Vastgoedcommunicatie

Eigenaren en gebruikers met elkaar verbinden. Dat is het doel van onze outdoor vastgoedcommunicatie. Wil jij ook een pand, terrein of winkelunit met behulp van tijdelijke buitenreclame onder de aandacht brengen? Dan zijn vastgoedborden van groot belang in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand of terrein. Met bijna 30 jaar ervaring in de markt van de tijdelijke buitenreclame én het vastgoed creëren we samen met jou als opdrachtgever de juiste balans in de online en offline vastgoedcommunicatie

Met diverse producten geschikt voor vastgoedcommunicatie hebben wij voor vrijwel elke vraag een oplossing;

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de de uitingen te ontwerpen, printen, transporteren en monteren.  Een one-stop-shop ervaring noemen wij dat!

Meer informatie of advies nodig?
Bel 070 315 10 99, mail me via janne@imagebuilding.com of
vraag direct een offerte aan.

Neem contact op met Janne!

Janne Woltman
Accountmanager Bouw en Vastgoed

OFFERTE AANVRAGEN

Succesvol communiceren met vastgoedcommunicatie

Kantoorruimte in de verhuur of bedrijfsruimte te koop? Communiceer dan met vastgoedborden of verkoopborden daar waar de doelgroep is. Wanneer je een goede mix tussen online en offline vastgoedcommunicatie creëert. En hoe meer de middelen binnen het gehele pakket op elkaar afgestemd zijn. Hoe beter de resultaten en hoe groter je succes! Hierover denken we graag proactief met je mee. Hierbij maken we vanzelfsprekend gebruik van onze jarenlange ervaring.

Door middel van een vastgoedbord op een fysieke locatie te plaatsen creëer je:

  • Een koppeling in het hoofd van voorbijgangers;
  • Zij leggen op dat moment bewust of zelfs onbewust psychologisch een verbintenis met die plek;
  • Deze link komt weer tot uiting wanneer er een vraag ontstaat onder de passanten.

Met onze nieuwste generatie vastgoedborden, de Trotter vangt jouw uiting iedere blik van passanten!

“Al een aantal jaren werken wij zeer fijn met Image Building. De samenwerking is fijn omdat nieuwe opdrachten snel worden opgepakt, er een uitstekende communicatie met de contactpersonen is en onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn met het eindresultaat.”

Simone Vink, Nadorp Bedrijfsmakelaars

“Wij hebben Image Building opdracht gegeven een grote sticker op Woonboulevard Zaandam te plaatsen. Ondanks de moeilijke (diamant)vorm, is het hen gelukt een markante uiting te plaatsen. Eerlijk is eerlijk: op basis van deze uiting, hebben we een huurkandidaat enthousiast gekregen en zijn we tot zaken gekomen!”

Robin van Westbroek, Creative Retail Parks BV

Krijg een maandelijkse update over de trends en ontwikkelingen van vastgoedcommunicatie

JA, DAT WIL IK!

Meer transacties dankzij vastgoedcommunicatie!

Keer op keer bevestigen onze opdrachtgevers dat fysieke reclamedragers bij het vastgoedobject essentieel zijn in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand of locatie. Hierdoor weten makelaars en vastgoedeigenaren ons al jaren te vinden. Het is dan ook niet toevallig dat de onroerend goed branche de branche is waarin Image Building ruim 25 jaar geleden is gestart. Destijds zijn we kleinschalig begonnen en mede dankzij de vele gegunde opdrachten een bedrijf van formaat geworden. Daarom ben je voor vastgoedcommunicatie op maat  bij Image Building aan het juiste adres!

IK WIL MEER TRANSACTIES

Onze werkwijze

Wanneer je graag advies wil:

  • Bezichtigen we indien nodig jouw locatie;
  • Dit kunnen wij door onze jarenlange ervaring in vastgoed communicatie eventueel ook door middel van Google Streetview doen.
  • Daarna ontvang je binnen 24 uur een passende offerte én een creatief ontwerp.
  • Na goedkeuring van de opdracht schakelen we in eigen huis direct over tot productie.
  • De plaatsing van de borden vindt daarna al plaats in circa 5 werkdagen.
  • Dit verschilt natuurlijk per project door omvang en beschikbaarheid.

Om jou volledig te ontzorgen zodat jij je kan focussen waar jij goed in bent, heb je bij ons het gehele proces een vast aanspreekpunt. Deze projectmanager begeleidt het volledige traject van aanvraag tot en met de nazorg. Door de korte lijntjes weet je precies aan wie je vragen kunt stellen en pakken we uitdagingen zo snel mogelijk aan. Wel zo prettig toch?!

VRIJBLijVENDE ofFERTE AANvragen

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers