Vastgoed2018-09-18T15:56:25+00:00

Vastgoedcommunicatie

Eigenaren en gebruikers met elkaar verbinden. Dat is het doel van onze offline communicatiemiddelen. Een pand, terrein of winkelunit met behulp van tijdelijke buitenreclame onder de aandacht brengen? Onze verhuur en verkoopborden zijn van groot belang in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand of terrein. Met ruim 25 jaar ervaring in de markt van de tijdelijke buitenreclame creëeren we samen met de opdrachtgever de juiste balans in de online en offline communicatie.

De kracht van vastgoedborden

Meer transacties dankzij verhuurborden!

Keer op keer bevestigen onze klanten dat fysieke reclamedragers bij het vastgoedobject essentieel zijn in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand. Makelaars en vastgoedeigenaren weten ons al jaren te vinden. De onroerend goed branche is de branche waarin Image Building is gestart. We zijn kleinschalig begonnen en mede dankzij de vele opdrachten die ons gegund werden een bedrijf van formaat geworden.

Succesvol communiceren

Kantoorruimte in de verhuur? Bedrijfsruimte te koop? Communiceer het aan de doelgroep en wel daar waar de doelgroep is. Creëer een goede mix tussen online en offline communicatie. Hoe meer de middelen binnen het gehele pakket op elkaar afgestemd zijn, hoe beter de resultaten, hoe groter het succes! Wij denken met je mee. We maken hierbij vanzelfsprekend gebruik van onze jarenlange ervaring.

Onze werkwijze

  • Advies gewenst? De locatie wordt bezichtigd (of we kijken mee via Streetview)
  • Binnen 24 uur ontvang je een offerte én een ontwerp
  • Na goedkeuring van de opdracht gaan wij over tot productie (in eigen huis)
  • De montage vindt plaats in ca. 5 werkdagen
  • Tijdens het hele proces heb je een vast aanspreekpunt, die het hele traject vanaf de aanvraag tot en met de nazorg begeleidt.
NEEM CONTACT OP

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers