Petrol2018-03-13T15:03:13+00:00

Petrol

Een goed samenspel tussen fysieke en digitale communicatie draagt bij aan een beter verkoopresultaat. Een kortingsactie communiceren? Een spaarprogramma onder de aandacht brengen? Continue beweging op locatie zorgt voor hogere attentiewaarde onder de doelgroep.

Service, productie, montage en after sales. Image Building regelt het hele proces.

Actieve benadering

De petrol industrie is een industrie die staat voor kwaliteit en kwantiteit. Reclame en marketing zijn voor deze industrie een belangrijke steunpaal als het aankomt op de verkoop. Klanten moeten actief worden aangetrokken tot het station. Klanten dienen actief te worden benaderd met een pakkende reclame om tot kopen over te gaan.

Creatieve, krachtige en veilige buitenreclame

Benzine is een product dat klanten nodig hebben. Daarvoor komen ze tenslotte langs, maar waarom zouden ze niet naar de concurrent gaan? Daarvoor gebruiken we  creatieve en sterke buitenreclame. Iedere vorm van reclame die wordt geankerd in de grond bij een tankstation leidt tot onnodige veiligheidsrisico’s. Daarom werkt Image Building met producten waarbij dit niet nodig is. Onze producten zijn geschikt voor bemande-, onbemande- en laadstations.

DIRECT OFFERTE

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers