Reclame voor je keukenzaak

Als verkoper van keukens is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk keukenkopers in jouw showroom te ontvangen. Een combinatie van on- en offline reclame voor je keukenzaak is daarbij van groot belang. Waarom?

  • Offline kun je acties groots promoten;
  • Daar waar je doelgroep is
  • En vergroot je dus je zichtbaarheid en naamsbekendheid

Klinkt goed toch? Hieronder vind je ‘reclame voor je keukenzaak’ inspiratie.

Voor advies en informatie
Bel of mail met Jurriaan Otting of
vraag direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN

Actiemarketing

Actiemarketing is een veelgebruikte vorm van tijdelijke reclame voor je keukenzaak. Op deze manier laat je keukenkopers direct zien wat jouw aantrekkelijke aanbieding van het moment is. Zo verleid je mogelijke kopers je winkel daadwerkelijk te bezoeken en laat je de actie direct zijn werk doen!

Een perfecte periode om bijvoorbeeld actiemarketing in te zetten als reclame voor je keukenzaak is natuurlijk oktober. In de aanloop naar de Oktober Woonmaand is het zeker aan te raden om een scherpe actie groots te communiceren.

ONTDEK ACTIEMARKETING
Reclame voor keukenzaken trotter billboard offline retail marketing
reclame voor keukenzaak bewegwijzering offline marketing trotter billdboard

Bewegwijzering

Online ben je vindbaar. Top! Maar je fysieke vindbaarheid is natuurlijk ook van belang in de ‘klantreis’. Een bewegwijzeringsbord als reclame voor je keukenwinkel is geen overbodige luxe. En kan zeker behulpzaam zijn op locaties die wat moeilijker te bereiken zijn door bijvoorbeeld wegwerkzaamheden.

Het meest mobiele billboard van Nederland biedt daarbij uitkomst! Deze is namelijk op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en zit niet verankerd in de grond. Dit maakt hem zo mobiel als dat ‘ie is. En dus uitermate geschikt voor bewegwijzering.

ONTDEK bewegwijzering

Verbouwing filiaal

Het is tijd om te verbouwen! Een frisse look van je winkel doet je imago goed. Maar, voor het zover is moet er natuurlijk wel gewerkt worden. Misschien wel gesloopt en bouwhekken geplaatst worden. Kortom, tijdelijke geen aantrekkelijk beeld om naar binnen te lopen. Sterker nog, misschien denken passanten wel dat je gesloten bent.

Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. En daarbij wil je graag je enthousiasme over het nieuwe uiterlijk van je keukenzaak overbrengen op passanten. Met buitenreclame in de vorm van bijvoorbeeld Trotters, buizenframes of bouwhekdoeken zorg je ervoor dat direct duidelijk is dat je tijdens de verbouwing gewoon open bent.  Nog een groot voordeel: het wisselen van uitingen kunnen we razendsnel én op locatie uitvoeren. Zo ben je altijd voorzien van een actuele uiting zodat passanten altijd op de hoogte zijn.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
Reclame voor keukenzaken trotter billboard offline retail marketing 1000x750

Ontdek alle reclame voor je keukenzaak >> Trotter | Blindframe | Gevelreclame | Raamfolie

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem vrijblijvend contact op

NAAR CONTACTPAGINA