Een buitenexpositie van de branche specialist

Bij de organisatie van een buitenexpositie komt veel kijken! Dat realiseren ook wij ons. Enerzijds is er veel te doen om te komen tot een concrete invulling van de expositie. Waarover ga je exposeren? Voor welke doelgroep? Op welke locatie? Etc. Anderzijds is er de fysieke realisatie van de expositie. Image Building kan culturele instellingen (als geen ander) goed helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het optuigen van buitenexposities en reizende tentoonstellingen.

101 Exposities in de openbare buitenruimte

Zéker de laatste jaren zijn er ongekend veel exposities gerealiseerd in openbare buitenruimtes. Vele pleinen, parken, publieke straatlocaties en andere buitenterreinen hebben dienstgedaan als locatie voor exposites en tentoonstellingen. Openbare locaties lenen zich natuurlijk uitstekend om het grote publiek te bereiken. En om volop culturele verhalen over te brengen, op welk publiek dan ook.

Expositie expositiebord expobord Small Trotter Image Building
Expositie expositiebord expobord Small Trotter Image Building buitenexpositie
Expositie expositiebord expobord Small Trotter Image Building buitenexpositie
Expositie museum blindframe expositiebord Image Building
Reizende fototentoonstelling expositiebord Trotter Image Building buitenexpositie

Onze Full Service bij de totstandkoming van een buitenexpositie

Image Building biedt full service: wij realiseren buitenexposities, expositieborden, onthullingsdoeken, bewegwijzering voor binnen en voor buiten, gevelreclame en raambestickering. Wij hebben al vele instellingen binnen de branche hierin ontzorgd.

  • Binnen 48 uur na aanvraag ontvang je van ons een offerte, inclusief een grafisch ontwerp. Onze ontwerp-afdeling zorgt voor opvallende grafische designs.
  • Binnen ca. 5 tot 10 werkdagen na opdracht plaatsen wij buitenexposities en andere uitingen.
  • Wij bieden ook de service van het verplaatsen van complete exposities naar (steeds) een andere locatie in binnen- en zelfs buitenland.
  • Ondertussen hebben wij ook eventuele benodigde vergunningen geregeld. Immers, op openbare locaties mag je vaak niet zomaar uitingen plaatsen.
  • Expositiewissels behoren ook tot onze service. In dat geval komen wij de doeken in de Trotters of expositieborden op locatie vervangen. Geen enkel probleem! Wij doen dit dagelijks en dragen daarmee ook ons steentje bij aan duurzaamheid en een beter milieu.
Onze oplossingen voor de Kunst & Cultuur

Dus heb je vragen over een buitenexpositie? Wij denken graag mee.

Vrijblijvend advies van onze Cultuur specialist

Image Building is specialist in de Kunst & Cultuur

Image Building heeft al veel organisaties binnen de Kunst & Cultuur ontzorgt bij de realisatie van exposities. Wij hebben hen geholpen met prachtig uitgevoerde buitenexposities, met expositieborden, met buitenreclame (zoals gevelreclame en raambestickering), met onthullingsdoeken en met indoor en outdoor signing. Dit doen wij al 30 jaar. Dagelijks plaatsen wij culturele uitingen, veelal op openbare straatlocaties.

Benieuwd naar wat wij eerder voor de sector hebben kunnen betekenen? Klik dan door naar ons portfolio.

Ons Portfolio binnen de Culturele sector

Enkele van onze opdrachtgevers in de Culturele sector