Met een informatiezuil zorg je voor heldere communicatie tijdens events

Op een groot evenemententerrein wil je dat voor je bezoekers alles zo glashelder mogelijk is. Waar het hoofdpodium of de EHBO zich bevindt, waar de toiletgebouwen en horecapunten zijn, welke specifieke regels er gelden, aankondigingen over de grote acts die gaan optreden… Kortom, genoeg om de mensen over te informeren. Informatiezuilen op de centrale punten van het terrein zijn hierbij onmisbaar.

Trotter; de meest mobiele informatiezuil

De Trotter is een mobiel billboard dat al tijdens menig evenement dienst heeft gedaan als informatiezuil. Hij is aan beide kanten voorzien van een bedrukt doek. Doordat we de opmaak, printwerkzaamheden en montage allemaal vooraf en in eigen huis regelen, wordt hij op locatie kant en klaar geleverd. Daarnaast is hij zonder verankering te plaatsen op zowat ieder type ondergrond en is hij beschikbaar in vier formaten. Wil je meer weten over Trotter informatiezuilen voor jouw event? Vraag dan direct een offerte aan.

Ik ontvang graag een offerte

Janine Langbroek Verkade Projectmanager Cultuur en Events

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur & Events

informatiezuil trotter nijmeegse vierdaagse NS image building
informatiezuil retail led trotter image building

Informatiezuil met verlichting voor zichtbaarheid in de avond

Gaat jouw evenement door tot in de kleine uurtjes? Of organiseer je een meerdaags event met slaapgelegenheid op het terrein. Dan wil je dat jouw bezoekers ook in het donker goed hun weg kunnen vinden en toegang hebben tot de benodigde informatie. Kies in dat geval voor een informatiezuil met verlichting, zodat je zeker weet dat de je communicatie 24 uur per dag goed zichtbaar is.

Informatiezuil met LED

Het kan zijn dat je afwisselende informatie wilt vertonen op je informatiezuil. Een digitaal scherm is in dat geval de oplossing. De LED Trotter is, zoals de naam al duidelijk suggereert, de LED variant van de Trotter. Dit billboard heeft aan één zijde een LED scherm waarop verschillende beelden elkaar continue afwisselen. Zo communiceer je dus meerdere boodschappen op één informatiedrager met een hogere attentiewaarde dankzij het bewegende beeld. De LED Trotter is beschikbaar in de formaten Large en Medium landscape en wordt eveneens zonder verankering in de grond geplaatst. Uiteraard is er wel een stroomaansluiting (voor een campingstekker) nodig op locatie.

Image Building voor informatiezuilen en meer signing rondom evenementen

Al ruim 30 jaar is Image Building de specialist in buitenreclame. Naast onze Trotters werken wij o.a. met aluminium buizenframes en blindframes en leveren wij ook bedrukte reclamedoeken. Met deze producten leveren wij professionele signing en aankleding voor evenementen. Ben je op zoek naar informatiezuilen of ben je benieuwd wat we verder voor jouw event kunnen realiseren? Vraag direct een offerte aan via onderstaande button.

VRAAG JE OFFERTE AAN