Sportschool valt meer op in straatbeeld door gebruik buitenreclame

Open je binnenkort een nieuwe sportschool? Hebben je nieuwe leden moeite je locatie te vinden? Of zoek je wellicht nieuwe collega’s? Al deze issues los je eenvoudig op met buitenreclame! Met opvallende raambestickering valt de gevel van jouw pand hartstikke goed op. Een gevelbord is ideaal om de aankomende opening groots mee aan te kondigen. En met mobiele billboards langs de aanrijroute weet iedereen jouw club met gemak te vinden. Image Building heeft voor iedere uitdaging een passende maatwerk oplossing. Ontdek de mogelijkheden, vraag je offerte aan via dit formulier.

Buitenreclame oplossingen voor sportscholen

Ik ontvang graag een offerte

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Signing mogelijkheden in en rondom de sportschool

Ons productassortiment bestaat uit diverse oplossingen die voor zowel indoor als outdoor signing kunnen worden ingezet. Weet je niet precies wat de mogelijkheden voor jouw fitness center zijn? Geen probleem! Wij komen graag bij je langs om de samen de mogelijkheden te bekijken en een advies op maat te kunnen geven.

Retail Trotter buitenreclame image building
TROTTER
Sportschool Retail blindframe buitenreclame image building
BLINDFRAME
Retail sportschool raamfolie gevelreclame buitenreclame image building
RAAMFOLIE
Retail aluminium buizenframe buitenreclame image building
BUIZENFRAME
Retail Raamfolie sportschool buitenreclame image building
Retail raamfolie gevelreclame buitenreclame image building

Geschikt voor de sportschool op iedere locatie

Bevindt jouw sportschool zich hartje centrum of lig je er net wat verder vanaf? Bij Image Building hebben we buitenreclame oplossingen voor ieder type locatie. Is er een parkeerterrein bij je gym aanwezig? Dan is de Trotter heel handig als communicatiekanaal. Die zet je zo lang in als je zelf en het is heel eenvoudig om tussentijds van boodschap of campagne te wisselen. Is er bij jou juist geen ruimte voor de deur omdat de hoofdingang zich in een smalle steeg bevindt? Gebruik dan gevelreclame in de vorm van raamfolie of op maat gemaakte blindframe gevelborden.

Verlichte buitenreclame voor 24/7 zichtbaarheid

Veel van jouw leden sporten na werk- en etenstijd en dan is het vaak donker. Zonde als ze om die reden jouw buitenreclame niet zien! Kies daarom voor verlichte reclameborden, daarmee zijn jouw uitingen 24 uur van de dag zichtbaar. Of het nu gaat om een abri, dakbord of gevelreclame, onze blindframes, aluminium frames en Trotters zijn allemaal optioneel uit te rusten met verlichting