Culturele uitingen in buitenruimte

Hoe je publiek trekt naar exposities, tentoonstellingen, voorstellingen en andere culturele events weet Image Building als geen ander. We creëren opvallende grafische designs waarmee wij op alle vlakken aandacht voor de culturele sector verzorgen. Van cultuurmarketing tot buitenexposities, onze oplossingen voor buitenreclame zijn voor ieder doel inzetbaar. Want reclame in de buitenruimte werkt… zeker voor de kunst- en cultuursector!

Duurzame expositieborden voor kunst en cultuur

Wij verzorgen naast culturele outdoor reclame ook exposities voor onze relaties. Onze oplossingen voor buitenreclame zijn uitermate geschikt voor het neerzetten van een krachtige boodschap in de openbare ruimte. Van op zichzelf staande foto exposities over maatschappelijke thema’s tot het naar buiten brengen van een deel van een binnententoonstelling.

Onze stijlvolle producten trekken publiek aan, zonder de aandacht van de boodschap van de expositie af te leiden. Daarnaast zijn onze expositieborden allemaal gemaakt van duurzame materialen als hoogwaardig en recyclebaar aluminium en kunststof.

Ontvang advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Janine Langbroek – Verkade
Projectmanager Cultuur & Overheid

Oplossingen voor culturele expositieborden

Ons assortiment biedt diverse oplossingen voor expositieborden. En ook voor een feestelijke opening van je expositie of evenement bieden wij mogelijkheden. Ben je toch op zoek naar iets anders? Dan zoeken we graag samen naar een oplossing op maat. Neem contact op met Janine, onze specialist op het gebied van culturele outdoor reclame en exposities.

Cultureel blindframe kubus expositiebord expositie image building
EXPOBORDEN
Cultureel Trotter buitenexpositie image building
TROTTER
Cultureel onthullingsdoek buitenexpositie Trotter image building
ONTHULLINGSDOEK