We gaan weer naar school campagne - Image Building

Verhoog de verkeersveiligheid

Het is altijd belangrijk om weggebruikers te wijzen op kinderen in het verkeer, maar rond de start van een nieuw schooljaar is dit cruciaal. Immers, zodra de zomervakantie voorbij is wordt het een stuk drukker op de weg.

Om weggebruikers bewust te maken van de aanwezigheid van kinderen in het verkeer, heeft onze partner Tjinco uitingen voor de buitenruimte ontwikkeld. Met de illustraties van Dick Bruna en de tekst ‘wij gaan weer naar school’ worden weggebruikers eraan herinnerd dat de scholen weer zijn begonnen en er weer veel kinderen in het verkeer zijn. Weggebruikers associëren de tekeningen met kinderen en passen hun rijgedrag aan.

In samenwerking met Tjinco kunnen wij jouw gemeente voorzien van campagneborden (Trotters) met Dick Bruna illustraties.

Minder verkeersongelukken met Dick Bruna campagneborden!

De aanpak

Wij adviseren om de Trotters een week voor de start van het nieuwe schooljaar te laten plaatsen en deze vervolgens twee weken te laten staan. Mocht je de voorkeur hebben voor een andere periode, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Image Building verzorgt de plaatsing en de verwijdering van de borden. Wij stemmen dit af met de betrokken afdeling binnen jouw gemeente.

Jij vindt het toch ook belangrijk dat kinderen veilig naar school kunnen? Wees er op tijd bij en vraag direct een offerte aan.

OFFERTE
overheidscommunicatie-trotter-wijgaanweernaarschool
Trotter billboard - verkeersveiligheid - gemeente - image building

De Trotter is verkrijgbaar in verschillende
afmetingen en varianten.

De Trotter is de eerste kwalitatieve mobiele buitenreclamedrager. Hij bestaat uit een mooi afgewerkte betonnen voet, een in hoogte instelbare zuil en een aluminium kap met beelddrager. De Trotter is plaatsbaar op nagenoeg iedere ondergrond en gaat niet de grond in, zodat geen rekening gehouden hoeft te worden met kabels en leidingen. De Trotter heeft de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Deze eye-catcher is de ideale oplossing voor buitenreclame en informatievoorziening van hoog niveau.

MEER WETEN OVER TROTTER?