Veelzijdigheid buitenreclame dankbaar gebruikt door restaurants

‘Verandering van spijs doet eten’ luidt het gezegde. 100% waar en dus dé reden dat restaurants regelmatig een nieuwe boodschap willen communiceren naar hun doelgroep. Denk aan een nieuw maandmenu, een vaste weekdag met een wisselend culinair thema, proefavonden en meer! De buitenreclame oplossingen van Image Building bieden hiervoor een ton aan mogelijkheden. Onze producten en diensten zijn namelijk volledig ingericht op het uitdragen van tijdelijke boodschappen. Door het gebruik van doeken in onze reclameborden is je uiting altijd flexibel (tegen zeer aantrekkelijke tarieven) en een wissel van uiting regelen wij standaard binnen ca. 5 tot 10 werkdagen bij jou op locatie.

(Actie)boodschappen van restaurants

  • Informatie over openingstijden en veiligheidsregels.
  • Routing naar de hoofdingang of afhaal.
  • Actiemarketing voor wisselende maandmenu’s
  • Seizoenscommunicatie zoals een speciaal paas- of kerstmenu.
  • Personeelswerving en recruitment marketing.

Ontvang advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Onze buitenreclame oplossingen voor restaurants

Ons productassortiment bestaat uit diverse oplossingen voor buitenreclame, waarvan we de meeste volledig op maat leveren. En naast onze producten is ook ons advies altijd maatwerk. Er zijn immers geen twee restaurants hetzelfde. Daarom adviseren wij graag op locatie. Zo zien we direct of jouw wensen uitvoerbaar zijn en waar we nog meer in kunnen adviseren.

Restaurants Trotter buitenreclame image building
TROTTER
Restaurants blindframe buitenreclame image building
BLINDFRAME
Restaurants raamfolie gevelreclame buitenreclame image building
RAAMFOLIE
Restaurants buitenreclame image building
Restaurants buitenreclame image building

Voor restaurants in de stad of langs de weg

Of jouw restaurant  zich nu middenin het centrum bevindt of langs een doorgaande weg, wij hebben buitenreclame oplossingen voor ieder type locatie. Is er een parkeerterrein bij je restaurant aanwezig? Dan is de Trotter ideaal als Point-of-Sale medium. Geen ruimte voor de deur omdat jouw hoofdingang zich in een smalle steeg bevindt? Gebruik dan gevelreclame in de vorm van raamfolie of een op maat gemaakt blindframe. Uiteraard zijn deze vormen van buitenreclame ook geschikt voor andere horecagelegenheden, zoals bijvoorbeeld snackbars en fastfoodketens.

Restaurants 24/7 zichtbaar met verlichte buitenreclame

Juist als het buiten donker wordt, wil je dat de buitenreclame van jouw restaurant goed zichtbaar is. Je wilt immers dat gasten weten dat je open bent en waar je zit. Onze blindframes en Trotters zijn allemaal optioneel uit te rusten met verlichting, zodat je abri, dakbord of gevelreclame op ieder moment van de dag goed te zien is.

VERLICHTE BORDEN

Image Building denkt mee in de foodmarketing voor jouw restaurants

Ben je op zoek naar een ervaren partner die met je meedenkt in de (food)marketing rondom jouw restaurant? Zoek je iemand die niet alleen luistert naar jouw vraag, maar ook nog uit zichzelf meekijkt naar extra mogelijkheden? Dan ben je bij Image Building aan het juiste adres! Leg je uitdaging voor aan één van onze accountmanagers, zij adviseren je graag. Techniek, vormgeving, productie en logistiek bevinden zich bij ons in eigen huis, waardoor we snel schakelen bij iedere uitdaging die we voorgelegd krijgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen realiseren? Vraag een