Bereik een groter publiek met een pop up tentoonstelling

Met een expositie wil je jouw boodschap een zo breed mogelijk bereik geven. Een pop up tentoonstelling in de openbare buitenruimte verzekert je niet alleen van een groot bereik, maar ook van een breder publiek dan wanneer je binnen zou exposeren. Met een spontane expositie verras je voorbijgangers met een verschijning in hun vertrouwde straatbeeld, waarbij ze zonder enige drempel een kijkje kunnen nemen. Reken maar dat de menselijke nieuwsgierigheid het wint en dat er daarna over gepraat wordt.

Image Building; al 30 jaar betrouwbare partner voor pop up tentoonstellingen

Door de jaren heen hebben wij onze oplossingen voor buitenreclame doorontwikkeld tot passende oplossingen voor pop up tentoonstellingen. Dit hebben we niet alleen gedaan, maar juist samen met onze relaties uit de culturele sector. Hierdoor hebben wij inmiddels een aantal mogelijkheden voor expositieborden in ons assortiment. Benieuwd welke van deze opties het beste bij jouw expo past? Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten.

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Small Trotter cultureel stichting open mind leiden Image Building pop up tentoonstelling
OUD ROZE expositiebord blindframe Image Building pop up tentoonstelling

Pop up tentoonstelling full service geregeld; van advies tot vergunningsaanvraag

Bij Image Building leveren we niet alleen de dragers voor je pop up tentoonstelling. Wij ondersteunen en ontzorgen onze relaties op ieder punt van het traject. Van meedenken over geschikte locaties en het logistieke plan, tot grafische ondersteuning en het regelen van de benodigde vergunningen. Alle benodigde disciplines bevinden zich bij ons onder één dak, waardoor wij altijd snel schakelen.

Duurzame borden voor pop up tentoonstellingen

Krachtige tentoonstellingen over maatschappelijke onderwerpen verdienen een verantwoorde drager. Al sinds het ontstaan van Image Building is duurzame buitenreclame ons uitgangspunt. Onze expositieborden (en overige borden) maken wij van sterke materialen die extra lang meegaan en die we aan het eind van hun levensduur ook nog eens kunnen recyclen tot nieuw materiaal. Benieuwd welke projecten wij al hebben gerealiseerd? Bekijk dan ons portfolio.

BEKIJK PORTFOLIO

Vergroot je bereik nóg meer met een reizende pop up tentoonstelling

Om hun boodschap een nóg breder publiek te geven, kiezen onze relaties steeds vaker voor een reizende expositie. Al onze oplossingen voor pop up tentoonstellingen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en wij denken actief mee in het routeplan. Via onderstaande knop bekijk je alle producten die wij in ons assortiment hebben voor pop up tentoonstellingen.

BEKIJK PRODUCTEN

Wil je liever eerst zien welke projecten wij al hebben gerealiseerd voor de culturele sector? Bekijk dan ons portfolio of vraag via het formulier onze digitale brochure aan.

Meer inspiratie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Op zoek naar advies over jouw tentoonstelling?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten op dat gebied. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen ze je graag over alle mogelijkheden voor jouw pop up tentoonstelling. Laat je gegevens achter via onderstaande knop.

VRAAG PRIJSOPGAVE AAN

Zij gingen je al voor