Citymarketing sterk neerzetten met tijdelijke buitenreclame

Citymarketing is meer dan alleen maar promotie. Een stad, wijk, gemeente of regio zo goed mogelijk profileren en in de markt zetten, zodat bewoners, bezoekers en bedrijven zich (ver)binden aan de plek… dát is het principe van citymarketing. Met oplossingen voor tijdelijke buitenreclame ontzorgt en adviseert Image Building al jarenlang opdrachtgevers bij uiteenlopende citymarketing initiatieven. We nemen hen het liefst het volledige traject uit handen. Van vormgeving tot print en van montage en plaatsing op locatie tot het regelen van de benodigde vergunningen.

Citymarketing Trotter buitenreclame Eurovision Image Building

Voorbeelden van citymarketing met tijdelijke buitenreclame oplossingen

  • Vertel meer over de historie van de plaats met een centrale expositie of met losse expoborden op de bijzondere historische plekken binnen de gemeente.
  • Besticker de ramen van leegstaande panden met promotie voor de stad.
  • Promoot loyalty initiatieven als stadspassen met een pop up campagne.
  • Zet met een fototentoonstelling prominente inwoners in het zonnetje.
  • Plaats informatieborden voorafgaand aan en tijdens grote evenementen.

Onze oplossingen voor tijdelijke buitenreclame zijn multi-inzetbaar voor bijna ieder denkbaar doeleinde. Onze Trotter is een mobiel billboard dat we gemakkelijk (ver)plaatsen en dat vaak wordt ingezet voor citymarketing projecten. Maar ook onze aluminium buizenframes en blindframes zijn graag gebruikt, omdat deze op ieder gewenst formaat te maken zijn. Ideaal dus voor wie groots impact wil maken. Raamfolie wordt weer veel ingezet bij binnenstedelijke initiatieven.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw citymarketing initiatief? Vraag vrijblijvend advies aan!

Ik wil advies op maat!

Janine Langbroek - Verkade Projectmanager Overheid en Cultuur Image Building

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur, Events & Overheid

Citymarketing Trotterexpo buitenreclame Image Building
Citymarketing Trotter expositie historisch Image Building

Kies voor duurzame buitenreclame voor jouw project

Een hoge attentiewaarde en een breed bereik zijn belangrijke speerpunten van een citymarketing project. Wij zijn ervan overtuigd dat veranderingen in het straatbeeld daar in grote mate aan bijdragen. Het zorgt voor die oh zo belangrijke extra buzz rondom de boodschap of het evenement. Die boodschap én je merk  worden nóg sterker wanneer je hierbij kiest voor een duurzame communicatiedrager. Daarmee sluit een project nog beter aan bij de bewuste beleidsvoering van gemeentes en draagt het direct bij aan de bewuste boodschap naar de (toekomstige) inwoners en ondernemers.

Met de oplossingen van Image Building zit je op al deze vlakken goed. De producten in ons assortiment zijn (en worden) zo ontworpen dat ze verrassen in het straatbeeld en de ontvanger naar zich toe halen. Daarnaast staan duurzaamheid en circulariteit al sinds het ontstaan van Image Building hoog op de agenda. Wij werken met recyclebare materialen of zorgen ervoor dat de materialen ergens een tweede leven krijgen.

Citymarketing 24 uur zichtbaar

De avondbezoekers van je stad wil je natuurlijk ook bereiken. Voor 24 uur zichtbaarheid zijn onze frames en Trotters optioneel uit te rusten met verlichting.

Image Building; partner in citymarketing

Image Building is al 30 jaar dé specialist in tijdelijke buitenreclame. Wij geloven dat het de veranderingen in het straatbeeld zijn die de mensen opvallen. Met onze kennis en ervaring hebben we in de loop der jaren heel wat branche specifieke oplossingen bedacht en waar nodig zelfs speciaal ontwikkeld. Onze opdrachtgevers ontzorgen wij volledig. We nemen ze het liefst alles uit handen, van het advies op locatie tot vormgeving en printen en van plaatsing en montage ter plekke tot het regelen van de benodigde vergunningen.

Neem eens een kijkje in ons portfolio citymarketing voor meer informatie over projecten die wij al hebben uitgevoerd.

Bekijk portfolio
Citymarketing Small Trotter Buitenreclame Image Building

We gaan graag aan de slag met jouw citymarketing project!

Wil jij ook tijdelijke buitenreclame inzetten om je stad, gemeente of regio krachtig op de kaart te zetten? Wij staan voor je klaar! Vraag met een simpele klik op onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG OFFERTE AAN

Enkele van onze opdrachtgevers