Wij gaan weer naar school campagne

Om het veilig van en naar school gaan van kinderen te garanderen, is een veilige schoolomgeving cruciaal! Met de attentieverhogende verkeersmaterialen van Leer in het Verkeer wordt de schoolzone benadrukt, waardoor verkeersdeelnemers zich ervan bewust zijn dat zij een (basis)school naderen.

Helaas is gebleken dat er na de zomervakantie meer scholieren het slachtoffer zijn van verkeersongelukken dan in de rest van het jaar. Door de wij gaan weer naar school campagne tijdig in te zetten zorgen niet alleen gemeenten maar ook scholen ervoor dat het aantal ongevallen zo laag mogelijk blijft.

Dick Bruna
Weggebruikers associëren Dick Bruna figuren vaak met kinderen. Hierdoor matigen verkeersdeelnemers onbewust hun snelheid en raken alerter op hun omgeving. Deze positieve beïnvloeding van het gedrag is onderzocht door het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. In de resultaten is onder andere naar voren gekomen dat Dick Bruna afbeeldingen daadwerkelijk het onderbewustzijn prikkelen.

JA, IK WIL EEN VEILIGE SCHOOLOMGEVING

Gemeenten en wij gaan weer naar school campagne

Gemeenten hebben een belangrijke rol als het gaat over verkeersveiligheid. Voorlichting en educatie zijn cruciaal bij de beïnvloeding van het gedrag van weggebruikers. De Gemeente zorgt ervoor dat er in de openbare ruimte Wij gaan weer naar schoolmaterialen aanwezig zijn. Deze buitenproducten plaatsen we in samenspraak met de (basis)scholen in hun nabije omgeving. Hetgeen leerkrachten de mogelijkheid biedt om met hun leerlingen diverse verkeerssituaties te bespreken. De kinderen leggen op deze manier snel het verband tussen wat zij leren in de klas en de werkelijke verkeerssituaties.

Met de wij gaan weer naar school campagne laten gemeenten dus zien dat zij begaan zijn met de veiligheid van naar schoolgaande kinderen. Daarnaast toont een gemeente op deze manier ook dat zij het belangrijk vindt dat kinderen al op jonge leeftijd regels en gedragingen in het verkeer meekrijgen. Op deze manier raken niet alleen scholen maar ook ouders en kinderen betrokken bij een veilige schoolomgeving.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Download digitale Wij gaan weer naar schoolfolder

Vul hiernaast uw naam en mailadres in en ontvang GRATIS de digitale Wij gaan weer naar schoolfolder. In deze folder vindt u informatie over de campagne, de Trotter en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de folder kunnen vinden wat u zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van u als gemeente altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

  Trotter

  De Trotter is door de vormgeving en tijdelijke inzetbaarheid zeer geschikt voor de wij gaan weer naar school campagne. Deze campagne die na de zomervakantie actief is springt door de grote afmetingen op de mobiele billboards perfect in het oog van verkeersdeelnemers.  De Trotter is een absolute aandachtstrekker in iedere gemeente. De esthetisch afgewerkte betonnen voet, de in hoogte verstelbare zuil en de duurzaam ontwikkelde kap met dubbelzijdige beelddrager, maken dit product tot een echte eye-catcher. Dé ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame op hoog niveau. Het mobiele billboard is op nagenoeg elke ondergrond te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Voordeel hiervan is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met ondergrondse leidingen en bekabeling.

  De geprinte campagnedoeken zijn aan twee zijdes zichtbaar. De verstelbare en verzwaarde voet zorgt voor een veilige en stabiele plaatsing. De standaard afmeting van de Trotter is bij deze campagne 335×230 cm. Indien gewenst zijn er ook kleinere varianten leverbaar.

  MEER TROTTER INFO
  wij gaan weer naar school trotter spelende kinderen

  Advies nodig?

  Wij helpen graag!

  NEEM CONTACT OP