Onthullingsdoek; extra aandacht voor de opening van je expositie

De start van je expositie in de buitenlucht aftrappen met een onthullingsmoment lijkt een uitdaging. Want hoe scherm je je beelden af zonder gebouw eromheen? Simpel! Met een onthullingsdoek! Speciaal voor onze Trotters hebben wij onthullingsdoeken ontwikkeld die de expositie geheim houden tot de officiële opening plaatsvindt. Waar nodig begeleiden onze deskundige collega’s het onthullingsmoment.

Outdoor reclame buitenexpositie Small Trotter Image Building Onthullingsdoek

Op maat gemaakt

Naast onthullingsdoeken voor onze Trotters, leveren we ze ook voor onze andere soorten borden. En… net zoals we die frames precies op de gewenste maat maken, maken we uiteraard ook het bijbehorende onthullingsdoek passend op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onthullingsmoment? Vraag vrijblijvend advies aan via dit formulier.

Onthullingsdoek als reclamedrager

In een sector waar instellingen meerdere keren per jaar te maken kunnen krijgen met een opening of onthulling is een vast plaquette geen optie. Tijdelijke oplossingen voor buitencommunicatie zijn hiervoor wél prima geschikt. Deze worden geplaatst op het moment van onthulling en kunnen op ieder moment weer worden opgehaald. Of het nu gaat om een dag of een maand of een jaar…

  • Een blindframe aan de gevel met een afbeelding van formaat boven de centrale entree.
  • Een bord of kubus op het dak valt op en is vanuit veel hoeken goed zichtbaar.
  • Met een Trotter kies je voor een onthullingsbord van formaat.
  • Veel glas in de gevel? Plaats raamfolie in de stijl van de expositie op een grote raampartij.

En nog een mooie bijkomstigheid: bijna al onze producten zijn op ieder gewenst formaat te maken. Onze Trotter is beschikbaar in vier vaste afmetingen.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Onthullingsdoeken over Trotter Medium Portrait Image Building Onthullingsdoek

Een onthullingsdoek wekt nieuwsgierigheid

Tussen het moment van plaatsen en het openen van de expositie zit soms wat tijd. Al is het maar een uur, Trotters onder een onthullingsdoek wekken de nieuwsgierigheid van de voorbijgangers. Het liefst zet je die nieuwsgierigheid alvast om in een buzz voor je tentoonstelling. Maak van de uiting bijvoorbeeld een geschikte fotoachterwand voor socials of zet er een triggerende vraag op in het thema van je expo.

Interactief design

Heb je een gave promotievideo gemaakt voor je expo? Met een QR-code op je onthullingsdoek bekijken mensen alvast wat ze kunnen verwachten van de expositie én je faciliteert dat ze dit simpel via hun sociale kanalen kunnen delen. Zo zorgt de combinatie van online mogelijkheden en offline buitenreclame voor aandacht onder een breder publiek.

Image Building; al 30 jaar in outdoor reclame

Regelmatig worden wij gevraagd een onthullingsmoment van extra impact te voorzien met onze oplossingen voor buitenreclame. Alleen dat vinden wij al een feest en dan moet het moment nog gaan plaatsvinden! Onze ervaren vormgevers ontwerpen de mooiste onthullingsdoeken voor iedere gelegenheid en onze monteurs zorgen ervoor dat het bord eronder echt geheim blijft tot het moment van onthulling.

Wil je ook outdoor reclame inzetten bij de opening van een tentoonstelling of een onthullingsmoment? Onze projectmanager Cultuur & Overheid denkt graag met je mee.

Prijsopgave aanvragen
Outdoor reclame straatexpositie openlucht Trotter Large Image Building Onthullingsdoek

Vraag onze brochure aan voor inspiratie

Wil je meer voorbeelden van hoe wij onze oplossingen voor outdoor reclame inzetten voor de culturele sector? Laat je gegevens achter en ontvang onze inspirerende brochure digitaal in je mailbox (check ook even de spambox).

Heb je op onze website of in de brochure niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor meer informatie. Zij denken graag mee in jouw creatieve vraagstuk.

"*" geeft vereiste velden aan

Op zoek naar een onthullingsdoek?

Onze accountmanager Cultuur en Overheid adviseert je graag over de mogelijkheden. Klik op onderstaande button om een prijsopgave aan te vragen.

PRIJSOPGAVE AANVRAGEN