Cultureel 2018-03-13T14:52:23+00:00

Cultureel

Op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te tonen? Onze hoogwaardige producten zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling of juist een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

Een expositie brengt een verhaal naar de lezer toe.
Elke passant wordt getriggerd.
Een locatie krijgt impact.

Storytelling

De meest natuurlijke vorm van communicatie. Dat is storytelling. De letterlijke vertaling verraadt de betekenis al; het vertellen van een verhaal. Communicatie in deze vorm is krachtig, effectief en verbindt mensen. Een verhaal blijft over het algemeen beter hangen. Met een goed verhaal kun je mensen informeren, inspireren en bewust maken. Storytelling wordt steeds vaker toegepast en zien we voornamelijk in de culturele sector steeds opnieuw terugkomen. Simpelweg omdat het aanslaat. Het blijkt keer op keer succesvol. Mensen worden geraakt. De verhalen worden gedragen door onze producten. Maar doordat de boodschap belangrijker is dan de beelddrager, is het de inhoud die aankomt.

Trotter expositie

Een Trotter is een mobiele communicatiedrager, ontworpen om verhalen de aandacht te geven die ze verdienen. De diversiteit van de vier modellen kunnen een verhaallijn op elke gewenste wijze uitdragen en ondersteunen. Een campagne daar waar de doelgroep zich bevindt. Een laagdrempelige manier van communiceren waarbij men geheel vrijblijvend de beelden en teksten op zich kan laten inwerken. Een belangrijk punt in de customer journey die de doelgroep doorloopt. Wij denken graag mee om jouw verhaal op de juiste manier naar buiten te brengen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Voordelen

  • Grote impact door tijdelijke pop-up campagne
  • Gegarandeerd grote zichtbaarheid bij passanten
  • Dag en nacht zichtbaarheid door interne verlichting
  • CreĆ«ert mediawaarde, nationaal, regionaal en online
  • Verwijzing naar online informatie
VRAAG EEN OFFERTE AAN

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers