en exposities.

Cultureel blindframe kubus expositiebord expositie image building
EXPOBORDEN
Cultureel Trotter buitenexpositie image building
TROTTER
Cultureel onthullingsdoek buitenexpositie Trotter image building
ONTHULLINGSDOEK