Regel crisiscommunicatie met Trotters

Op het moment dat er een crisis uitbreekt, gaat iedereen op zoek naar informatie. Men wil weten wat er aan de hand is, wat er gaat gebeuren en wat er wordt gedaan om de crisis zo snel mogelijk op te lossen. Het plaatsen van crisiscommunicatie in de openbare ruimte is een zeer effectief middel gebleken in dit soort situaties. Met Trotters (mobiele billboards) communiceer je op iedere gewenste plek de juiste informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via dit formulier eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Crisis informatievoorziening snel geregeld

Crisistijd vraagt om snel handelen. Bij Image Building begrijpen we dat maar al te goed. Omdat alle disciplines zich bij ons onder één dak bevinden schakelen wij altijd snel (binnen ca. 5 tot 10 werkdagen). Wij ontwerpen, printen, monteren, vervoeren en plaatsen de benodigde informatievoorziening en nemen onze relaties zo dit stuk van het crisiscommunicatie traject uit handen. Wel zo fijn, want zij hebben genoeg andere zaken om handen.

Ik ontvang graag meer informatie

Jeroen Commissaris communicatie adviseur Image Building

Gwenny Gartz
Projectmanager Overheid & Events

crisiscommunicatie Trotter informatiebord Image Building

Crisiscommunicatie altijd up to date

Nieuwe scenario’s, nieuwe maatregelen, nieuwe informatie… tijdens een crisis moet de crisiscommunicatie eenvoudig aan te passen zijn. Onze Trotters bevatten geprinte doeken die gemakkelijk op locatie door ons te verwisselen zijn. Dit regelen wij altijd binnen circa tien werkdagen (maar we streven naar nóg sneller, zeker bij crisis). Zijn er standaard meerdere boodschappen te verkondigen of volgen aanpassingen op de berichtgeving elkaar zeer snel op? Dan is de LED Trotter een goed idee. Deze bevat aan één zijde een LED scherm waarop afwisselende berichtgeving kan worden vertoond en real time kan worden aangepast.

meer overheidscommunicatie

Voordelen van Trotter bij crisiscommunicatie

  • Snel geplaatst zonder verankering in de grond.
  • Crisiscommunicatie altijd actueel dankzij doekwissels op locatie.
  • Weer- en windbestendig tot 10 Beaufort.
  • 24 uur zichtbaarheid voor de boodschap door toevoeging interne verlichting.
  • LED variant beschikbaar.
crisiscommunicatie Trotter informatiebord Image Building

Image Building handelt snel bij crisiscommunicatie

Al heel wat relaties hebben gebruik gemaakt van onze diensten en expertise in tijd van crisiscommunicatie. Daar zijn we trots op! Wees ook goed voorbereid op tijd van crisis. Onze specialisten geven graag alvast vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de Trotter en onze dienstverlening.

ONTVANG ADVIES OP MAAT

Enkele van onze opdrachtgevers