Opvallende buitenreclame voor snackbar en fastfoodketens

Eten bestellen, thuis laten bezorgen, afhalen en tussendoor snacken is tegenwoordig aan de orde van de dag. Een snackbar of fastfood restaurant is dan ook overal te vinden. De dagelijkse uitdaging is dan ook te zorgen dat de keuze van de consument op jou valt. En dus moet men weten waar je zit en wat je te bieden hebt. Buitenreclame speelt hierin een belangrijke rol. Want buitenreclame trekt de aandacht en laat je aanbod zien op de plek waar het direct kan worden geconsumeerd.

Voor de snackbar in de stad en het fastfood restaurant langs de weg

Of je vestiging zich nu middenin het centrum bevindt of langs de snelweg, wij bieden oplossingen voor ieder type locatie. Heb je een parkeerterrein tot je beschikking? Dan is de Trotter ideaal als Point-of-Sale medium. Zit jouw hoofdingang in een steeg? Gebruik dan raamfolie of een op maat gemaakt blindframe. Op deze pagina vind je al onze producten die geschikt zijn voor jouw snackbar.

Uiteraard is onze buitenreclame niet alleen maar geschikt voor fastfoodketens. Ook andere horeca maken graag gebruik van onze producten. Bekijk hier de mogelijkheden voor restaurants.

Ontvang advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Onze oplossingen voor snackbars en fastfood restaurants

Het productassortiment van Image Building bevat diverse oplossingen voor buitenreclame, waarvan we de meeste volledig op maat leveren. Maar niet alleen onze producten leveren wij op maat, ook ons advies specificeren we per project. Vandaar dat wij graag op locatie adviseren, dan houden we samen de vaart erin.

fastfood restaurant snackbar buitenreclame Trotter image building
TROTTER
Snackbar fastfood blindframe met verlichting buitenreclame image building
BLINDFRAME
fastfood restaurant snackbar buitenreclame raamfolie image building
RAAMFOLIE
fastfood restaurant snackbar buitenreclame image building
fastfood restaurant snackbar buitenreclame image building

Restaurant en snackbar 24/7 zichtbaar met verlichte buitenreclame

Als fastfood restaurant of snackbar wil je niet alleen overdag goed zichtbaar zijn. Integendeel! Juist in de avonduren moet je gemakkelijk vindbaar zijn. Onze blindframes en Trotters zijn daarom allemaal optioneel uit te rusten met verlichting. Zo is je abri, dakbord of