De kracht van tijdelijke overheidscommunicatie

Verkeersveiligheid verhogen? Verkiezingen? Overheidscommunicatie? Breng je boodschap op een positieve manier onder de aandacht met subtiele communicatiedragers op strategische plekken. Daarnaast faciliteren wij het hele traject; van vergunning tot en met plaatsing!

Samenvattend; Image Building is dé organisatie voor toepassingen van overheidscommunicatie. Zo is onze Trotter ontworpen om campagnes de aandacht te geven die ze verdienen. Ze genereren zowel exposure als impact. Daarbij is overheidscommunicatie in deze vorm krachtig, effectief en verbindend. Door middel van de inzet van het juiste product op de juiste plaats kun je mensen niet alleen informeren maar ook inspireren.

De opdrachtgever aan het woord

“Wij zijn zeer tevreden over de kundige begeleiding van Image Building. Ook het verplaatsen van de Trotter is snel opgepakt en verliep vlekkeloos. Het project is goed bevallen, je kunt namelijk merken dat Image Building veel ervaring heeft en meedenkt met haar opdrachtgevers!”

Hulp nodig bij jouw vraagstuk?
Bel 070 315 10 94, mail me via jeroen@imagebuilding.com of
vraag direct een offerte aan.

Neem contact op met Jeroen!

Jeroen Commissaris
Account- & Projectmanager Overheid en Events

OFFERTE AANVRAGEN

Tijdelijke overheidscommunicatie in de openbare ruimte

In de openbare ruimte wordt op talloze manieren en vanuit verschillende afdelingen overheidscommunicatie gevoerd. Hieruit volgt dat een eenduidige manier van presenteren daarbij een pré is.

Net zoals gemeenten streven naar uniformiteit van straatmeubilair (lantaarnpalen, prullenbakken en zitobjecten), is het vanzelfsprekend dat tijdelijke overheidscommunicatie uitingen in de openbare ruimte ook uniform gepresenteerd worden. Ter illustratie: het maakt een stad rustiger en leefbaarder. Bovendien levert een nauwere samenwerking tussen de verschillende stakeholders en inkopers een tijd- en geldbesparing op. Dit alles vraagt om een multi-inzetbaar product dat snel kan worden geplaatst en naadloos aansluit bij de overige inrichting van uw stad.

NEEM CONTACT OP

Toepassingen

overheidscommunicatie-buitenreclame-imagebuilding

CITYMARKETING

Citymarketing heeft de laatste jaren in veel steden een prominentere plaats gekregen op de beleidsagenda. Imago staat hierbij voorop. Ook tijdelijke overheidscommunicatie in de buitenruimte hoort daarbij. Denk aan sport- en muziekevenementen, stadspromotie, toeristische trekpleisters en culturele en historische highlights.

Maar Citymarketing en buitenreclame, gaat dat samen? Horen we je denken. Natuurlijk! Dat gaat juist samen; je ontdekt het via onderstaande knop.

MEER INFO
overheidscommunicatie-imagebuilding-buitenreclame

OMGEVINGS
COMMUNICATIE

Onderhoudswerkzaamheden aan rioleringen, herstructurering van een bedrijventerrein, herontwikkeling van een woonwijk of wegwerkzaamheden. Tal van ruimtelijke veranderingen waarbij omgevings- of gebiedscommunicatie van groot belang is.

Bij het creëeren van draagvlak en acceptatie voor een ingreep in de leefomgeving van mensen zal de overheidscommunicatie in de buitenruimte moeten aansluiten bij de plannen en verbindend moeten werken.

MEER INFO
overheidscommunicatie-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

EXPOSITIES

Exposities in de buitenruimte worden steeds vaker ingezet om een maatschappelijk draagvlak te creëeren voor thema’s die spelen in de gemeente of in de wereld. Op deze wijze worden actuele thema’s onderwerp van gesprek gemaakt bij het publiek en de politiek.

Het bewust maken van laaggeletterdheid, de vluchtelingenintegratie en het bevorderen van het welzijn van dieren zijn voorbeelden van doelstellingen die kracht bijgezet kunnen worden door middel van een expositie met Trotters.

MEER INFO
verkiezingen-overheidscommunicatie-trotters-imagebuilding

VERKIEZINGEN

De wijze waarop politieke partijen zich tijdens de verkiezingsstrijd presenteren verandert. De inzet van de juiste communicatiemiddelen vraagt om meer kwaliteit. Niet alleen in de digitale, maar ook in de openbare ruimte is een juiste presentatie nog essentiëler.

Daarnaast is er bij zowel de overheid als de burger een groeiende behoefte aan een leefbare omgeving. Diverse gemeenten hebben de afgelopen jaren al gekozen voor een schonere stad door in de aanloop naar een verkiezing Trotters in te zetten.

MEER INFO
overheidscommunicatie-tentoonstelling-trotterexpositie-imagebuilding

VERKEERSVEILIGHEID

Of het nou gaat om een campagne die het gehele jaar wordt ingezet of om een seizoensgebonden campagne; een veiliger verkeer willen we allemaal. De Trotter is de ideale oplossing voor informatievoorziening met de uitstraling van straatmeubilair.

Op deze manier worden weggebruikers er bijvoorbeeld op geattendeerd dat de scholen weer zijn begonnen, de mobiele telefoon in het verkeer een no go is, of dat fietsers verlichting moeten hebben om meer op te vallen. De Trotter bevordert de verkeersveiligheid.

MEER INFO
overheidscommunicatie-Trotter-buitenreclame-imagebuilding-totalreclamebord

DUURZAAMHEID

De duurzaamheidsagenda van gemeenten wordt steeds belangrijker en kan eigenlijk niet meer ontbreken. Zijn de inwoners van jouw gemeente op de hoogte welke duurzaamheidscampagnes er actief zijn?

Duurzaam communiceren staat voorop in een duurzaamheidscampagne. Een duurzame manier om burgers te bereiken is via Trotters; milieuvriendelijke communicatiedragers. Deze dubbelzijdige borden plaatsen we in jouw gemeente. Door  Trotters strategisch te plaatsen bereik je altijd de juiste doelgroep.

MEER INFO

Mens en Milieu staan centraal bij Image Building

Ontdek de weg naar groen

Mobiele communicatiedrager

De Trotter is niet alleen een hoogwaardige mobiele, maar ook dubbelzijdige communicatiedrager. De ontwikkeling van de Trotter is ontstaan uit een groeiende behoefte aan duurzame, tijdelijke inrichting van de openbare ruimte. Bovendien kan de Trotter het antwoord zijn op vraagstukken rondom het huidige communicatielandschap in openbare ruimten. Al met al is de Trotter altijd in dienst van de boodschap en voert door zijn functionaliteit daarom nooit de boventoon. Daarnaast is de Trotter met behulp van een kraan snel op nagenoeg iedere ondergrond te plaatsen.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
van overheidscommunicatie

ACTIES, TIPS EN ONTWIKKELINGEN

Recente overheidscommunicatie projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers