Retailcommunicatie & retailsigning

voor supermarkten & detailhandel

Retail is een uitdagende sector, vooral door de komst van online aanbieders en de grote hoeveelheid aan concurrentie. Dit maakt het een uitdaging om klanten naar je fysieke winkel te krijgen. Hoe zorg je er nou voor dat de kans op meer klanten in bijvoorbeeld jouw supermarkt toeneemt? Inspelen op de klantbeleving!

Niet alleen met instore- maar vooral ook met outstore retailsigning speel je in op de klantbeleving. Deze beleving kan met inzet van de juiste retailcommunicatie al beginnen voordat een (potentiële) klant een voet bij je binnen heeft gezet. Fysieke vindbaarheid is daarbij zeer belangrijk. Laat jouw supermarkt, detailhandel of speciaalzaak opvallen en zorg voor een uitspringende boodschap!

Een greep uit de mogelijkheden vind je hieronder!

Voor advies en informatie
Bel of mail met Jurriaan Otting of
vraag direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN

Bouw & opening van een nieuw filiaal

Het is eindelijk zo ver, de (af)bouw van jouw nieuwste filiaal begint steeds meer vorm te krijgen. Dit wil je natuurlijk zo goed en groots mogelijk aankondigen aan toekomstige klanten. Een bouw- en openingsperiode van bijvoorbeeld een nieuwe supermarkt leent zich uitstekend voor tijdelijke retailcommunicatie.

Sterker nog, na de opening wil je dit liever vervangen voor bijvoorbeeld actiemarketing of een spaaractie. Deze vrijheid bieden onze kwalitatieve buitenreclame producten speciaal bedoeld voor tijdelijke inzet.

ONTDEK BOUW & OPENINGS PRODUCTEN
retailcommunicatie voor supermarkten en detailhandel bouw & opening
retailcommunicatie en outstore signing feestdagen communicatie

Feestdagen communicatie

Essentieel als je het ons vraagt! Want wellicht heb je andere openingstijden tijdens de feestdagen. Heb je scherpe Kerstacties of leuke extra activiteiten die inkopen in jouw supermarkt extra aantrekkelijk maken. Dan doe je er natuurlijk verstandig aan om je klanten hiervan op de hoogte te stellen.

Houd je klanten dus altijd op de hoogte, ook tijdens de feestdagen! Met een feestelijke print zorgen onze producten voor een feestelijk gevoel en start de ervaring van je klant al op je parkeerterrein!

ONTDEK FEESTDAGEN COMMUNICATIE

Bewegwijzering

Bewegwijzeringsborden zijn noodzakelijk voor een degelijke fysieke vindbaarheid. Zet bijvoorbeeld bij entreewegen een duidelijke Trotter neer met beschrijvingen die leiden naar jouw filiaal. Zo weten passanten niet alleen meteen dat jouw winkel zich in de buurt bevindt, maar ook hoe ze er moeten komen. Handig toch?

Mooi en duidelijk vormgegeven retail signing is hierbij onmisbaar. Ontdek wat wij daarin voor jou kunnen betekenen!

ONTDEK BEWEGWIJZERING
retailcommunicatie retail signing bewegwijzering trotter billboard detailhandel
retailcommunicatie retail signing werving en selectie supermarkt

Hoe werf ik personeel?

Stel jij jezelf ook wel eens de vraag: ‘hoe werf ik medewerkers?’ en dan ook nog op een ludieke manier? Daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Medewerkers werf je offline namelijk door middel van een Trotter op een ludieke manier. Want, heb je er wel eens over nagedacht dat jouw nieuwe werknemers daar buiten rondlopen? Toptalent loopt aan je neus voorbij zonder dat jij óf zij dat door hebben. Zonde toch?

Maak daarom gebruik van outstore retailsigning om op een ludieke manier medewerkers voor jouw winkel te werven.

ONTDEK WERVING & SELECTIE

Spaaracties aankondigen

Stel, je start met een unieke actie. Een spaaractie: voetbalplaatjes, een historisch fotoalbum, handdoeken, tekenfilmfiguurtjes of handig barbecuegereedschap. Waar is het meer logisch dan bij jouw filiaal om dit te communiceren? Met bijvoorbeeld een Trotter op het parkeerterrein weten je klanten direct wat er gaande is. Gevelreclame is het volgende ‘touchpoint’ waardoor de klant overtuigd raakt om tóch die extra boodschappen mee te nemen zodat ze dichter bij hun ‘spaardoel’ komen.

ONTDEK SPAARACTIES
retailcommunicatie retail signing spaaracties supermarkt

Ontdek alle retailcommunicatie & retail signing producten >> Trotter | Blindframe | Gevelreclame | Raamfolie

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem vrijblijvend contact op

NAAR CONTACTPAGINA