Een expositiebord voor in de openbare buitenruimte

Image Building weet als geen ander hoe je een boodschap krachtig overbrengt aan publiek. Met sterke grafische ontwerpen en opvallende reclamedragers servicen wij al jaren diverse branches. Die expertise hebben we in de loop der jaren ook zo vertaald dat deze aansluit bij de culturele sector. Daarmee creëren we niet alleen bekendheid voor culturele events, met onze expositieborden brengen we tentoonstellingen zelfs volledig tot aan het publiek.

Expositie expositiebord expobord Small Trotter Image Building

Ervaren leverancier van expositieborden

Onze jarenlange ervaring met culturele projecten maakt ons een ervaren partner voor onze relaties. Waar gewenst verzorgen onze vormgevers prachtige ontwerpen en nemen wij het vergunningstraject volledig uit handen. We printen en plaatsen alles zelf en zelfs tussentijds wisselen van uitingen of locatie is geen probleem. En… altijd binnen circa tien werkdagen.

Waarom dragers voor tijdelijke buitenreclame juist zo geschikt zijn als expositiebord? Al onze producten, borden en doeken zijn speciaal ontwikkeld om o.a. regen en (storm)wind te trotseren. Daarnaast zijn al onze expositieborden zo ontworpen dat ze veilig geplaatst kunnen worden in binnenstedelijke gebieden.

  • Onze Small Trotter is ons meest compacte expositiebord. Hij is zo ontworpen dat hij veilig in drukke voetgangersgebieden kan staan en biedt aan twee zijdes een communicatievlak van 1,5 m2.
  • Met een blindframe kubus heb je een vierzijdig expositiebord op ieder gewenst formaat.
  • Dubbelzijdige expositieborden; aan de twee beeldzijdes is het frame onzichtbaar en door de zijkanten af te dekken is ook de constructie onzichtbaar. 100% aandacht voor het beeld dus.
  • Voor binnenexposities zijn de mogelijkheden met frames eindeloos. Staand of hangend te gebruiken en staande uitingen kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden gemaakt.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Expositie museum blindframe expositiebord Image Building
Reizende fototentoonstelling expositiebord Trotter Image Building

Expositiebord dat meer publiek trekt

Onze expositieborden zijn stuk voor stuk opvallende verschijningen die de aandacht trekken van het publiek. Maar in de interesse gewekt dan zijn ze ondersteunend aan het beeld dat zij dragen. Al onze expositieborden zijn zo ontworpen dat ze maximale toegankelijkheid bieden aan het publiek. Omdat wij geloven dat dat bijdraagt aan de impact van de boodschap. Benieuwd naar de culturele projecten die wij al hebben verzorgd? Neem dan vooral eens een kijkje in ons portfolio.

Bekijk portfolio

Duurzaam expositiebord

Voor de culturele sector creëren wij met onze expositieborden regelmatig awareness voor maatschappelijke onderwerpen. Niet meer dan logisch dat een boodschap van maatschappelijk belang wordt getoond op een verantwoorde drager. Duurzame buitenreclame is waar Image Building vanaf de start groot mee is geworden en dat is en blijft ons dagelijkse uitgangspunt. Zowel in de producten die we ontwikkelen als de diensten die wij leveren.

Image Building kent de kracht van buitenreclame voor Kunst en Cultuur

In de afgelopen 30 jaar heeft Image Building al heel wat mooie relaties opgebouwd binnen de culturele sector. Niet alleen delen we onze expertise op het gebied van buitenreclame, wij ontzorgen hen volledig.

  • Wij zijn expert op het gebied van tijdelijke reclame. Voor buiten maar ook voor binnen.
  • Wij leveren krachtige grafische designs. Want één beeld zegt meer dan 1.000 woorden!
  • Je vaste contactpersoon binnen Image Building regelt alles en altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen! Van vormgeving en het aanvragen van vergunningen en ontheffingen voor het plaatsen expositieborden in de openbare buitenruimte. Tot montage en plaatsing van de expositie en eventuele beeld- of locatiewissels.

Meer inspiratie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan