Laat je festivaldoek bedrukken voor aankleding én signing

De aankleding maakt je evenement. Of het nu gaat om een indoor of outdoor event… door festivaldoek te bedrukken kun je alle kanten op. Maak met gave prints een complete nieuwe ‘wereld’ van je festivalterrein, maak van de noodzakelijke afzettingen een feestje op zich en combineer met festivaldoeken in frames direct het functionele met het visuele. Benieuwd naar de mogelijkheden van Image Building voor jouw event? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via dit formulier.

Wij bedrukken festivaldoeken

  • We komen langs voor advies op locatie. We nemen dan ook direct vrijblijvend de maten op, zodat we snel van start kunnen als we een ‘go’ hebben.
  • Onze grafische afdeling maakt (indien gewenst) kosteloos de ontwerpen voor je op.
  • Het ontwerp en je offerte ontvang je binnen 48 uur in de mail.
  • Akkoord? Dan gaan wij verder voor je aan de slag en heb je geen omkijken meer naar dit project. Je vaste contactpersoon begeleidt het hele proces.
  • Binnen ca. 5 tot 10 leveren plaatsen én monteren wij jouw doeken op locatie!

Ik ontvang graag meer informatie

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

Jouw festivaldoek bedrukken en ophangen in een aluminium frame

Met een frame hangt je bedrukte festivaldoek er zeker weten strak bij, hoe lang de festiviteiten ook duren. Daarnaast is zo’n spandoek met frame naast als aankleding ook bruikbaar voor het indelen van het festivalterrein. Ons assortiment biedt meerdere mogelijkheden. Aluminium buizenframes zijn op ieder gewenst formaat én in heel wat gewenste vormen te maken. Het doek spannen we met elastieken tussen de buizen van het frame. Bij het blindframe spannen we het festivaldoek strak over een aluminium frame. Het frame wordt zo onzichtbaar en je uiting ziet er daardoor extra strak en stijlvol uit. Het blindframe maken we, net als het buizenframe, op elk gewenst formaat. Bouwhekken met bouwhekdoek worden in de eventbranche veel gebruikt om backstage areas te creëren.

Image Building levert ook informatie- en routingborden
voor jouw festival

Bij Image Building leveren we naast bedrukte festivaldoeken nog meer aankleding voor festivals. De Trotter is een mobiel billboard met een dubbelzijdige beelddrager. Onze relaties in de festival branche zetten hem graag in voor als informatiebord voor het festivalprogramma, als locatie aanduiding voor bijvoorbeeld verzamelpunten en als bewegwijzering. Trotters hebben geen verankering in de grond nodig, waardoor ze snel geplaatst en opgehaald zijn. Of het nu gaat om een event van één dag of een hele week.

Festivaldoek bedrukken voor voordelige en volledige aankleding

Met een festivaldoek bedrukken kies je voor aankleding die je snel én voordelig regelt! Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG JE OFFERTE AAN

Enkele van onze opdrachtgevers