City Branding op maat

Vanuit lokale overheden wordt volop gewerkt aan City Branding. Zeker in deze tijd is de publieke opinie en betrokkenheid van burgers een waardevol goed! Image Building heeft alles in huis om u te helpen bij het borgen van de identiteit van uw stad, gemeente of provincie. En om te helpen bij realisatie van doelen op het gebied van City Branding en City Marketing. Juist dat is onze expertise.

Image Building ontzorgt bij City Branding

Image Building heeft veel ervaring in overheidscommunicatie. Wij ondersteunen lokale overheden en provincies bij het bereiken, informeren en enthousiasmeren van hun inwoners. En waar bereik je hun? Juist ja, door borden te plaatsen op openbare buitenruimtes en publieke straatlocaties. Wij ontzorgen volledig en regelen het gehele traject van A tot Z. Laat Image Building met u meedenken! Wij geven u graag vrijblijvend advies.

  • Wij bezoeken de locatie graag om gericht te kunnen adviseren.
  • Bij iedere nieuwe opdracht maken wij een uniek grafisch voorstel. Onze inhouse Design/ DTP afdeling stuurt dit voorstel binnen circa 24 uur na aanvraag.
  • Wij vragen eventueel benodigde vergunningen aan.
  • Wij printen alles in eigen beheer. Ook de montage en plaatsing gebeurt door eigen mensen.
Vrijblijvend Advies Aanvragen
Citymarketing Trotter buitenreclame Eurovision Image Building
Citymarketing Trotter buitenreclame Eurovision Image Building
Citymarketing Trotter buitenreclame Eurovision Image Building

Voorbeelden in City Branding & Place Marketing

Image Building plaatst al ruim 30 jaar uitingen op publieke locaties. Wij hebben dan ook een flink portfolio opgebouwd voor lokale overheden. Logisch! Immers, onze oplossingen in buitenreclame en in outdoor informatie lenen zich uitstekend voor City Marketing en Place Branding.

Naar ons portfolio in City Branding

Duurzaamheid en circulariteit …

Image Building neemt de verantwoording voor het milieu zeer serieus! Niet voor niets is onze Trotter zo goed te herkennen aan het groene embleem. Bovendien hebben al onze uitingen een kwalitatief hoogwaardige look.

Naar onze bijdrage aan een beter milieu
Citymarketing Small Trotter Buitenreclame Image Building

Image Building biedt 101 oplossingen voor City Branding

Wie kent ze niet de Trotters die zeker in verkiezingstijd overal staan?! Toch doet Image Building veel meer voor overheden in de communicatie naar burgers.

  • Image Building heeft volop oplossingen in huis om City Branding op te tuigen en overheidscommunicatie uit te rollen.
  • Image Building plaatst onder meer Trotters als verkiezingsbord of als expositiebord met uitleg over historische plekken.
  • Wij bestickeren ramen van leegstaande panden voor verfraaiing van het straatbeeld.
  • Plaatsen dagelijks informatieborden (waar ook in Nederland) om events aan te kondigen.
  • Wij realiseren pop-up campagnes om loyaliteit onder burgers te stimuleren. Wat denkt u van een fototentoonstelling om inwoners in het zonnetje te zetten? Wij verplaatsen deze op verzoek, of wisselen de inhoud van de tentoonstelling op regelmatige basis.
  • Alle onze borden en andere uitingen hebben een kwalitatief hoogwaardige look.

Image Building werkt onder meer voor