Petrol reclame verhoogt omzet van je tankstation en carwash

Dat automobilisten brandstof nodig hebben is een gegeven. Maar wáár ze die brandstof halen, dat is waar je als tankstation houder invloed op wilt uitoefenen.  Tankstation-, carwash- en forecourt reclame zijn hierin een belangrijk onderdeel. Opvallende point-of-sale materialen met de juiste boodschap verhogen de afname in de shops, restauratie en/of extra faciliteiten (als carwashes) ter plekke. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van point-of-sale promotie en denken graag met je mee welke oplossing uit ons assortiment het beste werkt voor jouw locatie.

Daarom petrol reclame van Image Building

De buitenreclame oplossingen én service van Image Building zijn zeer flexibel en daarmee zeer geschikt voor de petrol branche:

  • Snel geplaatst door heel Nederland: je reclame staat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie.
  • Geen veiligheidsrisico’s: voor onze buitenreclame is geen verankering in de grond nodig. Zo loop je dus ook geen risico dat er ondergrondse leidingen geraakt worden.
  • Je reclame is 24 uur zichtbaar dankzij optionele (interne) verlichting.

Ontvang advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Onze oplossingen voor tankstation en carwash reclame

Een aankondiging van een nieuwe faciliteit, promotie van kortingsacties en spaarprogramma’s, bewegwijzering ter plaatse… ons assortiment biedt voor iedere boodschap een passende oplossing. We adviseren je hierin uiteraard graag.

Tankstation buitenreclame snelwegreclame Trotter
TROTTER
Tankstation carwash buitenreclame snelwegreclame blindframe outdoor
BLINDFRAME
Tankstation buitenreclame raamfolie
RAAMFOLIE
Tankstation buitenreclame snelwegreclame aluminium buizenframe
BUIZENFRAME

One stop shop voor tankstation reclame

Al jaren adviseert Image Building petrol bedrijven, tankstationhouders en carwash eigenaren over buitenreclame. We zijn bekend met de uitdagingen die er rondom dit soort locaties bestaan. Vanuit die kennis adviseren wij graag op locatie. Hebben we samen en plan bedacht? Dan gaan wij over tot uitvoer en kun jij het project loslaten. We ontwerpen, printen, confectioneren in eigen huis en monteren vervolgens (binnen ca. 5 tot 10 werkdagen) op locatie. En dit hele traject wordt intern begeleidt door je vaste contactpersoon, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Vraag onze brochure ‘Maximaal bereik voor je merk met buitenreclame’ aan

Ontvang meer inspiratie over buitenreclame en de point-of-sale mogelijkheden die wij bieden. Vraag onze digitale brochure aan. Laat je gegevens achter via dit formulier en je ontvangt hem zo snel mogelijk in je