Bereik sneller resultaat met krachtige vastgoed communicatie

Met iedere dag dat een pand, terrein of winkelunit leeg staat kost het geld. Er is dus niets belangrijker dan ervoor zorgen dat leegstand zo min of zo kort mogelijk het geval is. Opvallende vastgoed communicatie bereikt de potentiële koper/huurder op de plek waar het relevant is, namelijk daar waar ze het object direct erbij zien. En dat heeft effect! Keer op keer bevestigen onze opdrachtgevers de kracht van fysieke vastgoed communicatie in de vorm van verkoopborden, projectborden en raamstickers.

Image Building is innovatief in vastgoed communicatie

Onze jarenlange ervaring is ooit begonnen met het leveren van buitenreclame voor de vastgoedbranche. In de jaren ’90 vervingen wij als eerste het traditionele houten makelaarsbord door een lichtgewicht aluminium buizenframe. Deze duurzame variant met zijn strakke, industriële uitstraling is voordeliger, logistiek veel gemakkelijker te hanteren én geschikt om veelvuldig te hergebruiken. En al zijn er inmiddels 30 jaar verstreken… wij zijn nog altijd dagelijks op zoek naar manieren waarmee we de circulariteit van onze producten en diensten kunnen verbeteren.

Ontvang advies op maat

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Oplossingen voor vastgoed communicatie

Je ziet het… ons assortiment bevat alle benodigde oplossingen voor vastgoed communicatie. Maar heb je toch iets anders in gedachten? Laat het ons weten! Wij zijn gek op een creatieve uitdaging en zoeken graag samen naar een oplossing op maat. Neem contact op één van onze specialisten van vastgoed en bouw.

vastgoed projectbord image building
PROJECTBORD
vastgoed verkoopbord aluminium buizenframe image building
VERKOOPBORD
vastgoed raamsticker raamfolie image building
RAAMSTICKER
vastgoed gevelreclame image building
GEVELRECLAME

Duurzame vastgoed communicatie

De tijdelijkheid van onze tijdelijke buitenreclame staat enkel en alleen voor het feit dat wij ons volledig richten op verhuur van materialen. Daarbuiten zorgen wij ervoor dat onze producten juist zo lang mogelijk mee gaan.

  • Onze borden bestaan uitsluitend uit hoogwaardig recyclebaar aluminium of hard kunststof.
  • Lichtgewicht betekent minder CO2-uitstoot bij zowel productie als transport. En het scheelt onnodig sjouwen voor onze monteurs.
  • Doordat die materialen zeer sterk zijn hebben ze een langere levensduur.
  • Is het einde van de levensduur toch in zicht? Dan recyclen we onze materialen en produceren we er weer nieuwe borden van.
  • Door te verhuren behouden wij de regie over de levensduur én levensloop van onze producten en materialen.