Outdoor reclame; juist voor cultuur

Cultuur verbindt en cultuur raakt. Het liefst een zo groot mogelijk publiek. Al jaren helpt Image Building culturele instellingen hun doelgroep te bereiken. Als geen ander weten wij hoe je tentoonstellingen, exposities, voorstellingen en andere events bij een groot publiek bekend maakt. En dan hebben we het niet alleen over reclame voor wat je binnen tentoonstelt.

Exposities met outdoor reclame

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met je expositie, wil je het onder de aandacht brengen met buitenreclame. Maar wat als je tentoonstelling zelf de reclame outdoor wordt? Vertoon je expositie op mobiele reclamedragers in de buitenlucht! Verrassend, opvallend en als je wilt zelfs 24 uur zichtbaar.

  • Onze Small Trotters hebben een beeldvlak van 1,5 m2 en ze doen de afbeeldingen altijd eer aan. Trotters zelf vallen niet op in het straatbeeld, de uitingen erop des te meer.
  • Een blindframe kubus biedt vier zijden met communicatieruimte. Die ziet niemand over het hoofd!
  • Blindframes aan de gevel met daarop de trekpleister van het moment afgebeeld.

Twijfel je of outdoor reclame het beste medium is om jouw expositie op te vertonen? In onze blog geven we je de top 5 van redenen om outdoor oplossingen in te zetten. Of leg je vraag voor aan onze projectmanager, zij denkt graag met je mee. Laat je gegevens achter via dit formulier.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Outdoor reclame straatexpositie openlucht blindframe Image Building

Outdoor reclame én indoor signing

Al 30 jaar lang is buitenreclame onze specialiteit. Maar we leggen daar niet onze grens! Bijna al onze oplossingen voor outdoor reclame zijn daarnaast ook prima in te zetten voor indoor signing. Trek bijvoorbeeld je publiek letterlijk naar binnen door de laatste van je buiten vertoonde serie centraal in je entreehal binnen te plaatsen. Bekijk ons portfolio eens voor meer inspiratie.

Bekijk portfolio

Vraag onze brochure aan voor inspiratie

Wil je meer voorbeelden van hoe wij onze oplossingen voor outdoor reclame inzetten voor de culturele sector? Laat je gegevens achter en ontvang onze inspirerende brochure in je mailbox (check ook even de spambox). Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Heb je op onze website of in de brochure niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor meer informatie. Zij denkt graag mee in jouw creatieve vraagstuk.

"*" geeft vereiste velden aan

Image Building; dé partner in cultuurpromotie

Onze buitenreclame oplossingen zijn allemaal mobiel. Dat geeft ons de flexibiliteit om hele exposities in de buitenruimte te plaatsen. Op nagenoeg iedere locatie en vaak ongeacht de omvang. Dat maakt het gebruik van mobiele outdoor reclamedragers dus tot een slimme keuze. Of je er nu één wilt plaatsen of twintig…

Wie kiest voor Image Building als partner in buitenreclame, kiest voor ontzorgt worden. Onze DTP-afdeling verzorgt ieder gewenst design en onze ervaren monteurs plaatsen alles met de grootste zorg. Je vaste contactpersoon begeleidt ieder project van A tot Z en neemt waar nodig het vergunningstraject uit handen.

Prijsopgave aanvragen