Culturele uitingen in de buitenruimte

Kunst en cultuur inspireert! Kunst en cultuur brengt mensen bij elkaar en maakt mensen bewust.

Op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te tonen? Onze hoogwaardige producten zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling of juist een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

Geef een locatie impact

Trigger de doelgroep met een impactvolle boodschap

De maatschappelijke rol van culturele instanties, verenigingen en goede doelen wordt steeds belangrijker. Onze overheid concentreert zich steeds meer op burgers die meer en meer zelf voor de samenleving moeten zorgen. We denken bewuster na over onderwerpen als het milieu, welvaart, zorg etc.

Door deze ontwikkelingen ontstaan er tegenwoordig volop bijzondere en vindingrijke initiatieven. Projectteams ontstaan, fotografen gaan de wereld over om culturen in beeld te brengen. Journalisten ondervragen tal van verschillende mensen en hebben het doel om hun verhaal aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Denk bijvoorbeeld aan de expositie ‘Elke m2 een emotie’, of extra aandacht voor personen met HIV.

Tijdelijke buitenreclame in de vorm van een buitenexpositie of fototentoonstelling helpt om initiatieven vorm te geven en aan het grote publiek te tonen.

Image Building verzorgt culturele communicatie door middel van de inzet van zeer hoogwaardige producten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Geheel vrijblijvend!

Toepassingen

Image Building is de organisatie voor toepassingen van communicatie in de culturele branche. Onze communicatiedragers zijn stuk voor stuk ontworpen om verhalen de aandacht te geven die ze verdienen. Ze genereren exposure en publiciteit. Communicatie in deze vorm is krachtig, effectief en verbindt mensen. Met de inzet van het juiste product op de juiste plaats kun je mensen informeren, inspireren en bewust maken.

Enkele toepassingen:

 • Trotterexpositie in de vorm van storytelling in de openbare ruimte
 • een reizende tentoonstelling
 • museumsigning voor aankondigingen en agendapublicaties
 • tentoonstellingen in leegstaande ruimtes
 • aankondigingen via lokaal vastgoed
BEKIJK PORTFOLIO

Opening expositie als persmoment?

Maak van de opening een onthullingsmoment met een prominent en de pers komt graag langs voor een foto of een interview. Hiervoor hebben we onthullingsdoeken in ons assortiment die we met een mooi standaard ontwerp, of jouw eigen ontwerp produceren. Deze onthulling kunnen we zelfs voor je begeleiden zodat het vlekkeloos verloopt en jij je met de opening en je gasten kunt bezighouden.

Wil je meer inspiratie?

Ontvang de Cultuur Brochure

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang GRATIS de cultuur brochure van Image Building. In deze brochure vind je alle informatie over onze producten en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de brochure kunnen vinden wat je zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van de opdrachtgever altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
op cultureel gebied

ACTIES, TIPS EN ONTWIKKELINGEN

Werkwijze

 • We stemmen met elkaar de wensen en de te bereiken doelstellingen af
 • We bezichtigen de locatie om de mogelijkheden in kaart te brengen
 • We leggen indien wenselijk contacten met de betreffende gemeente om alle zaken rondom vergunningen en ontheffingen te verzorgen
 • We helpen mee met het creëren van geschikt beeldmateriaal en sturen aan op perfecte lees- en zichtbaarheid
 • De productie hebben wij volledig in eigen beheer
 • We verzorgen het hele traject van plaatsing tot en met doorplaatsing en verwijdering
 • Tijdens het hele proces heb je een vast aanspreekpunt, die het hele traject vanaf de aanvraag tot en met de nazorg begeleidt
VRAAG OM ADVIES

Vrijblijvend!

Recente projecten

Advies nodig?

Wij denken graag mee!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers