Pop up expositie trekt meer publiek

Een boodschap krachtig overbrengen… daar weten we bij Image Building alles van. En dan hebben we het niet alleen maar over commerciële reclameboodschappen. Al ruim 25 jaar zijn wij de gewaardeerde partner voor culturele stichtingen en charitatieve instellingen. Onze kennis en ervaring op het gebied van buitenreclame hebben wij, samen met hen, vertaald naar allerlei mogelijkheden voor doeleinden binnen de culturele sector. Zoals de pop up expositie: een verrassende en impactvolle manier van tentoonstellen die altijd veel publiek trekt.

Pop up Expositie Small Trotter Image Building

5 voordelen van de pop up expositie

Omdat wij geloven in de kracht en de voordelen van pop up exposities bestaat ons assortiment uit diverse oplossingen hiervoor. Stuk voor stuk bruikbaar in zowel de openbare buiten- als binnenruimte. Dit zijn de redenen waarom je volgens ons moet kiezen voor een pop up expositie:

  • Verrassing! – Een expositie die van de ene op de andere dag verschijnt in een vertrouwd straatbeeld wekt gegarandeerd de nieuwsgierigheid én de mond-tot-mond op.
  • Mobiliteit – Wij plaatsen en verplaatsen de pop up exposities van onze relaties door heel Nederland, maar ook ver daarbuiten.
  • Vrije locatiekeuze – De begrenzing van geschikte galeries of exporuimtes is verleden tijd met een pop up expositie in de openbare ruimte. Het enige wat je nodig hebt is een vergunning, maar dat regelen wij voor je.
  • Breder publiek – Door in openbare (buiten)ruimte te exposeren bereik je ook de mensen buiten je directe doelgroep.
  • Omgevingseffect – Gaat je expositie over een specifieke plek of gebeurtenis? Exposeren op precies die plek waar het over gaat, zet je werk nog eens extra kracht bij.

Interesse in een pop up expositie?
Laat hiernaast je gegevens achter en onze projectmanager neemt vrijblijvend contact met je op.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Pop up expositie cultureel large Trotter expositiebord Image Building
Reizende fototentoonstelling expositiebord blindframe Image Building

Duurzame pop up expositieborden

Met onze expositieborden helpen wij regelmatig mee de benodigde awareness voor maatschappelijke onderwerpen te creëren. Niet meer dan logisch dat een boodschap van maatschappelijk belang wordt getoond op een verantwoorde drager. Duurzame buitenreclame is de basis waar Image Building op is gebouwd en dat is en blijft ons dagelijkse uitgangspunt. Zowel in de producten die we ontwikkelen als de diensten die wij leveren.

Bekijk de mogelijkheden voor jouw expositie

Wil je zien welke culturele pop up expositie projecten die wij al hebben verzorgd? Neem dan vooral eens een kijkje in ons portfolio.

Bekijk portfolio

Image Building geeft pop up exposities extra impact

In de afgelopen 30 jaar heeft Image Building al heel wat mooie relaties opgebouwd binnen de culturele sector. Niet alleen delen we onze expertise op het gebied van buitenreclame, wij ontzorgen hen volledig. Onze vormgevers verzorgen waar gewenst de benodigde ontwerpen en je vaste aanspreekpunt binnen Image Building neemt je het vergunningstraject volledig uit handen. We printen en plaatsen alles zelf en zelfs tussentijds wisselen van uitingen of locatie is geen probleem. En… altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen.

  • Wij zijn specialist op het gebied van tijdelijke reclame, zowel voor binnen als voor buiten.
  • Onze grafische designs zeggen stuk voor stuk meer dan 1.000 woorden!
  • Je vaste contactpersoon binnen Image Building coördineert je volledige project! Van de vormgeving tot het aanvragen van vergunningen en ontheffingen en van de montage en plaatsing van de pop up expositie tot eventuele beeld- of locatiewissels.

Meer inspiratie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan