Cultureel 2018-01-30T15:37:23+00:00

Cultureel

Op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te tonen? Onze hoogwaardige producten zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling of juist een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

BEKIJK DE BROCHURE

Storytelling met exposities

Een expositie brengt jouw verhaal naar de lezer toe.
Elke passant wordt getriggerd.
Een locatie krijgt impact.

Trotter expositie

Een Trotter is een mobiele communicatiedrager, ontworpen om verhalen de aandacht te geven die ze verdienen. De diversiteit van de vier modellen kunnen een verhaallijn op elke gewenste wijze uitdragen en ondersteunen. Een campagne daar waar de doelgroep zich bevindt. Een laagdrempelige manier van communiceren waarbij men geheel vrijblijvend de beelden en teksten op zich kan laten inwerken. Een belangrijk punt in de customer journey die de doelgroep doorloopt.

Voordelen

  • Grote impact door tijdelijke pop-up campagne
  • Gegarandeerd grote zichtbaarheid bij passanten
  • Dag en nacht zichtbaarheid door interne verlichting
  • CreĆ«ert mediawaarde, nationaal, regionaal en online
  • Verwijzing naar online informatie

Werkwijze

Adviesgesprek
We maken graag een vrijblijvende afspraak om het project en de toepassingsmogelijkheden te bespreken. Dat kan bij jou op kantoor of kom je de Trotters bij ons in Den Haag bekijken?

Contactpersoon
Binnen Image Building heb je een dedicated contactpersoon die jouw project vanaf de start tot en met de opening en verwijdering begeleidt.

Vergunningstraject
Voor plaatsing in de openbare ruimte moet vanzelfsprekend een vergunning aangevraagd worden. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen het vergunningstraject met de gemeente uit jouw handen nemen.

Vormgeving
Onze zeer ervaren graphic designers kunnen de uitingen volgens jouw wensen vormgeven. Ongeacht of dit in de bestaande huisstijl is of dat er een nieuw ontwerp ontwikkeld moet worden.

Plaatsing
Het plaatsen van de tentoonstelling gebeurt met uiterste voorzichtigheid. Alle locaties worden vooraf bezichtigd en we houden rekening met alle factoren zoals ondergrond, bereikbaarheid, veiligheid en natuurlijk optimale zichtbaarheid!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers