Reclameborden voor Bouwmarkten

Alle bouwmarkten in Nederland hebben één ding gemeen: er moet reclame gemaakt worden. Zowel de online als de fysieke vindbaarheid zijn van belang in de marketingactiviteiten van bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken.

Je bent op zoek naar:

  • Volledige ontzorging op het gebied van fysieke communicatie voor je bouwmarkt;
  • Mogelijkheden om een nieuw te openen filiaal op locatie te communiceren;
  • Duidelijke bewegwijzering en/of openingstijden van hoge kwaliteit;
  • Het uiten van tijdelijke acties bij specifieke filialen.

Dan ben je bij Image Building, de specialist in tijdelijke buitenreclame aan het goede adres! Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden.

Voor advies en informatie
Bel of mail met Jurriaan Otting of
vraag direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN

Actiemarketing

Actiemarketing is een veelgebruikte vorm van tijdelijke buitenreclame bij bouwmarkten en doe-het-zelfzaken. Door (potentiële) klanten erop te wijzen welke aantrekkelijke acties je tijdelijk voert laat je direct de actie zijn werk doen. Het grote voordeel van actiemarketing op locatie: geïnteresseerden voor de actie kunnen gelijk je winkel binnenstappen!

Origineel gezien is actiemarketing gericht op het behalen van doelen op de korte termijn. Echter, actiemarketing kan ook zeker een positieve invloed hebben op je bedrijfsresultaat op de langere termijn. Doorgaans is het namelijk een sterke strategie om je naamsbekendheid te vergroten, zodat je doelgroep in een later stadium alsnog overtuigt raakt om in jouw bouwmarkt inkopen te doen. Daarbij werkt het mee aan de beïnvloeding van een positief merkimago.

ONTDEK ACTIEMARKETING
reclameborden voor bouwmarkten actiemarketing trotter
reclameborden voor bouwmarkten bewegwijzering en openingstijden

Via de button hiernaast ontdek je bewegwijzering projecten. Op zoek naar openingstijden communicatie? Klik dan hier. Of op bovenstaande afbeelding.

Bewegwijzering en openingstijden

Fysieke vindbaarheid is natuurlijk belangrijk in de ‘klantreis’. Een bewegwijzeringsbord kan daar uitermate behulpzaam bij zijn! En denk dan eens aan mobiele reclameborden zoals de Trotter; te plaatsen op vrijwel iedere locatie. Hiermee geef je gemakkelijk een route naar jouw filiaal aan. Wat natuurlijk positieve invloed heeft op jouw vindbaarheid.

Bij de communicatie van je tijdelijke, vernieuwde of je standaard openingstijden kunnen we je natuurlijk ook verder helpen. Om deze openingstijden te communiceren maak je gebruik van verschillende producten uit ons assortiment. Voor elke locatie hebben wij een oplossing. Je wil natuurlijk niet dat bezoekers voor een dichte deur komen te staan. Toch?

ONTDEK bewegwijzering

Opening nieuwe vestiging

Je bent er natuurlijk onwijs trots op; de opening van een nieuwe vestiging! Dit enthousiasme is gemakkelijk over te brengen op passanten die eigenlijk wel heel nieuwsgierig zijn naar wat men daar aan het (ver)bouwen is. De mogelijkheden zijn talrijk. Het is namelijk logisch dat je verschillende boodschappen wilt communiceren gedurende de (ver)bouwperiode, aanloop naar de opening en natuurlijk dé grote opening zelf. Daar hebben wij in het ontwerp van onze producten rekening mee gehouden. Boodschappen verwisselen kunnen we daarom razendsnel én op locatie uitvoeren. Zo ben jij altijd voorzien van aan actuele uiting zodat je toekomstige bezoekers continu op de hoogte zijn.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
reclameborden voor bouwmarkten trotter billboard trotterbord trotterborden

Ontdek alle reclameborden voor bouwmarkten >> Trotter | Blindframe | Gevelreclame | Raamfolie

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem vrijblijvend contact op

NAAR CONTACTPAGINA