Verkeersveiligheid

Verhoog de verkeersveiligheid met de inzet van Trotters. De Trotter biedt voor elke tijdelijke verkeersmaatregel een passende oplossing om een campagne kracht bij te zetten. Wij produceren en plaatsen zowel tijdgebonden als permanente verkeersuitingen in heel Nederland.

De Trotter is een mobiel, dubbelzijdig campagnebord en de ideale drager van verkeerscampagnes in de openbare ruimte. Trotters zijn opvallend, brengen de boodschap helder en passen goed bij het overige straatmeubilair.

In uw gemeente, provincie of regio zijn ongetwijfeld kruispunten of routes met grote verkeersrisico’s. Plekken waarop u passanten wilt waarschuwen of een aankondiging wilt doen. Met een Trotter kunt u op locatie uw campagne communiceren. Denk bijvoorbeeld aan schoolomgevingen waar u kinderen veiliger naar school wilt laten gaan. Andere denkbare situaties zijn het aankondigen van omleidingen, filevermijdingen en verkeersonderzoeken.

MAAK DIRECT CONTACT

De voordelen

Verkeerscommunicatie is bewezen effectief; door passende illustraties gaan automobilisten onbewust langzamer rijden. Wij ontzorgen volledig op het gebied van artwork, productie en logistiek. Hierdoor zijn Trotters gemakkelijk op korte termijn in te zetten. Tijdelijke verkeerswaarschuwingen in het straatbeeld hebben een hogere attentiewaarde dan permanente uitingen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, esthetisch én duurzaam.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Tijdelijke verkeersmaatregelen verhogen de verkeersveiligheid

Communiceer tijdelijke verkeersmaatregelen

vastgoed-buitenreclame-imagebuilding

HAAL- & BRENGCAMPAGNE

Het blijkt dat de verkeersveiligheid rondom veel basisscholen te laag is. Maar liefst 83 procent van de scholen heeft te maken met gevaarlijke omstandigheden (bron: Veilig Verkeer Nederland).  Deze situaties ontstaan onder andere door drukte tijdens het halen en brengen van leerlingen. Een deel van de oplossing ligt  in het verminderen van gemotoriseerd verkeer rondom scholen.

MEER INFO
informatievoorziening-imagebuilding-buitenreclame

WIJ GAAN WEER
NAAR SCHOOL

Helaas is gebleken dat er na de zomervakantie meer scholieren het slachtoffer worden van verkeersongelukken dan in de rest van het jaar. Door een Wij gaan weer naar school campagne tijdig in te zetten zorgen organisaties én scholen ervoor dat het aantal verkeersongevallen zo laag mogelijk blijft. Op deze manier worden weggebruikers erop geattendeerd dat de scholen weer zijn begonnen en er weer meer kinderen aan het verkeer deelnemen.

MEER INFO
buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

WIJKINITIATIEVEN

Wijk- en bewonersverenigingen maken zich sterk voor verkeersveiligheid in hun woonomgeving. Veel gemeenten steunen deze initiatieven en kunnen middels een subsidie bijdragen aan communicatie in de openbare ruimte.

MEER INFO
verkiezingen-overheidscampagnes-trotters-imagebuilding

FILEVERMIJDING &
VERKEERSONDERZOEK

Filevermijding of een verkeersonderzoek  aankondigen om bijvoorbeeld verkeersdruktes te spreiden? Breng uw plannen op een positieve manier onder de aandacht met een passende campagne op strategische plekken.

MEER INFO
communicatie bij wegwerkzaamheden_trotter_koningstunnel_

COMMUNICATIE BIJ
WEGWERKZAAMHEDEN

Zijn er binnenkort wegwerkzaamheden in jouw gemeente? Moet er verkeer omgeleid worden of bestuurders geïnformeerd van de afsluiting? Communiceer het via Trotters, hét antwoord op alle vraagstukken rondom communicatie in openbare ruimten.

MEER INFO

Verkeersveiligheid door hoogwaardige informatievoorziening

Trotter

De Trotter is de eerste hoogwaardige mobiele informatiedrager voor buiten. Hij bestaat uit een betonnen voet die fraai is afgewerkt, een in hoogte verstelbare pilaar en een duurzame kap met dubbelzijdige beelddrager. Trotters zijn op vrijwel elke ondergrond te plaatsen en zijn niet in de grond bevestigd, waardoor ondergrondse kabels en leidingen niet beschadigen. De Trotter heeft de duurzaamheid en uitstraling van kwalitatief straatmeubilair en is een echte eye-catcher. Dat maakt de Trotter de ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame met betrekking tot verkeersveiligheid op hoog niveau.

ONTDEK TROTTER
overheidscampagne - verkeersonderzoek - trotter - image building

Advies nodig?

Wij helpen graag!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP