Onze buitenreclame trekt publiek naar Kunst en Cultuur

Image Building weet als geen ander hoe je exposities, tentoonstellingen, voorstellingen en andere culturele events onder de aandacht brengt. Onze grafische designs vallen op en daarmee maken wij culturele events bekend aan het grote publiek. En zo werkt reclame in de ‘buitenruimte’ voor de kunst- en cultuursector!

cultuur buitenexpositie Image Building Small Trotter

Bijdrage Image Building aan Kunst en Cultuur

Image Building is voor veel organisaties binnen de culturele sector dé partner voor buitenreclame & indoor signing. Wij ontzorgen hen. Indien gewenst ontwerpen wij alle uitingen zelf. Nemen het vergunningstraject volledig uit handen. En plaatsen de buitenreclame en indoor signing. En dat zelfs binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

 • Makers van reclame, voor buiten en voor binnen
 • Ontwerp van prachtige reclame-uitingen. Immers, één beeld zegt meer dan 1.000 woorden!
 • Image Building regelt alles: van ontwerp tot plaatsing van de reclame in de openbare buitenruimte. Ook verwisselen wij reclamedoeken, verwijderen wij tijdelijke reclame of verplaatsen Trotters naar bijvoorbeeld steeds een andere gemeente.
 • Je eigen contactpersoon binnen Image Building regelt alles! En wel binnen ca. 5 tot 10 werkdagen! Van grafische opmaak en aanvraag van vergunningen en ontheffingen voor het plaatsen van reclame in de openbare buitenruimte. Tot plaatsing en montage van de reclame en eventuele reclame-wissels.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

cultuur buitenexpositie Image Building
cultuur buitenexpositie Image Building

Buitenreclame die het publiek ‘raakt’

Ook binnen de Kunst en Cultuur geldt: het succes van events hangt af van het trekken van voldoende publiek. Image Building helpt om bekendheid te creëren onder het grote publiek en onder je specifieke doelgroep.

 • Buitenreclame precies daar waar jouw publiek zich begeeft
 • Enkele Trotters en kubussen op openbare locaties. Wij bieden Trotters in vele formaten (ook Small Trotters) en uitvoeringen. Zo plaatsen wij ook verlichte of LED Trotters voor zichtbaarheid, ook ’s avonds.
 • Hele rij aan Trotters voor pop-up exposities, reizende tentoonstellingen en openlucht musea. Door ze in een rij te plaatsen ‘vertellen’ de Trotters jouw verhaal, mogelijk zelfs op steeds een andere locatie.
 • Onthullingsdoeken voor grootse aankondiging van events
 • Reclame aan de eigen gevel en raambestickering
 • Indoor signing en reclame voor musea, theaters en bij tentoonstellingen
 • En meer …

Advies op maat nodig bij jouw cultuur project?

Heb je vragen of wil je advies op maat? Onze projectmanager Cultuur & Overheid helpt graag. Klik daarom op onderstaande button om advies aan te vragen.

Prijsopgave aanvragen

Enkele van onze opdrachtgevers