Events; tijdelijke buitenreclame voor aankleding en informatievoorziening

Nederland is een evenementenland pur sang! Jaarlijks komen er events en festivals bij, waarbij in de aankleding niet alleen sfeer voorop staat, maar juist ook het gemak van de bezoeker. Duidelijke communicatie en informatievoorziening op een groot terrein zorgen immers voor rust onder de bezoekers en rust betekent veiligheid en een positieve vibe. Dus of je nu op zoek bent naar opgespannen doeken met grote prints waarmee je complete belevingswereld creëert of dat je ervoor wilt zorgen dat de deelnemers van je hardloopwedstrijd feilloos de route kunnen vinden… oplossingen voor tijdelijke buitenreclame dienen al deze (en meer) doelen perfect.

Image Building voor signing rondom events

Met ons uitgebreide assortiment én onze jarenlange ervaring op het gebied van buitenreclame en communicatie in de openbare ruimte weet Image Building wat werkt! Voor iedere event stellen wij een passende mix van communicatiemiddelen samen, waarmee onze opdrachtgevers verzekerd zijn van het behalen van het door hen gewenste effect. En we ontzorgen hen tijdens dit traject zo volledig mogelijk. Dat is de kracht van het werken met een ervaren partner!

Ontvang advies op maat

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Oplossingen voor communicatie tijdens events

Ons assortiment van tijdelijke buitenreclame oplossingen biedt eindeloos veel mogelijkheden voor aankleding en communicatie tijdens evenementen. We adviseren je graag over de juiste combinatie van producten. Neem contact op met onze projectmanager Cultuur en Events voor een afspraak.

doeken events communicatie image building
DOEKEN
events communicatie aluminium buizenframe image building
BUIZENFRAME
blindframe events communicatie image building
BLINDFRAME
trotter buitenreclame events communicatie image building
TROTTER