Modern verkiezingsbord in gemeente trekt aandacht voor politieke partijen

De verkiezingstijd is een spannende tijd. Wie weet de meeste (zwevende) kiezers te overtuigen en komt er als winnaar uit de bus? Campagnetijd ten top dus! Verkiezingsborden binnen de gemeente zijn in deze tijd een belangrijk campagne medium. Met de Trotter kiest u voor een verkiezingsbord in uw gemeente dat opvalt én dat staat voor hoogwaardige uitstraling en kwaliteit. Vraag meer informatie aan via dit formulier.

Verkiezingsbord gemeente volledig geregeld

Het plaatsen en ophalen van een verkiezingsbord in de gemeente is niet waar de grootste uitdaging in het project zit. U weet als geen ander dat er heel veel werk zit in de coördinatie van het op tijd verkrijgen van alle communicatiematerialen van alle partijen. Als u verkiezingsborden regelt via Image Building wordt al deze communicatie met de politieke partijen u ook uit handen genomen. We verzamelen de materialen, maken de volledige uiting op, printen en plaatsen de Trotters. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich met de rest van de volle agenda bezighouden. Neem via dit formulier gerust contact met ons op voor volledige ontzorging.

Ik ontvang graag meer informatie

Jeroen Commissaris communicatie adviseur Image Building

Gwenny Gartz
Projectmanager Overheid & Events

Duurzaam verkiezingsbord gemeente

Het meest duurzame verkiezingsbord in Nederland is de Trotter. We hebben hem zo ontworpen dat hij voor 98% uit recyclebare / gerecyclede materialen bestaat. Daarnaast hebben we in het ontwerp rekening gehouden met de indeling op een vrachtwagen, zodat we transport en logistiek zo efficiënt mogelijk kunnen regelen.

Trotter; meer dan het verkiezingsbord gemeente

Ook voor en na de verkiezingen is er altijd genoeg te communiceren met de inwoners van de gemeente. Denk aan anti-afvalcampagnes, weer naar school campagnes, bouwborden bij herstructureringsprojecten et cetera. Als campagne- of informatiebord is de Trotter ook heel goed inzetbaar. De doeken zijn eenvoudig te wisselen op locatie en waar nodig verplaatsen wij de Trotters voor u binnen de gemeente naar de juiste locatie. Uiteraard is het voor Image Building geen probleem om hierbij met meerdere loketten binnen één gemeente te schakelen.