Events2018-03-13T14:02:34+00:00

Events

Een merk of bedrijf verbinden aan jouw event? Een boodschap communiceren daar waar de doelgroep is? Onze producten steken er letterlijk met kop en schouder bovenuit en zorgen voor maximale exposure!

Waarschijnlijk heb je de producten van Image Building al vaak gezien. Alleen dat zie je niet omdat de boodschap belangrijker is dan de reclamedrager.

Aankleding events

Nederland is een evenement-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een loods aan alsof het een vliegtuig hangar is en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

EIGEN EVENT? VRAAG MEER INFO

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers