Vastgoedreclame

Eigenaren en gebruikers met elkaar verbinden. Dat is het doel van onze outdoor vastgoedborden. Een pand, terrein of winkelunit met behulp van tijdelijke buitenreclame onder de aandacht brengen? Onze vastgoedborden zijn van groot belang in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand of terrein. Met ruim 25 jaar ervaring in de markt van de tijdelijke buitenreclame én het vastgoed creëren we samen met de opdrachtgever de juiste balans in de online en offline vastgoedreclame.

Met diverse producten geschikt voor vastgoedreclame hebben wij voor vrijwel elke vraag een oplossing; van vastgoedborden tot raamfolies en gevelreclame. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de de uitingen te ontwerpen, printen, transporteren en monteren.  Een one-stop-shop ervaring noemen wij dat!

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend!

De kracht van vastgoedborden

Meer transacties dankzij vastgoedborden!

Keer op keer bevestigen onze klanten dat fysieke reclamedragers bij het vastgoedobject essentieel zijn in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand of locatie. Makelaars en vastgoedeigenaren weten ons al jaren te vinden. De onroerend goed branche is de branche waarin Image Building ruim 25 jaar geleden gestart is. We zijn kleinschalig begonnen en mede dankzij de vele gegunde opdrachten een bedrijf van formaat geworden. Voor vastgoedreclame op maat ben je bij Image Building aan het juiste adres.

Succesvol communiceren

Kantoorruimte in de verhuur of bedrijfsruimte te koop? Communiceer het met vastgoedborden daar waar de doelgroep is. Wanneer je een goede mix tussen online en offline vastgoedreclame creëert, en hoe meer de middelen binnen het gehele pakket op elkaar afgestemd zijn, hoe beter de resultaten, hoe groter je succes! Wij denken graag met je mee. We maken hierbij vanzelfsprekend gebruik van onze jarenlange ervaring.

Door een vastgoedbord op een fysieke locatie te plaatsen creëer je een koppeling in het hoofd van voorbijgangers. zij leggen op dat moment bewust of zelfs onbewust psychologisch een verbintenis met die plek. Met onze nieuwste generatie vastgoedborden, de Trotter vangt jouw uiting iedere blik van passanten. Deze link komt weer tot uiting wanneer er een vraag ontstaat onder de passanten.

Onze werkwijze

Indien je graag advies van ons ontvangt bezichtigen wij wanneer nodig de locatie. Dit kunnen wij door onze jarenlange ervaring in vastgoedreclame eventueel ook door middel van Google Streetview doen. Je ontvangt binnen 24 uur een passende offerte én een ontwerp. Na goedkeuring van de opdracht schakelen wij in eigen huis direct over tot productie. De montage van de borden vindt daarna al plaats in circa 5 werkdagen. Om jou volledig te ontzorgen zodat jij je kan focussen waar jij goed in bent, heb je bij ons het gehele proces een vast aanspreekpunt die het volledige traject van aanvraag tot en met de nazorg begeleidt. Door de korte lijntjes weet je precies aan wie je vragen kunt stellen en worden uitdagingen zo snel mogelijk aangepakt.

NEEM CONTACT OP

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers