Foodmarketing

De wereld van (fast)food, beverage & hospitality heeft veel baat bij retailcommunicatie en retail signing in de vorm van foodmarketing! Waarom? Simpel! Denk aan week-, maand-, of tijdelijke jaaracties, een tijdelijke assortiment of gerecht dat je op de menukaart hebt staan. Het heeft één ding gemeen: het is allemaal van tijdelijke aard. Daarom is food marketing bij uitstek een type communicatie dat gebruikmaakt van tijdelijke buitenreclame.

  • Het is tijdelijk en dus continu aan te passen naar het actuele aanbod;
  • Mobiliteit is belangrijk, het kan daar geplaatst worden waar jij wil;
  • Foodmarketing met de uitstraling van kwalitatief straatmeubilair.

Een greep uit de mogelijkheden ontdek je hieronder!

Voor advies en informatie
Bel of mail met Jurriaan Otting of
vraag direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN
horeca campagnebeeld trotter retailreclame foodmarketing

Opening Restaurant &
Drive Thru

Yes, je horecazaak gaat (weer) open! Eindelijk kunnen bezoekers bij jou op het terras of in de zaak komen genieten en dat wil je ze natuurlijk graag laten weten. Mobiele buitenreclame is hiervoor dé oplossing! De boodschap is groots zichtbaar op de plek waar je zaak zich bevindt en door de flexibiliteit van het medium wissel je eenvoudig en snel je uiting om zodat deze exact inspeelt op de actualiteit.

Veel (fastfood) restaurants beschikken over een drive-thru mogelijkheid. Laat zien dat deze geopend is! Communiceer dit via bijvoorbeeld informatieborden of Trotters. Zo zijn jouw gasten en bezoekers altijd op de hoogte, handig toch?!

ONTDEK INFORMATIEBORDEN

Actiemarketing

Actiemarketing is niet alleen één van de meest gebruikte vormen van buitenreclame in food marketing maar ook in retail signing. Door passanten én klanten erop te wijzen welke tijdelijke acties je voert laat je direct de actie zijn werk doen. Geïnteresseerden voor de actie, het speciale menu of de aantrekkelijke aanbieding kunnen gelijk je restaurant binnenstappen. Handig toch?!

ONTDEK ACTIEMARKETING
foodmarketing actiemarketing retail signing retail communicatie trotter billboards
feestdagen foodmarketing la place blindframe

Feestdagen communicatie

Onwijs belangrijk als je het ons vraagt! Want de kans is aanzienlijk dat je andere openingstijden hanteert rond de feestdagen. Dan moet je hiervan jouw bezoekers en passanten wel van op de hoogte stellen natuurlijk. Misschien heb je een speciaal feestdagenmenu of leuke extra activiteiten in jouw restaurant.

Kortom; genoeg reden om gasten dus altijd op de hoogte, ook tijdens de donkere uren! Met een feestelijke print zorgt food marketing voor een feestelijk gevoel en start de ervaring van je gasten al op je parkeerterrein!

ONTDEK FEESTDAGEN COMMUNICATIE

Werving & Selectie

Nog niet zo gek lang geleden heeft onderzoek aangetoond dat bijna 95% van de sollicitanten het imago van hun toekomstige werkgever belangrijk vinden. Het is voor jou als werkgever dus aan te raden om een werkgeversimago te creëren en uit te dragen. Op die manier houd je zelf de touwtjes in handen. Maar misschien nog wel belangrijker: de kans dat talentvolle werkzoekende zich bij jouw bedrijf als kandidaat melden neemt aanzienlijk toe.

ONTDEK WERVING & SELECTIE
foodmarketing trotter trotterbord billboard retailcommunicatie signing
foodmarketing openingstijden communicatie trotter billboard trotterborden

Openingstijden communiceren

Bij het communiceren van je tijdelijke, nieuwe of gewoon je standaard openingstijden helpen we je graag op weg. Om deze openingstijden te communiceren onder je publiek maak je gemakkelijk en snel gebruik van foodmarketing producten uit ons assortiment. Voor iedere locatie hebben wij wel een oplossing. Je wil natuurlijk niet dat bezoekers voor een dichte deur komen te staan.

ONTDEK OPENINGSTIJDEN COMMUNICATIE

Ontdek alle foodmarketing producten >> Trotter | Blindframe | Gevelreclame | Raamfolie

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem vrijblijvend contact op

NAAR CONTACTPAGINA