Buitenreclame; dé oplossing voor cultuurmarketing

Verbinding leggen tussen kunst, cultuur, erfgoed en haar publiek is voor cultuurmarketeers de dagelijkse uitdaging. Buitenreclame helpt hierbij. Zeker als de uitingen net even anders zijn dan anders. Met opvallende designs op onze mobiele communicatiedragers zijn wij dé partner op het gebied van cultuurmarketing. We hebben een ton aan ervaring en ontzorgen onze klanten volledig.

Expositie cultuurmarketing Small Trotters Image Building

Cultuurmarketing die publiek trekt

Wij dragen graag onze steen bij aan het creëren van bekendheid voor kunst, cultuur en erfgoed. Het verrassingseffect van mobiele buitenreclame is daarbij een succesvol ingrediënt voor cultuurmarketing gebleken. Want buitenreclame die als vreemde opduikt in een vertrouwd straatbeeld trekt volop aandacht.

Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken, daarom sparren we graag met je mee. Vraag vrijblijvend advies aan voor de mogelijkheden voor jouw project.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Expositie museum cultuurmarketing blindframe gevelbord Image Building
Expositie museum cultuurmarketing expobord blindframe kubus Image Building

Ook binnen groots effect met cultuurmarketing

Heb je buitencommunicatie gebruikt om publiek naar je expositie of voorstelling binnen te halen? Overweeg dan zeker het effect nog even door te trekken naar binnen. Zo houd je bijvoorbeeld de sfeer van je tentoonstelling vast tot in je museumrestaurant door de meesterstukken op blindframes tegen de wand te plaatsen. Of plaats voor extra verbinding de laatste exemplaren van een serie fotokubussen uit de buitenruimte in de centrale entreehal.

Image Building; partner voor Kunst & Cultuur

We zijn al voor veel stichtingen en culturele instellingen een vaste partner voor mobiele binnen- en buitencommunicatie. Wij nemen zoveel mogelijk uit handen, van het ontwerp van de uitingen tot het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook het tussentijds wisselen van beeld of het verhuizen naar een andere locatie is geen probleem. Hoe minder werk onze klant aan zijn eigen project heeft, hoe tevredener wij zijn.

Ons portfolio bevat flink wat voorbeelden van (reizende) exposities, tentoonstelling en voorstellingen waar wij al communicatie voor hebben geleverd. Laat je inspireren door wie we al hebben mogen helpen.

Bekijk portfolio

Vraag onze cultuurmarketing brochure aan

In deze brochure laten wij zien welke buitencommunicatie oplossingen wij bieden voor de culturele sector. Laat je gegevens achter en ontvang onze inspirerende brochure in je mailbox (check ook even de spambox). Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Heb je op onze website of in de brochure niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor meer informatie. Zij denken graag mee in jouw creatieve vraagstuk.

"*" geeft vereiste velden aan

Verdienen jouw culturele projecten ook een plek in de openbare buitenruimte?

Onze accountmanager Cultuur en Overheid verzorgt graag een advies op maat. Klik op onderstaande button om een prijsopgave aan te vragen.